Filmen már én is láttam, lehet rá kéne gyúrni egyet!
Sziasztok!
Én is régóta keresek olyan lányt, aki képes spriccelős orgazmusra.
Én is régóta keresek olyan lányt, aki képes spriccelős orgazmusra.
en is gyakorlom a témát szorgosan
el is hitettem a barátnőmmel hogy nem pisilnie kell...ö elengedte magát...de aztan megis...:S
miert lehetett ez?
csacsa
el is hitettem a barátnőmmel hogy nem pisilnie kell...ö elengedte magát...de aztan megis...:S
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
miert lehetett ez?
csacsa
Nekem egyszer sikerült a barátnőmmel. Nem semmi küzdelem volt de megérte. Kipróbálnám mással...
![smile](images/smilies/smile.gif)
1x láttam 1 ilyen filmet. Azóta szeretném én is kipróbálni...
Nagyon dícséretes, hogy gyakorolsz!
Szerintem nem én vagyok az egyetlen aki szívesen megnézné hogyan csurogsz.
Nagyon örülnék néhány csurgás közben/után készült képnek.
(Ez egy válasz Zizzke üzenetére (2007. 07. 29. vasárnap 02:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 29. vasárnap 02:56
Sziasztok
Érdekes a téma, vettem a fáradságot és végigolvastalak titeket
Sőt, promt' gyakorlásba fogtam. Jelentem, vibrátorral sikerült csurognom egy jót.
Spriccelés nem volt, de ennek is nagyon örültem
Tényleg hasznos a fórum, tanultam belőle, köszi
Sziasztok
Érdekes a téma, vettem a fáradságot és végigolvastalak titeket
Sőt, promt' gyakorlásba fogtam. Jelentem, vibrátorral sikerült csurognom egy jót.
Spriccelés nem volt, de ennek is nagyon örültem
Hát, nem tudom, nekem már több lánynál is sikerült elérnem a spriccelést, és nem csak pár csepp erejéig, hanem teljes lepedőáztatásig. Egy idő után már külön fürdőlepedőt kellett használni.
Amúgy a "klasszikus" középső+gyűrűs ujj kettőssel sikerül elérnem a kívánt eredményt.
És csak megnyugtatásul a többi próbálkozónak: az első sikerig nekem sem volt könnyű az út. És itt nagyobb részt a hölgy meggyőzése volt a feladat, hogy higyje el, nem pisilnie kell...
Még mi is csak a "bőséges nedüig" jutottunk el, a spricc még várat magára. Na, de a remény hal meg utoljára!!!
"...tudom: a kardhal meg először..."
"...tudom: a kardhal meg először..."
Fantasztikus mikor spriccel a csaj. 7 évid jártunk, nagy volt a szerelem, a -ik év után indult be a spricc, egyre nagyobb mennyiségben.Borzasztóan jó, mikor telespricceli a szád, nyeli a spermát. Ez a csúcs: 69.
Olyan volt már nálunk is, hogy sok lé jött, de spricc még nem...
sok lány nem is tudja mi ez, és zavarban van. Ha érezné, hogy jön valami, inkább feszült lesz, ahelyett, hogy kiengedné magából... Visszasírom én is, hidd el, de mostani barátnőm nagyon szeretem, és bár Ő még nem spriccelt, de nem is ezért vagyok vele... talán egyszer Ő is ráérez
Ja, és még annyi, hogy ne tegyük felelőssé a csajokat, hogy rajtuk múlik, nam kell ez miatt görcsöltetni Őket! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, és még annyi, hogy ne tegyük felelőssé a csajokat, hogy rajtuk múlik, nam kell ez miatt görcsöltetni Őket! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2007. 07. 18. szerda 16:44
Fúú, irigyellek!!
Szerintem inkább a nôn múlik, már csak azért is, mert ha ô tudja,
hogy hogy jó neki és élvezi is a spriccelést, úgyis rávezeti a faszit,
hogy hogy csinálja!
hogy hogy csinálja!
Fúú, irigyellek!!
hogy hogy csinálja! (Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 07. 18. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy hogy csinálja! (Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 07. 18. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 16:31
A pasin múlik, hogy mennyire jól csinálja? vagy a lányon, hogy hajlandó-e felszabadultan élvezni?
Piszkos mázlim volt, életem legelső szeretkezése, a szűzességem elvesztése egy ilyen lánnyal történt meg. Akkor még nem tudtam, hogy mi ez, óriásit spriccelt, mondhatni megijedtem
Ne mondja senki, hogy én már akkor annyira értettem a szexhez... Ellenben a hölgy elmondta, hogy előtte is gyakran ilyen orgazmusa van, és azóta is, szinte minden alkalommal így élvez...
Ráérzett saját testére, nincs benne feszélyérzet, és neki minden alkalommal sikerül így... Azóta egyetlen ilyen lánnyal hozott össze a sors, de neki csak csordogált, fini nagyon
Mindenkinek sok sikert a görcs nélküli felszabadult orgazmusokhoz...
Piszkos mázlim volt, életem legelső szeretkezése, a szűzességem elvesztése egy ilyen lánnyal történt meg. Akkor még nem tudtam, hogy mi ez, óriásit spriccelt, mondhatni megijedtem
Ne mondja senki, hogy én már akkor annyira értettem a szexhez... Ellenben a hölgy elmondta, hogy előtte is gyakran ilyen orgazmusa van, és azóta is, szinte minden alkalommal így élvez...
Ráérzett saját testére, nincs benne feszélyérzet, és neki minden alkalommal sikerül így... Azóta egyetlen ilyen lánnyal hozott össze a sors, de neki csak csordogált, fini nagyon
![wink](images/smilies/wink.gif)
A pasin múlik, hogy mennyire jól csinálja? vagy a lányon, hogy hajlandó-e felszabadultan élvezni?
![wink](images/smilies/wink.gif)
Nekünk is összejött már egyparszor a dolog. Mondjuk spricc nem volt, de ujjazás közben ereztem, ahogy vmi raspriccol belül az aujjamra es aztan kicsordul a tenyeremre egy csomo lé. Hát ennyi. Ha fel tudod izgatni eléggé a csajt akkor lehetséges.
Azért ez nem olyan rossz topic, hogy csak úgy eltűnjön!
Ötletek, tapasztalatok??
Hajrá!
Ötletek, tapasztalatok??
Hajrá!
azt tudom javasolni mindenkinek hajol feltugjátok izgatni apuncit ugy hogymár könyörögjönértetek akormegfogjátok tapasztalni ezt a csodálatos dolgot.ezt tapasztalatbol irtam mert az énpárom hálistenek ijen.jo gyakorlást mindenkinek
Az életben legalább egyszer lennék ilyen lánnyal!
A világ végére is elmennék,csak lássam élőben.
A világ végére is elmennék,csak lássam élőben.
Nekem volt olyan barátnőm akinek minden élvezése pisivel és telyes önkivülettel zárult.Nagyon érdekes és izgató volt.Szeretném ha most is lenne ilyen csajom.Baranyából jelentkezhetne egy.
Hát igen ez jellemző aki akarja hogy legyen ilyen csaja az persze hogy nem talál.