Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2014. 11. 19. szerda 16:52  #738
greatom greatom
Részemről ez az utolsó reakció a soraidra. A Bartholin mirigyeket ( ha jól olvasom vissza magam...) nem hoztam összefüggésbe a 'női ejakulációval'. Pusztán azért került említésre, mert te emlegettél mirigyeket a hüvelyben (ahol továbbra sincsenek...) és arra gondoltam, talán a Bartholin mirigyeket érted ide. A paraurethrális mirigyeket hoztam kapcsolatba a 'jelenséggel' , ezek a prosztatához hasonló működésű és elhelyezkedésű sejtcsoportok és ezek tényleg (már amikor léteznek és funkcionálnak) ürülhetnek a húgycsőbe. Szóval valóban kell az értő olvasás, ebben tökéletesen igazad volt. Mellesleg nem a te ösztönzésedre ástam magam a női ivarszervek anatómiájába. Már régebbi keletű ezen érdeklődés, ha a 74 a születési éved, akkor kb. gőgicsélni kezdtél, amikor az otthoni könyvespolcról elkezdtem az idevágó irodalmat böngészni. Igaz, akkor még a parauretrális mirigyek nem kerültek kiemelten említésre, de ha hiszed, ha nem, olvasni már akkor is rendszeresen olvastam amikor még nem is ismertelek és ezt a szokásomat máig megtartottam. Aztán van, amit elfelejtek közben, de van ami valahogy megragad és bevésődik. Ki tudja, mikor veszem hasznát.
SóHaj!
Ne is haragudj, de szamárságot írsz. Miért ne érthetne (nem feltétlenül engem értve ez alatt) egy férfi jól vagy adott esetben jobban a női anatómiához, fiziológiához, hovatovább a miért ne ismerhetné jobban a női pszichét mint sok nő, sok átlagos nő?
Ettől függetlenül továbbra is bizonyítékok és logikus magyarázatok híjján nehezen hihető, hogy bekövetkezzen az általad vízionált 'sugarazás'... persze a hit fontos, erőt ad, vagy éppen mankót az érthetetlenül bonyolult világban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 19. szerda 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54313)
2014. 11. 19. szerda 15:05
Azt el is felejtettem, hogy örömmel láttam hogy a biztatásomra utána olvastál! De sajnos teljesen rossz útra tévedtél! A Bartholin mirigyeknek az ég világon semmi köze a női ejakulációhoz! Számos helyen leírják, kutatásokkal támasztják alá, sőt van ahol női nőgyógyász magyarázza el, hogy mi hogyan történik, és igen is van női ejakuláció! Ha tetszik, ha nem!De nem győzködök senkit tovább! Inkább a párommal élvezkedek .......... mert nekem legalább van ...... nem is egy nyes wave Jah, és nem is akármilyenek! finom
2014. 11. 19. szerda 15:27  #737
Törölt felhasználó (933882)
Nella ; )
Ez az élmény maga egy grátisz és jo, hogy szoltál.
(Ez egy válasz Nella üzenetére (2014. 11. 19. szerda 04:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 19. szerda 04:58
Sziasztok . Meg soha nem irtunk forumba de most ugy erezzuk.meg kell tenni .
Eloszor is spriccelos orgazmus nincs ! Barmi furcsa kepeink videonk megsem errol arulkodik .
Viszont az teny hogy a noknek van egy mirigyuk a huvely elulso reszen melyet ha
ugymond izgatnak bar a nyomkodas jobb szo re akkor megtelik valadekkal ami szintelen kisse savanykas illatu .
Ez a valadek a hugycsobe urul amikor a mirigy telitodik es ha eroteljesen nyomod
akar spriccel is kicsit.
Az mar ha a farkad kepes ezt ingerelni szex kozben egy elmeny es ha be is kovetkezik az gratisz foleg ha egybe esik az orgazmussal !
De kepes minden izgalom nelkul is mivel nem jar erotikus ingerrel a kialakulasa !

Amit a filmekben latsz nem mas mint a hugyholyag feltoltese utani muveszi produkcio!
2014. 11. 19. szerda 15:24  #736
Törölt felhasználó (933882)
Mindig a pasik akarják megmagyarázni, hogy mi nök mire vagyunk képesek: ) de érdekes.
Majd arcotokra fagy a a mosoly, ha egy ilyen adottságokkal biro hölgy megtisztel sugarával, és döbbenten fogsu szembesülni a ténnyel, ez nem pisi, nem is az a nedv, amitöl jol járhato a puncika,hanem valami egészen más. : )
2014. 11. 19. szerda 15:05  #735
Törölt felhasználó (54313)
Azt el is felejtettem, hogy örömmel láttam hogy a biztatásomra utána olvastál! De sajnos teljesen rossz útra tévedtél! A Bartholin mirigyeknek az ég világon semmi köze a női ejakulációhoz! Számos helyen leírják, kutatásokkal támasztják alá, sőt van ahol női nőgyógyász magyarázza el, hogy mi hogyan történik, és igen is van női ejakuláció! Ha tetszik, ha nem!De nem győzködök senkit tovább! Inkább a párommal élvezkedek .......... mert nekem legalább van ...... nem is egy nyes wave Jah, és nem is akármilyenek! finom
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 11. 19. szerda 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 19. szerda 13:39
No, akkor te vagy a legokosabb...
A hüvelyben nincsenek mirigyek... a Bartholin mirigy a hüvelybemenet két oldalán található a kivezet nyílása. A hüvely váladéka több forrásból ered, a petevezetékek, a méh és a méhnyak mirigysejtjei termelik meg a hüvelyt bélelő laphám is hozzájárul is itt élnek a tejsav baktériumok is, amik a kedvező pH-ért felelősek. Ebből semmi nem kerül át a húgycsőbe. A húgycső körül egyeseknél (nincs konkrét adat, hogy arányaiban hány nőt érint) kisebb-nagyobb mértékben megtalálhatók a férfi prosztatával analóg mirigyek-mirigy kezdemények. Csak sokkal csökevényesebb formában. Ha már ott vannak, akkor működhetnek is, de a termelt váladék minimális és elmarad a férfi prosztata váladékának mennyisége mögött. Színtelen és egyáltalán nem olyan mint az ondó.
Na, most ezekből lehet ugyan kisajtolni némi nedűt, de ez alapból úgyis elkeveredik az egyébként normálisan és bőven termelődő hüvelyi és bartholin váladékkal így akinél nem erre utazik a partner, az valószínű nem is észleli.
Plusz... a férfiaknál kilövellő ondó 15-25%-a ered a prosztatából, mondjuk a teljes kb4-6ml-ből számolva jó 1 azaz 1 ml !!! A női ejakuláció a maga csökevényes forrásából nyilván még ennyit sem kap, de legyen 1 ml, és ez sem érvényes csak a nők egy részére.... és nem tanulható, nagy jóindulattal aktivizálható adottság. De semmit nem indikál, ettől se jobb se rosszabb nem lesz egy orgazmus, maximum agyban tesz hozzá, hogy "Hű, én ilyet is tudok!!! '.
1 ml, szóval miről is beszélünk???? Maradjunk inkább a csepegős orgazmusnál, az közelebb áll a valósághoz.
2014. 11. 19. szerda 14:47  #734
Törölt felhasználó (54313)
Ez nem nagy arc! Ez tény! nyes Biológia! Nem volt durrogás, csak le akartam tisztázni a fogalmakat! A női ejakuláció biológiai tény! Függetlenül attól, hogy valakinek ez tetszik vagy sem! Nem az számít, hogy mekkora, hanem az hogy létezik e! Márpedig létezik!Igazad van! Valóban vannak akik nehezen barátkoznak meg a tényekkel!
2014. 11. 19. szerda 14:41  #733
greatom greatom
Nézd, felőlem lehet nagy arcod, de ott a hozzászólásod, abban azt írod: a vagina mirigyei termelik és juttatják a külvilágba a húgycsövön keresztül. Ez nincs így. Kilövellésről is írsz, ez is jócskán túlzás. A hozzászólásod első része meg lényegileg ugyanaz amit én is gondolok és írtam. Szóval nem igazán értem mire is anagy durrogás részedről.
Légyszíves, magyarázd el, mit is kellett volna 'értelemszerűen' olvasnom, meg hogy mi az ami nem helytálló abból amit írtam?
Ismétlem magam, de tényleg ott látom ebben az egészben a problémát, hogy egyesek ezen adottság-lehetőség-képesség meglétét egyfajta értékmérőként igyekszenek definiálni és ezzel bizony sokakban ébresztenek kételyt a saját teljesértékűségüket illetően. Érezhető, hogy szinte trendi lett spriccelni, mi több, fröcskölni, mert ez bizonyíték, hogy a pasi jól teljesít, a nő meg professzionális és teljes értékű szerető. Ez faszság. Kb. mintha valaki azt állítaná mértékül, hogy dugás alatt mennyire izzadt meg a hónalja. Na, mindegy, nincsenek különösebb illúzióim, ez a téma újra el fog süllyedni és fel is emelkedik majd idővel, mert mindig lesznek akik nehezen barátkoznak meg a tényekkel.
2014. 11. 19. szerda 14:39  #732
Törölt felhasználó (54313)
Kedves moderátor! Sajnálattal látom, hogy törölve lett pár mondat! Ez azért is rossz, mert láthatták volna mások is, hogy semmiféle személyeskedés nem volt!!!!! Mivel nem a válasz gombra kattintottam a kommentem előtt, így látszik, hogy nem egy valakinek szóltam!!!! Egyetlen nevet nem említettem, de még csak talást sem tettem senkire konkrétan!!! Az hogy te ebből ráismertél valakire az mindent elmond, de ettől én még betartottam a normákat!!!! Tudod, ha egy nyilvános fórumon vagy bármilyen közösségben azt állítom, hogy túl sok az elhízott ember, az még véletlenül sem személyeskedés azzal szemben aki éppen ott van és elhízott!!!! Érdekes módon másét nem törölted, peddíg ott személyeskedések is vannak!!! Még annyit a szövegem törléséhez és beleírásodhoz! Már ne is haragudj, de ha mindenkinek szólsz és nem csak nekem, akkor ha kérhetném, mert ezt tartja az illem is(!!!!!) külön kommentben mindenkinek írj és ne csak egy személynek, Mivel az én kommentembe fűztél megjegyzést én teljesen elfogadhatatlannak tartom és rangon alulinak egy moderátorhoz!!! Mert hiszen hogyan moderál valaki, aki az alap illemmel, sem a mondandók lényegével, fogalmak értelmezésével(lásd személyeskedés) nincs, vagy csak részben van tisztában!
Tisztelettel!
Shevin74

/moderátori bejegyzés: megnyugtatásképp közölném nem lett semmi se törölve. Kelthetsz feszültséget, akkor lesz törölve bejegyzés. Amennyiben panaszod van, akkor lehet írni az oldal üzemeltetőinek!/
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 19. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54313)
2014. 11. 19. szerda 14:08
Mindenkinek joga van hülyének lenni, tudatlannak, virtuális világban élőnek lenni! nyes eplus2 hehe Jah, és az sem árt ha valaki tud értelemszerűen olvasni, és értelmezni azt amit valaki leír! nyes eplus2 hehe

/moderátori bejegyzés: és mindenkinek joga van megtisztelni a másikat, ha egy fórumban beszélget. Még ha nem is ért veled egyet, vagy Te vele. ( tehát az hogy itt írok nem azt jelenti hogy - csak - Neked szólna!
Tehát a személyeskedő piszkálódást, egymás hergelését be lehet fejezni./
2014. 11. 19. szerda 14:08  #731
Törölt felhasználó (54313)
Mindenkinek joga van hülyének lenni, tudatlannak, virtuális világban élőnek lenni! nyes eplus2 hehe Jah, és az sem árt ha valaki tud értelemszerűen olvasni, és értelmezni azt amit valaki leír! nyes eplus2 hehe

/moderátori bejegyzés: és mindenkinek joga van megtisztelni a másikat, ha egy fórumban beszélget. Még ha nem is ért veled egyet, vagy Te vele. ( tehát az hogy itt írok nem azt jelenti hogy - csak - Neked szólna!
Tehát a személyeskedő piszkálódást, egymás hergelését be lehet fejezni./
2014. 11. 19. szerda 13:39  #730
greatom greatom
No, akkor te vagy a legokosabb...
A hüvelyben nincsenek mirigyek... a Bartholin mirigy a hüvelybemenet két oldalán található a kivezet nyílása. A hüvely váladéka több forrásból ered, a petevezetékek, a méh és a méhnyak mirigysejtjei termelik meg a hüvelyt bélelő laphám is hozzájárul is itt élnek a tejsav baktériumok is, amik a kedvező pH-ért felelősek. Ebből semmi nem kerül át a húgycsőbe. A húgycső körül egyeseknél (nincs konkrét adat, hogy arányaiban hány nőt érint) kisebb-nagyobb mértékben megtalálhatók a férfi prosztatával analóg mirigyek-mirigy kezdemények. Csak sokkal csökevényesebb formában. Ha már ott vannak, akkor működhetnek is, de a termelt váladék minimális és elmarad a férfi prosztata váladékának mennyisége mögött. Színtelen és egyáltalán nem olyan mint az ondó.
Na, most ezekből lehet ugyan kisajtolni némi nedűt, de ez alapból úgyis elkeveredik az egyébként normálisan és bőven termelődő hüvelyi és bartholin váladékkal így akinél nem erre utazik a partner, az valószínű nem is észleli.
Plusz... a férfiaknál kilövellő ondó 15-25%-a ered a prosztatából, mondjuk a teljes kb4-6ml-ből számolva jó 1 azaz 1 ml !!! A női ejakuláció a maga csökevényes forrásából nyilván még ennyit sem kap, de legyen 1 ml, és ez sem érvényes csak a nők egy részére.... és nem tanulható, nagy jóindulattal aktivizálható adottság. De semmit nem indikál, ettől se jobb se rosszabb nem lesz egy orgazmus, maximum agyban tesz hozzá, hogy "Hű, én ilyet is tudok!!! '.
1 ml, szóval miről is beszélünk???? Maradjunk inkább a csepegős orgazmusnál, az közelebb áll a valósághoz.
2014. 11. 19. szerda 11:38  #729
Törölt felhasználó (54313)
mennyi okos, szakértő, tudós, biológus van itt!!!! nyes A sok, saját véleményét tudományosnak beállító ember nyes miért nem veszi a fáradtságot, hogy legalább utána olvasson a témának, ha már egyszer hülye hozzá? eplus2 A cím azonban annyiba félrevezető, hogy a spriccelős élvezés, nem azonos a női magömléssel(ejakulációval)!!!! De a biológiai tényt nem lehet hülyeségekkel, meg szemellenzővel cáfolni!!!!! Amire itt sokan rá vannak "kattanva" és azt hiszeik, hogy a spriccelős élvezés, az csak a vizelet kiszorítása. A "G" pont izgatása sokszor vizelési kényszert hoz létre a nőknél, és ha elengedik magukat teljesen akkor az távozik is! Vannak akik amikor elélveznek a csikló és a "G" pont izgatásával azok nem tudják visszatartani ezt a vizelési kényszert, és vagy spriccelve vagy szakaszonként elengedve távozik a vizelet! De ismétlem, az vizelet! Egy kis plusz infó a virtuális szex világában élőknek, akik nőt csak itt és hasonló oldalakon látnak! Mégis hatalmas szakértők a nők és a szex terén!!! nyes
A női ejakuláció!
" .... A női ejakuláció során, az orgazmussal egy időben folyadék távozik a húgycsőből, a G-pont vagy a csiklók erőteljes ingerlésének köszönhetően. Sokan – helytelenül – azt hiszik, hogy ilyenkor a nők egyszerűen bepisilnek az élvezettől, pedig nem erről van szó: legelőször a nyolcvanas évek elején vizsgálták meg a tudósok az ilyenkor kilövellt testnedv összetételét, és megállapították, hogy ez a folyadék állagát (és nem összetételét!) tekintve sokkal inkább a spermához hasonlít. Az eddigi legátfogóbb vizsgálatra 2002-ben került sor, Emanuele Jannini, olasz endokrinológus laboratóriumában. Kiderítette, hogy bár a folyadék a húgycsőn keresztül éri el a külvilágot, nem a húgyhólyagból ered, hanem a vaginában található mirigyekből, amelyek a beteljesülés során ki is ürülnek. .... "
2014. 11. 19. szerda 08:05  #728
greatom greatom
Azt meg csak sajnalni tudom aki csak beszel s kozel sem jar az esemenyhez.

Én viszont azokat sajnálom, akik képesek egy pornófilmből kimásolt FAKE jelenség köré mítoszt építeni és mindezt arra használni, hogy a saját szexualitásukat magasabb rendűnek próbálják beállítani azokénál, akik a realitások talaján állnak. Röhejes. Aztán egymásra licitálnak, ki spriccel nagyobbat.
Holott a jelenségnek táptalajt biztosító dolog rettentő prózai. A záróizmok feletti kontroll átmeneti megszűnése vagy éppen ezen izomcsoportok 'kifáradása' is lehet az átmeneti inkontinencia okozója. A női húgycső kb. 4-5 cm, a hüvely felett halad. Az intenzív hüvelyi ingerlés (klasszikusan a g-folt masszírozása) hozzájárulhat ahhoz, hogy az orgazmus közben a hólyagra ható szorítás némi vizeletet présel át a húgycsövön. A szült nőknél ez különféle okok miatt még gyakoribb lehet és a változó kor tájékán a nők nagyobb hányada találkozik a vizelettartási problémákkal. Egy tüsszentés is elég lehet pár csepp 'ejakulátumhoz' hát akkor egy olyan intenzív folyamat mint az orgazmus, már bőven magában hordozza ennek lehetőségét.
Van más is. Pl. a popperek (klasszik RUSH) képesek annyira ellazítani ezt a tájékot, hogy a nő gyakorlatilag folyamatosan csordogál de nem csak elöl, hanem hátul is....
Sajnos a pornófilmek hatására mindez átcsapott és most már láthatóan ott tartunk, hogy ez egyfajta értékmérője lett, skálája a szex, az orgazmus minőségének. Miközben a filmen szereplő nőnek éppenhogy nincs is orgazmusa, sőt már sajog a puncija a benne túró-fúró ujjaktól, vagy a csiklóját csapkodó férfi kezétől.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 18. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (831055)
2014. 11. 18. kedd 23:15
Teljes mértékben eggyet értek veled. Tapasztalatbol tudom, hogy volt , van és lessz is nöi ejakulácio ( vagy nevezzetek aminek akarjatok), s, hogy nem vizelet az tuti. Azt meg csak sajnalni tudom aki csak beszel s kozel sem jar az esemenyhez. Aki egyszer,-vagy tobbszor ateli, megvaltozik a velemenye eljen eljen eljen
2014. 11. 19. szerda 06:04  #727
par50-52 par50-52
Igen ez a pontos meghatarozas !
2014. 11. 19. szerda 04:58  #726
Nella Nella
Sziasztok . Meg soha nem irtunk forumba de most ugy erezzuk.meg kell tenni .
Eloszor is spriccelos orgazmus nincs ! Barmi furcsa kepeink videonk megsem errol arulkodik .
Viszont az teny hogy a noknek van egy mirigyuk a huvely elulso reszen melyet ha
ugymond izgatnak bar a nyomkodas jobb szo re akkor megtelik valadekkal ami szintelen kisse savanykas illatu .
Ez a valadek a hugycsobe urul amikor a mirigy telitodik es ha eroteljesen nyomod
akar spriccel is kicsit.
Az mar ha a farkad kepes ezt ingerelni szex kozben egy elmeny es ha be is kovetkezik az gratisz foleg ha egybe esik az orgazmussal !
De kepes minden izgalom nelkul is mivel nem jar erotikus ingerrel a kialakulasa !

Amit a filmekben latsz nem mas mint a hugyholyag feltoltese utani muveszi produkcio!
2014. 11. 18. kedd 23:16  #725
Törölt felhasználó (831055)
2014. 11. 18. kedd 23:15  #724
Törölt felhasználó (831055)
Teljes mértékben eggyet értek veled. Tapasztalatbol tudom, hogy volt , van és lessz is nöi ejakulácio ( vagy nevezzetek aminek akarjatok), s, hogy nem vizelet az tuti. Azt meg csak sajnalni tudom aki csak beszel s kozel sem jar az esemenyhez. Aki egyszer,-vagy tobbszor ateli, megvaltozik a velemenye eljen eljen eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 18. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (933882)
2014. 11. 18. kedd 11:46
Azért, mert te nem tudsz róla, mert te nem találkoztál ilyennel, produkálni végkép nem tudod (logikus), az nem azt jelenti, hogy nincs. (a pisinek mindenki ismeri színét.. nos, ez nem olyan.. messze nem olyan)
Lehetsz szkeptikus, ehhez is jogod van, meg menstruálni is, tőlem....
Csak mert valaki találkozott a jelenséggel veled ellentétben, próbáld meg elfogadni.
2014. 11. 18. kedd 20:21  #723
Törölt felhasználó (54313)
Ne haragudj, de a vitathatatlan jelző eléggé röhejesen hangzik, amikor a női ejakuláció BIOLÓGIAI TÉNY!!!!! Ne saját vélemény t állítsatok be ténynek, hanem vegyétek a fáradtságot, hogy utána olvassatok! TÉNY, hogy létezik! De az is tény, hogy nem olyan, mint amilyeneket itt állítanak, illetve a pornó filmekben láthatóak! Teljesen más, de erre utaltam nemrég a hozzászólásomban!
2014. 11. 18. kedd 20:16  #722
klito klito
Tehát kevèsbè ismert. Ez van.
2014. 11. 18. kedd 19:40  #721
par50-52 par50-52
pinat lattal mar !
2014. 11. 18. kedd 18:30  #720
klito klito
Szia! Az íze? Hm Ő is azt mondta, mikor a szájába élveztem: olyan mint a flóraszept. Olyan fertőtlenítő szagú.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 18. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (933882)
2014. 11. 18. kedd 11:46
Azért, mert te nem tudsz róla, mert te nem találkoztál ilyennel, produkálni végkép nem tudod (logikus), az nem azt jelenti, hogy nincs. (a pisinek mindenki ismeri színét.. nos, ez nem olyan.. messze nem olyan)
Lehetsz szkeptikus, ehhez is jogod van, meg menstruálni is, tőlem....
Csak mert valaki találkozott a jelenséggel veled ellentétben, próbáld meg elfogadni.
2014. 11. 18. kedd 18:20  #719
klito klito
Bocs. A Női test nincs feltérképezve. Egykét idióta így gondolja. Tudod mikor a hálóingen csak egy luk van ott lent középen, vagy mégsem ott?Basszus ez Nő volt egyáltalán? Gáz.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 11. 18. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 18. kedd 13:25
Nincsen baj a 'felfogóképességemmel'. Egyszerűen anatómiai oldalról nincs igazolása az elmondásodban szereplő 'félelmetesen zúduló' 'ejakulátumnak'. Ez nem hit vagy pozitív gondolkodás kérdése. A női test ilyen téren már régóta teljesen fel van térképezve, nincsenek 'titkos' tározók, sőt, a fejlettebb szexkultúrájú nőkben sem fejlődik ki ilyesmi utólag. Emiatt éppen úgy nem lehet megtanulni az ejakulálást, mint egy férfinak a menstruációt. Azt meg lehet tanulni, hogy az orgazmus közeledtével teljesen ellazult állapotba kerülj és ilyenkor a hólyagban kisebb-nagyobb mennyiségben jelenlévő vizelet is kispriccelhet, kicsoroghat, vagy ha éppen manuálisan kényeztetnek, akkor a partner szinte kipumpálja azt. A női genitáliát körülvevő mirigyek funkcionálisan nem bozóttüzek elfojtására szolgálnak, képtelenek akkora mennyiségű folyadékot előállítani és a tárolásra sincs egyszerűen alkalmas szerv.

Természetesen mindenki abban hisz és arról költ hőskölteményeket, amiről kedve tartja. Az akupunktúra és a horoszkóp mellett jól megfér a női spriccelés is.
/ 65