igy van
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 07. 23. vasárnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 23. vasárnap 15:09
Ebben az esetben ott a kezed, és a szád De gondolom, ez csak egy költői kérdés .... ha egy pasi tényleg nem tudja, nem érdemes időt pazarolni rá
Ebben az esetben ott a kezed, és a szád De gondolom, ez csak egy költői kérdés .... ha egy pasi tényleg nem tudja, nem érdemes időt pazarolni rá
Nekem nem kicsi a farkam (19/5) de a barátnőm ha felizgul hatalmasra tágul, semmit se érez belőlem. El sem szokott élvezni a farkamtól, csak úgy ha a csiklóját izgatja közben. Elég gyakran egy extra vastag dildóval (Doc Johnson márka John Holmes típus, aminak nagyon élethű anyaga van) baszom meg, amitől kb 1 perc alatt élvez el de úgy, hogy minden esetben spriccel. Ennyit a "nem számít a méret" hívőknek.
163cm/50kg-os sportos csaj.
163cm/50kg-os sportos csaj.
Használjatok vibrátort, csikló izgatót, dolgozz többet a nyelveddel és az ujjaiddal . Mikor már párszor sikerült elélveznie akkor dugd meg a farkaddal. Ekkora már mannyira extázisba lesz hogy már jó lesz a méreted. És a legfontosabb hogy kommunikáljátok. Mondja el őszintén mit szeret és te tegyél még mindent hogy megkapja. Ez fontosabb lesz neki mint a farkad mérete.
Minden pina màs szóval nem a méret a lényeg mindig. Ha jól fel van izgatva a nő akkor szerintem a kicsivel is lehet mit kezdeni.
Nálunk is vannak ilyen problémák. Nekem nincs éppen nagy farkam. Hüvelyi úton sosem ment el tőle a párom. Neki varázslatos puncija van, mert én szűknek érzem,amikor dugom, Isteni jó. Viszont pillanatok alatt baromira kitágul. Anno vettem neki egy 25 centis vibrátort. Mikor átadtam,mondtam neki, hogy lehet hogy kicsit nagy lesz. Erre nevetve mondta,hogy dehogy lesz nagy. Hát igaza volt,mert minden előtágítás nélkül lazán beraktam neki. Ezen túlmenően egyszer nyalás közben betoltam két ujjam. Aztán mellé raktam a harmadik ujjam... A negyediket... Aztán gondoltam egyet,mert baromira felizgultam, és lassan betoltam az egész kézfejem. Lassan mozgatták csak, erre ő tolni kezdte rá a kezembe a csipőjét elég vadul. Csuklóig benne voltam. A végére elég keményen csináltam, közben gyengéden nyaltam. Brutális nagyot élvezett. Szerintem engem mégjobban felizgatott. Sajnos csak ritkán igényli az öklözést, de én nagyon rápörögtem. Szóval ezért írtam,hogy varázslatos a puncikája,mert nekem abszolút szűk, de annyira ki tud tagulni,hogy kb bármit elnyel. Mellette csodaszép kis puncikája van, ami pillanatok alatt annyira be tud nedvesedni,mint a Balaton. Imádom. Nagyon szeretném,ha el tudna menni a farkamtól,de erre nem látok esélyt. Csiklón mindig elmegy, többször is. Akár nyalástól (imádom nyalni, imádom az ízét), akár kézzel,vagy játékszerrel. Az a menetrend általában,hogy kinyalom,elélvez, utána dugás közben léghullámos csiklóizgatóval masztizol. Ettől akár 5-6x is képes elélvezni. Ilyenkor imádom ahogy lüktet a puncikája a farkam körül. 5-6 orgazmusig ritkán jut el,mert annyira felhúz az orgazmusa,hogy vagy ki kell rántanom (ilyenkor beterítem a punciját,hasát,cickóit) vagy jelzem hogy tovább nem bírom és finoman leszopatom,a végén teleélvezem a száját. Ugyan a farkamtól sajnos nem megy el,de imádja velem a szexet,nagyon figyelmes vagyok vele. Nekem az a legfontosabb hogy minél többször elélvezzen
Szia. Csak egy-két felvetés. pl: miért a lábát akarod nyalni és nem a punciát?
Nem lehet hogy már egyáltalán nem kivánja a szexet mert 2023 éves korban már ez a kérdés is felmerülhet? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 27. péntek 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lehet hogy már egyáltalán nem kivánja a szexet mert 2023 éves korban már ez a kérdés is felmerülhet? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 27. péntek 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4694998)
2023. 01. 27. péntek 12:40
Tudom de hatha itt tudd valaki segiteni.vibratora gondoltam meg hogy azt kellene vegyek
Olyan 14cm a farkam de keves neki :( max meg probalom popo nyalas labuj szopogatas! Azt mennyire szeretik a nok a lábuj szopogatast es a popo nyalast.?
Olyan 14cm a farkam de keves neki :( max meg probalom popo nyalas labuj szopogatas! Azt mennyire szeretik a nok a lábuj szopogatast es a popo nyalast.?
Szerintem ezt a popó nyalás lábujj dolot hagyjad inkább kèrdezd meg tőle mi az amit szeretne hogy csinálj! Hogy neki mi a jó! Jah a ritmus sokaknál fontos! Mindenképpen figyelj a partneredre sokat elmond a mozgása lègzès ès a hangok
esetleg kapcsold ki rajta a predictive gepelest. sokat segit am
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 27. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 13:49
Azért irtam hogy valakinek van e valami tippje.elvileg erről szol a forum vagy tévedem ? Bocs a helyes irás miat csak a telom külföldi
Tölts fel fotókat a nőről és meglátjuk mit tehetünk érte(d).
a téma, élő - akár tetszik neked-nektek, akár nem! igenis van olyan tág punci, hogy abba akár még egy 16-17 centis farok is kicsi, és persze van olyan szűk punci is, amibe a 12-13 centis farok is alig fér be! tudom, sok nagyarc is van, akik szerint a helyesírás fontosabb mint maga a téma, de nem! jelzem, ismerek 20 feletti "farkasokat" és ha ilyesmi szóba kerül, akkor kiderül, hogy hosszúak, de nem beton kemények...ott van még, hogy egy nagy lomha farok, mire elég? - ha elég, volt "praxisomban" olyan nő, aki csak tartotta, de leginkább még azt se nagyon a punciját, hogy dolgozzak érte...na, az olyan nem sokkal jobb (ha egyeltálan) mint a faszverés, és szerencsémre voltak olyan nőim, akik szinte megbasztak, olyan intenzív baszás kultúrával bírtak, velük főleg a szinkronra kell vigyázni, hogy ki ne essél a ritmusból, és persze vannak csajok, akik meglovagolnak, és te ne is mozogj, azt várják el, ergo mint festő palettája, annyira sok színú a téma, így hát van helye itt, a fórumban!
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2023. 01. 27. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 12:59
Most komolyan kellett ez a fórum téma?....Kinek mekkora és mint tud, vagy nem tud vele, erre tanácsot kérni?....Ráadásul hemzseg a helyesírási hibáktól! Te nyelvtan voltál ötösből?
Azért irtam hogy valakinek van e valami tippje.elvileg erről szol a forum vagy tévedem ? Bocs a helyes irás miat csak a telom külföldi
Na a sok Magyar tanár is meg jellent örülök neki.akinek nem tetszik ne szoljon hozzá.a másik telefonom magátol át irja amit irok
Most komolyan kellett ez a fórum téma?....Kinek mekkora és mint tud, vagy nem tud vele, erre tanácsot kérni?....Ráadásul hemzseg a helyesírási hibáktól! Te nyelvtan voltál ötösből?
Vegyél egy helyesírási tanácsadót is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 27. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4676933)
2023. 01. 27. péntek 12:24
Erre mástól várni a megoldást? Ha ketten nem tudjátok megoldani akkor rég megette a fene az egészet
Tudom de hatha itt tudd valaki segiteni.vibratora gondoltam meg hogy azt kellene vegyek
Olyan 14cm a farkam de keves neki :( max meg probalom popo nyalas labuj szopogatas! Azt mennyire szeretik a nok a lábuj szopogatast es a popo nyalast.? (Ez egy válasz Jancsi81365 üzenetére (2023. 01. 27. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan 14cm a farkam de keves neki :( max meg probalom popo nyalas labuj szopogatas! Azt mennyire szeretik a nok a lábuj szopogatast es a popo nyalast.? (Ez egy válasz Jancsi81365 üzenetére (2023. 01. 27. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre mástól várni a megoldást? Ha ketten nem tudjátok megoldani akkor rég megette a fene az egészet
Rendelj péniszköpenyt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 27. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 11:38
Sziasztok valami tippet tudnatok adni hogy tudnám ki elégiteni a promis mivel tág és kicsi neki a farkam nem élvezik el.popo nyalás talán sokaig ujjazas?popoba nem engedi koszi a tippeket
Sziasztok valami tippet tudnatok adni hogy tudnám ki elégiteni a promis mivel tág és kicsi neki a farkam nem élvezik el.popo nyalás talán sokaig ujjazas?popoba nem engedi koszi a tippeket