Szexi roma milf ismerkedne .
Szolnok megye ( Jászság.)
Szexi roma milf ismerkedne .
belevalo, egeszsegesen perverz holgyet vagy part keresnek
Holnap estére keresünk Párt, nőt,ffit akinek lenne helye is egy kis kellemes időtöltésre! Eger, Salgótarján és Gyöngyös környékéről messzebbre nem szeretnénk utazni!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Csinos, vonzó sex orientált érett roma hölgyet k kellemes idotoltésre. A kívánság közös.
Írj, ismerkedjünk és a többi nem számít. A kor nem számít. Csak a jó kedv, humor, és a kellesem együttlét. Írj ha magadra ismersz.
Üdv Zoltán
Írj, ismerkedjünk és a többi nem számít. A kor nem számít. Csak a jó kedv, humor, és a kellesem együttlét. Írj ha magadra ismersz.
Üdv Zoltán
Szerény, ápolt hölgyet keresek titkos kapcsolathoz akinek vannak elképzelései fantáziálásai vágyai a szex területén, új dolgokat szeretne kipróbálni. Vagy nem működik a szexuális élete, elhanyagolja a párja. Nem kapja meg a megfelelő odafigyelést, gyengédséget. A család vagy az egzisztencia miatt azonban nem tud, illetve nem akar ezen változtatni, viszont szeretne néhány kellemes órát eltölteni. Esetleg független és nem akar elköteleződni.
Laza kapcsolat céljából keresem kellemes hölgy partnerem. Budapest.
Sziasztok 32 éves srác ismerkedne párral, nővel, Szeged környékén, minden jóra nyitott vagyok, nyalni imádok nagyon,
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.
csajt keresek hosszutávra aki nyitott dolgokra akár ide koltozéssel is
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Roma nőt keresek! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok írtam üzenetet
(Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár vagyunk pasit keresünk 3.nak
Igényes csajos pasi vagyok kizárólag full aktív férfit keresek kor nem számít. Szopok nyelem és lovagolok
Roma hölgyet keresek, extrém játékra, privátban megbeszéljük a részleteket.