Sziasztok!
Sok kételkedő hozzászólást olvastam itt. Úgy tűnik, nem hisznek a spriccelős élvezésben. A kedvesem imádja, amikor így élvez el. Egész testében remeg, vonaglik. Nagyon izgató gyönyörű látvány. Videónkat megnézhetik a kételkedők. Házi videóverseny swingerlove. Aki egyszer belekóstolt ebbe az élvezetbe, nem tud leszokni róla, de nem is akar. Mi sem:-)
Itt a férfinak kell ügyesnek és kitartónak lennie. A nőnek meg fejben el kell fogadnia, hogy ez nem pisi. Ha ez a hozzáállás, sikerülni fog.Jeveslom én is a nők "magömléses"orgazmusa -a G-pont izgatása cikk elolvasását az érdeklődőknek.
Sok sikert a gyakorláshoz:-)))
Sok kételkedő hozzászólást olvastam itt. Úgy tűnik, nem hisznek a spriccelős élvezésben. A kedvesem imádja, amikor így élvez el. Egész testében remeg, vonaglik. Nagyon izgató gyönyörű látvány. Videónkat megnézhetik a kételkedők. Házi videóverseny swingerlove. Aki egyszer belekóstolt ebbe az élvezetbe, nem tud leszokni róla, de nem is akar. Mi sem:-)
Itt a férfinak kell ügyesnek és kitartónak lennie. A nőnek meg fejben el kell fogadnia, hogy ez nem pisi. Ha ez a hozzáállás, sikerülni fog.Jeveslom én is a nők "magömléses"orgazmusa -a G-pont izgatása cikk elolvasását az érdeklődőknek.
Sok sikert a gyakorláshoz:-)))
Kössz a cikket! :)
Kár hogy nem járnak ilyen oldalra a lányok.
Elolvasnák ezt a fórumot és mindjárt nem kellene őket gőzködni h nem gáz ez a dolog!
Ahogy végig olvastam az oldalakat talán 1-2 hozzá szólás volt akinek nem tetszett volna.
Én is nagyon szívesen kipróbálnék egy ilyen csajt :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár hogy nem járnak ilyen oldalra a lányok.
Elolvasnák ezt a fórumot és mindjárt nem kellene őket gőzködni h nem gáz ez a dolog!
Ahogy végig olvastam az oldalakat talán 1-2 hozzá szólás volt akinek nem tetszett volna.
Én is nagyon szívesen kipróbálnék egy ilyen csajt :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (47519)
VIP
2006. 12. 05. kedd 15:09
Találtam erre egy egész jó kis oldalt.
Remélem nem lesz baj ha "beszúrom" :)
A nők "magömléses" orgazmusa - A G-pont izgatása
Találtam erre egy egész jó kis oldalt.
Köszi! Sem a türelemben, sem a tapasztalatban nem lenne bibi (én sem vagyok már huszon... (Sóhaj)és egész jól kiismertük egymást a Drágámmal) és már sok mindent kihoztunk egymásból amit nem is sejtettünk, hogy ott van. A gondom az, hogy nem is tudom valójában mi ez és mit kéne tenni egyebet még, hogy megtörténjen. A párom sem hallott még róla, tehát Tőle nem várhatok segítséget. Pedig mindent szeretnék neki megadni (és magamnak is persze
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
![buck](images/smilies/buck.gif)
Törölt felhasználó (43595)
2006. 12. 04. hétfő 18:30
Neked ia azt tudom mondani, hogy valójában erre minden NŐ képes lenne, ha a férfiak hagynák, ill, ha a férfiak kihoznák a nőből azt ami benne van. Ehhez viszont nagyon sok türelemre és tapasztalatra van szükség. De ne add fel, soha ne add fel...:-)
En is ugy gondolom, hogy ez adottsag, mert ha nem igy lenne szerintem sokkal tobb no panaszkodna a partnerere.
Ha van itt ilyen nő aki képes ilyenre jelentkezzen :)
Neked ia azt tudom mondani, hogy valójában erre minden NŐ képes lenne, ha a férfiak hagynák, ill, ha a férfiak kihoznák a nőből azt ami benne van. Ehhez viszont nagyon sok türelemre és tapasztalatra van szükség. De ne add fel, soha ne add fel...:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (47519)
VIP
2006. 11. 30. csütörtök 07:31
Ez most valójában mi???
Bocs az buta kérdésért, de erre minden nő képes lenne, vagy ez csak egy adottság? A barátnőmet kérdeztem, de ő még csak nem is hallott róla.
![confused](images/smilies/confused.gif)
Neharagudj, de nem hinném, hogy az 50-50 az reális. Inkább adok igazat azizza-nak, úgy gondolom, hogy a többi nővel "kissé talán elkapkodtad" a dolgot. De azért azt sem vonom kétségbe, hogy a nőnek is mindent be kell dobnia. Viszont éppen itt van a lényeg, hogy ehhez a megfelelő partnert kell megtalálni.:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2006. 11. 29. szerda 19:01
Egyezzünk ki 50-50%-ban! Mert, ha teljesen úgy lenne, ahogy mondod,akkor miért csak egy lánynak voltam megfelelelő partnere???
Sajnos nekem még nem volt szerencsém egy ilyen adottságokkal megáldott partnert találnom, de szivesen megtapasztalnám élőben
Ez most valójában mi???
Bocs az buta kérdésért, de erre minden nő képes lenne, vagy ez csak egy adottság? A barátnőmet kérdeztem, de ő még csak nem is hallott róla.
![confused](images/smilies/confused.gif)
jó lehet
Egyezzünk ki 50-50%-ban! Mert, ha teljesen úgy lenne, ahogy mondod,akkor miért csak egy lánynak voltam megfelelelő partnere???
(Ez egy válasz Azizza üzenetére (2006. 11. 29. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 14:30
:)Igazán megtisztelsz ...köszönöm!Tudod mihez kell szerencse?Nem az átéléshez!A megfelelő partner megleléséhez!!!NAGY KINCS!!!:)
Két barátnőmmel sikerült. az egyikkel még igen ifjú koromban, de csak utólag tudtam meg, hogy miről is van szó. A másikkal már erre ment ki a játék és sikerült. Őrjítő látni, amint folyik vagy spriccol a nőből. Még ha kevés is. Rögtön azután élvezek is el:)
A mostani barátnőmmel még próbálkozunk. Sajna nem megy könnyen, ugyanis nem tud felszabadulni ama gondolat alól, hogy bepisilés lesz a vége. Hiába mondom neki, hogy élvezés közben képtelenség bepisilni, mert akkor hugycsőben lévő izmok összezárulnak.
Nah de talán legközelebb csak sikerül:) Szorítsatok:)
A mostani barátnőmmel még próbálkozunk. Sajna nem megy könnyen, ugyanis nem tud felszabadulni ama gondolat alól, hogy bepisilés lesz a vége. Hiába mondom neki, hogy élvezés közben képtelenség bepisilni, mert akkor hugycsőben lévő izmok összezárulnak.
Nah de talán legközelebb csak sikerül:) Szorítsatok:)
:)Igazán megtisztelsz ...köszönöm!Tudod mihez kell szerencse?Nem az átéléshez!A megfelelő partner megleléséhez!!!NAGY KINCS!!!:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2006. 11. 27. hétfő 20:57
Nagyon szerencsésnek vallhatod magad, hogy ezt át tudod élni! Szerintem százból talán egy nőnek ha sikerül! És tényleg nagy ajándék a férfinak!
Nem tudom hány barátnőm volt, összesen, és egy volt köztük ilyen,de Ő rendszeresen, már vagy 15-éve de soha nem felejtem el!
Nem tudom hány barátnőm volt, összesen, és egy volt köztük ilyen,de Ő rendszeresen, már vagy 15-éve de soha nem felejtem el!
Gratulálok!!!:-) Szerencsés vagy. Ne hagyd abba.:-)
![](http://www.wannawatch.com/hosted/seehersquirt71/images/pic010.jpg)
Nekem tetszik. Ott nem lehet színlelni.
Én ismerek ilyen csajt ai képes rá csak most van pasija :((
Pedig szívesen felpróbálnám XD
Pedig szívesen felpróbálnám XD
Szia!
Ez így igaz nagyon-nagyon oda kell figyelni és tényleg csodálatos élmény, volt benne részem, és azt mondta a partnerem, hogy ez őrjítően elképesztő érzés volt, és csodás
(Ez egy válasz Azizza üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez így igaz nagyon-nagyon oda kell figyelni és tényleg csodálatos élmény, volt benne részem, és azt mondta a partnerem, hogy ez őrjítően elképesztő érzés volt, és csodás
![lookaround](images/smilies/lookaround.gif)
2006. 11. 27. hétfő 20:39
Ehhez nem szakirodalom kell!!!:)Megfelelő partner és lelki jelenlét (nem győzöm hangsúlyozni)...iszonyú fini és ami az egészben izgalmas:szinte konrollálhatatlan...a megfelelő parnter számára iszonyú nagy ajándék:)
Nagyon szerencsésnek vallhatod magad, hogy ezt át tudod élni! Szerintem százból talán egy nőnek ha sikerül! És tényleg nagy ajándék a férfinak!
Nem tudom hány barátnőm volt, összesen, és egy volt köztük ilyen,de Ő rendszeresen, már vagy 15-éve de soha nem felejtem el! (Ez egy válasz Azizza üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom hány barátnőm volt, összesen, és egy volt köztük ilyen,de Ő rendszeresen, már vagy 15-éve de soha nem felejtem el! (Ez egy válasz Azizza üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 20:39
Ehhez nem szakirodalom kell!!!:)Megfelelő partner és lelki jelenlét (nem győzöm hangsúlyozni)...iszonyú fini és ami az egészben izgalmas:szinte konrollálhatatlan...a megfelelő parnter számára iszonyú nagy ajándék:)