Éppen az, hogy volt és nem tetszett, lekonyult tőle a szerszám.
(Ez egy válasz Butter üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 10:39
Jó nagy hülyeséget tudsz írni! Látszik nem volt mèg dolgod szilikon cicivel?
Szerintem neked se!
(Ez egy válasz Butter üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 10:39
Sajnos minél kevesebb a saját anyag (= kicsi mell a kiindulási alap), annál feltűnőbb, hogy mű. Vannak akik divatból csináltatják, vagy "szakma" miatt, de még mindig a többségnél az önbizalom visszanyerése az ok. Nálunk egy korábbi párja beszólása hagyott mély nyomot, ami csak a műtéttel oldódott meg. De van akinek még ennyi sem kell, elég ha azt látja, hogy a nagyobb mellű barátnői mennyivel népszerűbbek a fiúk körében.
Fura volt egy ideig, de mi már megszoktuk.Imádjuk (bár én az eredetit is szerettem) (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Fura volt egy ideig, de mi már megszoktuk.Imádjuk (bár én az eredetit is szerettem) (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 10:10
Látványnak, ha nem tudja az ember, még elmegy, de csak messziről. Ha látszik is a műtét utáni heg, az számomra nagyon lelombozó tud lenni. Az 1980-as években egy adriai nudi kempingben volt egy öregedő német csaj, olyan volt a szilikonos melle, mint amikor a gyerekek a homokozóban bögrével raknak ki formákat. Meg nem mozdult, merev volt neki, amikor hanyatt feküdt, akkor is ugyanúgy ágaskodott neki, szörnyű volt. Számomra szomorú, amikor fiatal lányok úgymondd "megcsináltatják" a cicijüket.
Maximálisan egyetértek!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Látványnak, ha nem tudja az ember, még elmegy, de csak messziről. Ha látszik is a műtét utáni heg, az számomra nagyon lelombozó tud lenni. Az 1980-as években egy adriai nudi kempingben volt egy öregedő német csaj, olyan volt a szilikonos melle, mint amikor a gyerekek a homokozóban bögrével raknak ki formákat. Meg nem mozdult, merev volt neki, amikor hanyatt feküdt, akkor is ugyanúgy ágaskodott neki, szörnyű volt. Számomra szomorú, amikor fiatal lányok úgymondd "megcsináltatják" a cicijüket.
Mint ferfi nem tamogatom. Pontosabban kizarolag orvosi esetben. Nem baj ha kicsit laza sot, kulon kedvelem ha termeszetesen viselkedik.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Kinek van, ki szeretne, ki miért csináltatott?