Sziasztok! Igen nagyon jó kis buli lett, jó hangulatot az eső sem tudta elvenni.
Mindenkinek nagy szerepe volt aki vette a fáradságot, hogy el jöjjön és a következőn már ismert arcok mosolyognak vissza rátok.
Mindenkinek nagy szerepe volt aki vette a fáradságot, hogy el jöjjön és a következőn már ismert arcok mosolyognak vissza rátok.
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2023. 07. 25. kedd 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 25. kedd 06:46
Nos ... Mis is mondhatnék... Nagyszerű bulit csaptunk, ehez nem csak mi kellettünk hanem ti akik el is jöttetek, miattatok érdemes újra és újra belevágni a szervezésbe! Szuperek vagyok!!!
Köszönöm a sok segitő kezet, mert nem ment volna minden ilyen flottul!Nagyon jó volt veletek!!Már gondolkozom a következő bulin Ölelés mindenkinek!!!
Köszönöm a sok segitő kezet, mert nem ment volna minden ilyen flottul!Nagyon jó volt veletek!!Már gondolkozom a következő bulin Ölelés mindenkinek!!!
Nos ... Mis is mondhatnék... Nagyszerű bulit csaptunk, ehez nem csak mi kellettünk hanem ti akik el is jöttetek, miattatok érdemes újra és újra belevágni a szervezésbe! Szuperek vagyok!!!
Fantasztikus buli volt, örülök, hogy ott lehettem.
Nagyon köszönöm a Szervezőknek a sok munkát, ezért is lett ilyen jó a buli.
Nagyon köszönöm a Szervezőknek a sok munkát, ezért is lett ilyen jó a buli.
Legyen szép nap. Épül, csak pici színezetet kapott... de mosolyog
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 05:29
Csatlakozom az elöttem szólókhoz, szuperek voltatok mind! Köszönet a kemény magnak a sok munkát amit beletettek Idővel szép emlék lesz, de most még várom, hogy felépüljön a tánc partnerem
Sziasztok mi is jól éreztük magunkat örülünk hogy meg ismertünk benneteket személyesen, a szervezők munkájáért külön köszönet. Remélem lesz folytatás.
Csatlakozom az elöttem szólókhoz, szuperek voltatok mind! Köszönet a kemény magnak a sok munkát amit beletettek Idővel szép emlék lesz, de most még várom, hogy felépüljön a tánc partnerem
Jó volt a buli,társaság. Köszönjük a befogadást,jó hangulatot
Ismételten jól éreztük magunkat, köszönjük a szervezők munkáját a társaság, hangulat fergeteges volt
Köszönjük a Szervezők munkáját, a társaság hangulatát. Aki mer, ......az jól jár.
Újra jó buli volt,köszönjük a szervezőknek
Már a váci vonaton ülök
El jött ez a nap is Várunk mindenkit szeretettel
Mi szombat kora este csatlakozunk a búlihoz.
Hoooolllnap
Köszönöm szépen! Iszunk rád is!! Pusziiii
(Ez egy válasz j-o-s-i-n-a-g-a üzenetére (2023. 07. 19. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 19:42
Nagyon jó bulit kívánok mindenkinek Anya !! imádás van feléd és Apinak nagy pacsit !! érezzétek jól magatokat és ahogy lenni szokott !!! pusza
Nagyon jó bulit kívánok mindenkinek Anya !! imádás van feléd és Apinak nagy pacsit !! érezzétek jól magatokat és ahogy lenni szokott !!! pusza
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2023. 07. 19. szerda 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Na akkor már csak 2
Kicsit feljebb a narancssárgával kiemelt részben megtalálod a pontos leírást ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 18. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4657694)
2023. 07. 18. kedd 12:23
Sziasztok. Hol is lesz ez a tali? És mikor pontosan? Mi a párommal mennénk.
Sziasztok. Hol is lesz ez a tali? És mikor pontosan? Mi a párommal mennénk.