Szintén ugyanaz a kút!Éjszakás műszakba mentem,de most én szopattam a shopos kolleginát,pechemre annyi Pina Coladat kevertem,hogy nem tudtam elmenni :( Akkor még lehetett cigit kapni és köhécseltek kintről,kiment kiszolgálni,a vásárlót és jött tovább fojtatta
Nem, nem vettem magamra. Mindenkinek más jön be
(Ez egy válasz lanybsx üzenetére (2024. 05. 15. szerda 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 15. szerda 09:38
Szia, nem ellened írom, csak privát vélemény, engem a pingvinek- zakós öltönyös biztosítós egyéb ilyenek marhára nem hoznak lázba, de elhiszem hogy sok nőt kapsz meg így, ez nem is kérdés, csak engem pld nem izgatnak az ilyen öltözetű pasik. Ne vedd magadra, köszke
Én épületgépész vagyok, víz gáz szerelő stb. Régebben voltak csábítások. Mostanábannincs. Sajnos.
Amit tudok mert tapasztalat, az egészségügy az kimagasló helyen szerepel a munkahelyi szex grafikonon. Rengeteg, de szó szerint rengeteg nővel volt már kapcsolatom ( bi ) és sokakat be is sikerül vonni hármasba magunkhoz. Sok egészségügyis bi nő van ( azaz bi is ) .
Szia, nem ellened írom, csak privát vélemény, engem a pingvinek- zakós öltönyös biztosítós egyéb ilyenek marhára nem hoznak lázba, de elhiszem hogy sok nőt kapsz meg így, ez nem is kérdés, csak engem pld nem izgatnak az ilyen öltözetű pasik. Ne vedd magadra, köszke
(Ez egy válasz Parci üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 09. csütörtök 17:38
Én pénzügyi tanácsadóként dolgozom, gyakran megyek házhoz is , nem csak az irodában dolgozom ugyanis. Szépen felöltözve megyek, zakó stb, már szerintem ez sokszor bejön a hölgyeknek és bizony hamar megnyílnak és a második találkozókor sokszor nem csak a szerződéskötés történik meg hanem más is Aztán van olyan is, hogy még párszor vissza megyek már csak szexelni pedig amúgy nem vagyok adonisz. Egyszerűen az intimebb beszélgetés, a saját lakásuk biztonsága vagy nem tudom mi, de sokszor megesik és olyanok akikre azt hinné az ember nincs hiányuk.
Én pénzügyi tanácsadóként dolgozom, gyakran megyek házhoz is , nem csak az irodában dolgozom ugyanis. Szépen felöltözve megyek, zakó stb, már szerintem ez sokszor bejön a hölgyeknek és bizony hamar megnyílnak és a második találkozókor sokszor nem csak a szerződéskötés történik meg hanem más is Aztán van olyan is, hogy még párszor vissza megyek már csak szexelni pedig amúgy nem vagyok adonisz. Egyszerűen az intimebb beszélgetés, a saját lakásuk biztonsága vagy nem tudom mi, de sokszor megesik és olyanok akikre azt hinné az ember nincs hiányuk.
Miket mondott? Megoszthatnád velünk.
(Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2023. 11. 19. vasárnap 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 19. vasárnap 07:11
Egyik barátnőm külföldön olyan helyen dolgozik, kemény dolgokat mondott.
idősotthonban dolgozó ápolónő mesélte, hogy neki van élménye a bent lakó pasikkal. Ami meglepett mikor mondta férjezett korában nem szexszelt ennyit mint mostanában az éjszakai műszakokban.
Na ez számomra teljesen hihető, lakásbiztosítás ügyben jött egy 45-ös hölgy anno, a párom volt otthon, és szex lett a vége , aztán tartós is, a párommal volt egy darabig aztán nem volt nehéz befűzni. és később már hármasok is voltak, de volt hogy csak velem volt 1:1 ben Szóval igen benne van.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2024. 02. 13. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 13. kedd 11:22
Biztosítási ügynök. Nyugdíjbiztosítást jött ajánlani egy 50 év körüli hölgy. Tájékoztatás után szemembe nézve mondta tudná a döntésemet élménnyel segíteni. Kérdeztem mire gondolt? Szex volt az azonnali válasz.
Biztosítási ügynök. Nyugdíjbiztosítást jött ajánlani egy 50 év körüli hölgy. Tájékoztatás után szemembe nézve mondta tudná a döntésemet élménnyel segíteni. Kérdeztem mire gondolt? Szex volt az azonnali válasz.
nekem egy nagy étvágyú oktató haverom felesége, az egyik tanítványa lett pedig csak szexnek indult azóta is boldogok, gyerekek minden már
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2022. 12. 06. kedd 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 05:28
Volt feleségem is szexelt az oktatóval. Nem volt nagyon ügyes a vezetésben , az oktató mondta neki hogy jólenne még pár óra. Pénzük nagyon nem volt az extra vezetésre , az oktató felajánlotta neki hogy minden óra után egy szopásért tanítja még. Elérkezett a vizsga , nagyon tartott tőle. Jött a következő ajánlat ha az oktató és a vizsgabiztos is megbaszhatja Sikeresen meg lesz a jogosítvány. Hát belement.
Egy Nyírbátorban lévő wellness hotel recepciós lányai közül is kapható egy -két hölgy egy kis pluszra, volt szerencsénk hármasozni így már ott. Szálloda nevét nem írom le, nem reklám, és nem akarok senkinek gondot ebből, mert fő szabály a diszkréció ugye !!! ---ha okosan gugliztok úgy is megtaláljátok. Még priviben sem fogom leírni.
Köszi a kommenteket, de nem igazán szeretnék itt erről sztorizni, mert utána ha leírom az igazat, ami teljesen az jönnek a trollok, és az hogy kamu és egyéb, nem szeretném ezt, anno voltam már itt, és mindíg ez jött ki belőle, mert egyes sekélyes emberek képesek szét trollkodni mindent sajnos. Így inkább kinek kinek a fantáziájára bízom
Meghallgatnank egy két sztori.
(Ez egy válasz lanybsx üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem sokunkat érdekelnének ezek e tapasztalatok
(Ez egy válasz lanybsx üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
egészségügy szerintem kimondottan saját tapasztalatból
igen! meg tudom erősíteni hozzászólásodat...
masszázs extrákkal gyakran alakul ki.
hiszen meztelenül max egy tangában fekszik a Hölgy...akár női, akár pasi a masszőr, az erogén zónákat ha megtalálja (márpedig ezt valós masszőr tanulja....), akkor egyenes az út a sexhez. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 18. csütörtök 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
masszázs extrákkal gyakran alakul ki.
hiszen meztelenül max egy tangában fekszik a Hölgy...akár női, akár pasi a masszőr, az erogén zónákat ha megtalálja (márpedig ezt valós masszőr tanulja....), akkor egyenes az út a sexhez. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 18. csütörtök 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4672119)
2024. 01. 18. csütörtök 22:52
Én még mindig masszázsra szavazók !
Az en felesegem eppen a minap mondta hogy szivesen eltoltott volna egy pasztotorat a szallitoval aki jott.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 01. 19. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 19. péntek 08:43
Hidd el hogy egy helyes futárnál a csajok is gondolnak ilyesmire, csak ők nem olyan merészek, ezért marad esetleg a flört
Hidd el hogy egy helyes futárnál a csajok is gondolnak ilyesmire, csak ők nem olyan merészek, ezért marad esetleg a flört
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 12. 05. kedd 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 05. kedd 09:06
Én ételfutárként mindig reménykedem, hogy egy szexi nő nyit ajtót és becsábít a lakásba. Nem tétováznék. Eddig csak flörtölések voltak.
Én még mindig masszázsra szavazók !