Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2023. 03. 12. vasárnap 22:13  #1158
káró káró
Adnál egy linket vagy legalább a címét a videónak, hogy mit kell keresni? Kedvesemnek hatalmas orgazmusai vannak, de sajnos a spriccelés még eddig kimaradt. Szeretném nagyon ha sikerülne neki,
(Ez egy válasz Ad Am üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 20:53
Múlthéten volt nálunk egy srác akinek sikerült előidézni. El is magyarázta hogy kell és azóta már többször sikerült. Kell egy kicsit gyakorolni, de nem nehéz. Lehet róla videót találni a youtube on is, hogyan kell csinálni.
2023. 03. 12. vasárnap 20:53  #1157
Ad Am Ad Am
Múlthéten volt nálunk egy srác akinek sikerült előidézni. El is magyarázta hogy kell és azóta már többször sikerült. Kell egy kicsit gyakorolni, de nem nehéz. Lehet róla videót találni a youtube on is, hogyan kell csinálni.
2022. 12. 10. szombat 10:43  #1156
szombatiferi szombatiferi
Volt egy barátnőm,nála egyszer sikerült.Először jól kinyaltam,már akkor is hatalmasat élvezett,utána többször élveztem bele a punciba,és végül kézzel izgattam a csiklóját,na akkor élvezett akkorát,hogy spriccelt. Nagyon élveztem én is,hogy így sikerült,de többet neki sem ment.pedig igen szeretett dugni.
2022. 12. 07. szerda 13:57  #1155
Törölt felhasználó (4692274) VIP
nő spriccelést g pont izgatással lehet elérni leginkább.
Úgy gondolom a nők igen nagy százaléka képes rá, viszont sok nőben gátak és blokkok vannak a szexualitásukkal kapcsolatban és emiatt nem sikerül nekünk. Ezeknek a megoldására a legjobb megoldás a hosszú masszázs és a kommunikáció. De megéri a befektetett időt és energiát!
2022. 12. 06. kedd 19:52  #1154
Hamcúrbandi Hamcúrbandi
Nálunk kötelező lett a gumilepedő! Ha jön a spricc úszik minden! De nem tudjuk mitől függ, de csak orálisan és ujjal tudom előcsalogatni. Nagyon izgató, párom szerint a teljes kielégülés, a remegős orgazmus mellett!
2022. 11. 26. szombat 09:38  #1153
nox7777 nox7777
Nyalás és ujjazás hatására párom tud. Nem rengeteg de egyértelműen jön egy-két spricc
2022. 11. 26. szombat 08:06  #1152
betti111 betti111
Nálunk is gyakori. Van, hogy alig pár csepp, de sokszor ágynemű csere a vége. Pozíciótól függetlenül.
2022. 11. 25. péntek 08:08  #1151
Törölt felhasználó (4683613)
Ez nálunk szinte alap...szó szerint.
2022. 11. 25. péntek 07:13  #1150
feherkalman1 feherkalman1
Nagyon szerencsés találkozás.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2022. 11. 25. péntek 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 25. péntek 05:45
Júliusban egy régi barátnőmmel találkoztam Fonyódon a strandon. Beszélgettünk és gyorsan jött egy hatalmas vihar. Nekem a Strand előtt ált a kocsim be menekültünk.Hölgy mondta, hogy Ő gyalog jött le a strandra. Elég jól megáztunk és mondta menjünk hozzá zuhanyzunk és megszárítkozunk. Haza érkeztünk hozzá minden ismerős volt, tudtam hol van a fürdőszoba és mentem zuhanyozni. Addigra hozott törölközőt és behozta a fürdőszobába. Majd Ő is levetkőzött és zuhanyzott a nappaliban megvártam. kis idő elteltével megjelent és egy kérdést tett föl " nem lenne kedvünk szeretkezni" És a választ se várta meg az ajkamon volt már is. Beszélgettünk közben. Elmondta hogy anno felizgatta a gondolat, a vibrátor kipróbálása. Mikor jártunk beszéltünk róla. Kapcsolatunk elmaradt mert családban valakiét kellet gondoznia. Elmondta vett egy vibrit és mikor megérkezett tisztogatása után egyből kipróbálta. Gyorsan elélvezett, Igaz elmondása szerint akkor már rég nem volt férfivel és nagyon kívánta. Ez az effektus volt most is. Csókolózás előjáték és ennek hatására gyorsan el is élvezett, közben meg spriccelt a puncija. Ő akkor 65 éves volt és mondta na ilyen se volt még neki. Szex közben is volt hogy spriccelt. Mondtam hogy hozza a vibrit és nézzük meg azzal is tud e spriccelőst élvezni. Sikerült és azon is csodálkozott, hogy majd 1 óra alatt 5-6 elélvezése volt. Kérte hogy néha majd látogassam meg.
2022. 11. 25. péntek 05:45  #1149
STS011 STS011
Júliusban egy régi barátnőmmel találkoztam Fonyódon a strandon. Beszélgettünk és gyorsan jött egy hatalmas vihar. Nekem a Strand előtt ált a kocsim be menekültünk.Hölgy mondta, hogy Ő gyalog jött le a strandra. Elég jól megáztunk és mondta menjünk hozzá zuhanyzunk és megszárítkozunk. Haza érkeztünk hozzá minden ismerős volt, tudtam hol van a fürdőszoba és mentem zuhanyozni. Addigra hozott törölközőt és behozta a fürdőszobába. Majd Ő is levetkőzött és zuhanyzott a nappaliban megvártam. kis idő elteltével megjelent és egy kérdést tett föl " nem lenne kedvünk szeretkezni" És a választ se várta meg az ajkamon volt már is. Beszélgettünk közben. Elmondta hogy anno felizgatta a gondolat, a vibrátor kipróbálása. Mikor jártunk beszéltünk róla. Kapcsolatunk elmaradt mert családban valakiét kellet gondoznia. Elmondta vett egy vibrit és mikor megérkezett tisztogatása után egyből kipróbálta. Gyorsan elélvezett, Igaz elmondása szerint akkor már rég nem volt férfivel és nagyon kívánta. Ez az effektus volt most is. Csókolózás előjáték és ennek hatására gyorsan el is élvezett, közben meg spriccelt a puncija. Ő akkor 65 éves volt és mondta na ilyen se volt még neki. Szex közben is volt hogy spriccelt. Mondtam hogy hozza a vibrit és nézzük meg azzal is tud e spriccelőst élvezni. Sikerült és azon is csodálkozott, hogy majd 1 óra alatt 5-6 elélvezése volt. Kérte hogy néha majd látogassam meg.
2021. 03. 01. hétfő 23:41  #1148
andrew88 andrew88
Életemben egyszer sikerült előidézni, most pár napja. Kicsit sörözgettem. Ilyenkor sokkal jobban bírom smile számomra is hihetetlen módon, igazán keményen, vadul megbasztam a párom. Tudni kell, hogy idáig sosem sikerült hüvelyi úton kielégítenem. Ez volt az elso(sok-sok év alatt). Viszont ez olyan jól sikerült, hogy nahyon durvát spriccelt, majdnem elájult. Azt állítja, hogy még sosem spriccelt. Nem tudom igaz-e, de engem nagyon felizgatott. Azóta probaltam többször is ismét így kielégíteni, sajnos ezidáig sikertelenül
2021. 03. 01. hétfő 22:22  #1147
Törölt felhasználó (1109952)
Mi nagyon szeretjük, majdnem mindíg elő is jön, ha van "védelem" az ágyon... Keressük hasonló párok társaságát smile
2020. 07. 05. vasárnap 06:24  #1146
Stitchi Stitchi
Egy hétig gyerekek nélkül voltunk, ami kiváló lehetőséget adott a határok feszegetésére. Nálunk a spriccelés lovagláskor jön és szerintem pisi. Ami azért nem baj, mert én imádom és ilyenkor bőven jut rám is. Mit mondjak, egy fantasztikus élménz, de alapos, mély dugás kell a gátak feloldásához...
2020. 06. 02. kedd 06:48  #1145
fazonpar fazonpar
Nekem egyszer volt, hogy kis iszogatás után nagyon keményen dugtam a párom... Tényleg izomból, kemenyeket löktem. A farkamtol nem szokott elmenni, de akkor már hosszú ideje dugtam, és jobban élvezte ő is, mint szokta. Hangosabban nyogott, mondta közben hogy "ahh... Keményebben... Ahhh... Baszd szét a pinam" (pedig káromkodni sose szokott közben, ez az egy alkalom volt). Én folyamatosan gepeltem, egyszer csak kiugrott alolam, és elrohant a modora. Kérdeztem mi történt, azt mondta majdnem bepisilt. Talán akkor lehetett volna egy spriccelos orgazmusa
2020. 05. 30. szombat 12:21  #1144
Törölt felhasználó (4345362)
Eddig nekem cyak a jelenlegi párommal sikerült de neki mindíg megy, igaz csak újazva. Szex közben nem. Fi om édds
2020. 05. 30. szombat 11:37  #1143
bandit6 bandit6
Szerintem nagyon izgató dolog ez. Személy szerint én nagyon bírom. Néhány hete sikerült először a páromnál elérni a spriccelést. Egyenlőre csak kézi rásegítéssel,de így is tök izgalmas. 4-5 orgazmusa is szokott lenni. Próbálja ki,aki eddig nem próbálta. Fantasztikus
2020. 03. 20. péntek 10:46  #1142
Törölt felhasználó (4293192)
Biztos jó élmény, érzés lehet.
2020. 03. 20. péntek 08:01  #1141
MILF-shooter MILF-shooter
Vajon miért hihették ... sniffles vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 14. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4304862)
2020. 03. 14. szombat 21:56
A legtöbb partnerem eddig azt hitte ilyenkor, hogy pisilnie kell...
Hiába mondom nekik, hogy ez nem az. De mind megtanulta elengedni, főleg miután már nem tudja tartani!
De a legjobb, mikor aktusonként 2-ször, 5-szor is összejön!
2020. 03. 19. csütörtök 21:32  #1140
Par3645 Par3645
Nalunk ez normalis elvezeskor.Imadom!!! crazya
2020. 03. 15. vasárnap 04:46  #1139
Porthos61 Porthos61
Renike! Azon a két videón nem sok minden látszik. Pedig én kíváncsi lettem volna arra a spriccre...
/ 65