Megoszlanak a vélemények az tény pro és kontra. Mi mindketten a szőrtelen szeretjük. Mi mindketten gyantáztatjuk, van egy nagyon kedves kozmetikusunk. Természetesen már számunkra nem lenne komfortos, egyrész tisztántartása a területnek, vizuálisan is vonzóbb illetve a szex is sokkal jobb mert sokkal intenzívebben érezhető minden. Már a világ megváltozott, arra amire a természet kifejlesztette ott a szőrzetet már felesleges. Biztos lesz aki ellentmond ennek, az ő dolga….
Honén tetszik tudni hogy nem szokta le borotválni ?
(Ez egy válasz tributeferi üzenetére (2024. 10. 27. vasárnap 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 27. vasárnap 08:59
Ez bruttó hülyeség amit írsz ...akkor a fejedet is borotváld le kopaszra mert az is undorító
Mi is a csupasz farkincát szeretjük, főleg a golyók nyalogatásánál sokkal élvezhetőbb, ha le van borotválva.
Illetve aki szeret játszani a golyókkal, ott sem túl előnyös a szőrzet.
(Ez egy válasz erdeklodohetero1974 üzenetére (2025. 01. 03. péntek 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 03. péntek 00:02
Pasiként elég nagy tapasztalattal...Ha valaki csak a makkot szopogatja, természetesen nem fogja zavarni a természetes szőrzet...Viszont egy mélytorkos szopásnál elég zavaró lehet...
Pasiként elég nagy tapasztalattal...Ha valaki csak a makkot szopogatja, természetesen nem fogja zavarni a természetes szőrzet...Viszont egy mélytorkos szopásnál elég zavaró lehet...
Nekem csak körülötte szőrös.
A párom a borotváltat szereti, nekem is így jön be. Csupaszra csak ritkán borotválom, általában valamilyen szexi fazont meghagyok
Úgy látom, az élet ezen területen is igaz a mondás: "De jó, hogy nem vagyunk egyformák"
El lehet mondani, kinek mi tetszik, de ebből ne legyen háború.
Én csupaszon szeretem a puncit és a péniszem is borotvált.
El lehet mondani, kinek mi tetszik, de ebből ne legyen háború.
Én csupaszon szeretem a puncit és a péniszem is borotvált.
Nekem csupasz a faszom.
Volt barátnőm kérte, hogy olyan legyen, azóta csupasz.
Azt mondta, hogy úgy szívesebben leszopna, na meg szerinte nagyobbnak is látszik, ha csupasz.
Volt barátnőm kérte, hogy olyan legyen, azóta csupasz.
Azt mondta, hogy úgy szívesebben leszopna, na meg szerinte nagyobbnak is látszik, ha csupasz.
Szerintünk mindkét részről legyen csupasz, vagy fazonirozott
Nálam alapvető, a természetesség, még mellen is, és ha társul egy jól álló bajusz, az mindent visz!!!
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 12. 24. kedd 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 24. kedd 07:46
De jó ilyet is olvasni!
Amit ehhez füznék: 3asnál azt tapasztaljuk mindegy hogy az intim leszállópálya vagy csupasz vagy természetes, ebből gond sose volt. Egy hölgy sem emelt ez ellen kifogást. Úr sem.
A párok viszont teljesen más kategória. Legalábbis a mi itteni tapasztalatunk szerint itt az átlagos kompatibilitást reprezentálo pároknál elvárás a szvinger csupaszság.
Amit ehhez füznék: 3asnál azt tapasztaljuk mindegy hogy az intim leszállópálya vagy csupasz vagy természetes, ebből gond sose volt. Egy hölgy sem emelt ez ellen kifogást. Úr sem.
A párok viszont teljesen más kategória. Legalábbis a mi itteni tapasztalatunk szerint itt az átlagos kompatibilitást reprezentálo pároknál elvárás a szvinger csupaszság.
Jaj! Nem figyeltem hogy farokról van szó!
Abból semmilyen nem izgat!
Boldog karácsonyt mindenkinek! (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Abból semmilyen nem izgat!
Boldog karácsonyt mindenkinek! (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 23. hétfő 21:57
Csupasz is jó de szeretem ha van leszállópálya.
De ha csupasz általában és meg van hagyva telibe az is szexi.
Nekem addig izgató amíg nem göndörödik kb....
De jó ilyet is olvasni!
A párok viszont teljesen más kategória. Legalábbis a mi itteni tapasztalatunk szerint itt az átlagos kompatibilitást reprezentálo pároknál elvárás a szvinger csupaszság. (Ez egy válasz Kriszta09 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
A párok viszont teljesen más kategória. Legalábbis a mi itteni tapasztalatunk szerint itt az átlagos kompatibilitást reprezentálo pároknál elvárás a szvinger csupaszság. (Ez egy válasz Kriszta09 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 23. hétfő 21:57
Én nőként undorodom a csupasz farok még látványától is!! Nem , hogy szopni! Egy szőrös faszt is lehet, úgy szopni, hogy nem a szádba landol, vagy az orrodat piszkálja a szőr! Nem is értem miért fogjátok rá, hogy az ápolatlan. Csupasz faroknak is lehet szaga, úgy mint a szőrösnek! Csak más! De lényeg szerintem mindenki tisztálkodik, e téren!!!!
Csakis csupasz
Én nőként undorodom a csupasz farok még látványától is!! Nem , hogy szopni! Egy szőrös faszt is lehet, úgy szopni, hogy nem a szádba landol, vagy az orrodat piszkálja a szőr! Nem is értem miért fogjátok rá, hogy az ápolatlan. Csupasz faroknak is lehet szaga, úgy mint a szőrösnek! Csak más! De lényeg szerintem mindenki tisztálkodik, e téren!!!!
Csupasz is jó de szeretem ha van leszállópálya.
nekem nökènt csak s a fazonos vagy a borotvált fasz tetszik...szopás közben igencsak kiábrándító a sok szőr
Ezt olyan emberek is hangoztatják, akiknek az anyukáját is borotválták a szülés előtt!
Kérdezném Ö is ápolatlan volt?
Kérdezném Ö is ápolatlan volt?
Erre én sem jöttem rá! Ugyanannyi higiéniát kap, mint egy csupasz, mégis mindenki leápolatlanozza....
(Ez egy válasz Tibor81 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 15:08
Ebben szerintem teljes mértékben igazad van. Én csak azt nem értem hogy 1-2 embernél miért számít az már ápolatlansàgnak ha szőrös?
Nőként akkor én is hozzászólok: én szeretem, ha nem a természet adta suba van, hanem legalább kicsit körbe van igazítva. Jobb úgy szopni, ha kevesebb a szőr, még ha nem is teljesen szőrtelen. De ha a nagyon szőrös és a csupasz között választhatok, akkor a csupasz, de én szeretem magamon is a fazonosat. Számomra a pasin is jól áll ez a köztes megoldás.