Sziasztok! Szilveszterkor rám mosolygott végre a szerencse. Ismerősöknél ünnepeltünk és a fürdőben kezembe akadt két tanga is a szervező csajszitól. Nem mertem sokat bent időzni és fotózni sem, persze azért kíváncsi voltam az aromára bennük. Az egyik párducmintás, a másik fekete, mindkettő pamut tanga volt. A párducmintásban szerintem edzett csak, izzadtságos volt, azt félre is tettem, a fekete tanga viszont jackpot!
Őszintén szólva én is kipróbálnám...
(Ez egy válasz Fry44 üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 14:04
Valakinek volt már része olyanban, hogy más párjának a bugyijaival élvezkedett a pasi jelenlétében, vagy akár vele együtt. Meséljetek, ha igen kérlek. Nagyon kipróbálnám ezt...
Volt egy maszázsszalon, ahol a fürdőben volt a mosógép, és a szennyeskosártartó is. A két lány, akik ott dolgoztak, valamiért a benti ruhájukat is ott mosták ki a törölközőkkel együtt, így gyakran volt levetett ruha, és bugyi is a kosárban. Eszméletlen jó illatuk volt, minden alkalommal kivertem a farkam, mikor zuhanyozni mentem, csodás emlékek ezek
Valakinek volt már része olyanban, hogy más párjának a bugyijaival élvezkedett a pasi jelenlétében, vagy akár vele együtt. Meséljetek, ha igen kérlek. Nagyon kipróbálnám ezt...
Én csak az anyós bugyiját szoktam szagolgatni.Közel 70 éves (Nem néz ki annyinak) és csak tangát hord.Már tuti hogy észrevette a bugyikon hogy, nem úgy voltak a szennyesben ahogy ő bedobta őket.Imádom a szőrös pináját és az extra nagy melleit!Remélem hogy,ebben az évben is szerencsém lesz és újra láthatom meztelenül.
Én mindig kapható vagyok a témára
(Ez egy válasz Ventus üzenetére (2024. 12. 31. kedd 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki akik akar beszélni bugyis kalandrol?
Ma is kaptam egy szép piros kicsit átlátszó tangát a feleségemtől. Ma ezt kel felvennem, mondta és megmarkolta a farkam. Jól kezdődik az év utolsó napja.
Én párom tangáit szoktam kihalászni másnap és szagolgatni. Annak a résznek a szaga is izgat ami a seglyukán volt. Fürdéskor szeretem a legjobban mikor utánna megyek és a frissen levetett tagáját szagolgatom. Általában úgy felizgulok hogy aznap tuti van szex. Anyósom most 52 éves de jól tartja magát, tangát hord ő is. Amikor látogatóba megyünk mindig ott "wc zek" mert ott van a szennyes is. Megprobálom mindig visszarakni ahogy volt remélem nem vette még észre. Más bugyiját sajna nem szagoltam még
Utolso szexelesunk alkalmaval, uj bugyit avattunk fel. Amolyan kis semmiseget, atlatszo bordo bugyit. A felvezeto egy nedves maszti volt, megvartam, mig atut a nedve. Az aktus utan, reflexbol betette a szennyesek koze, de raszoltam, hogy nekem arra meg szuksegem lenne. Masnap egyedul alaposan kifejtem magam a kellemes, de hatarozottan pinaszagu bugyira. Fotot keszitettem, majd elkuldtem neki. "Most mar teheted a szennyesek koze" jott a valasz. Igen, szeretem a pinaszagu bugyikat!
Soha nem felejtem el mikor először szexeltem a feleségem bugyijában, majd meltartójában vele. Azóta már van hogy vele együtt veszek bugyit magamnak. Csodálatos érzés.
(Ez egy válasz far-kamra üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 03:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Csodás érzés pròbáljátok ki...
Szeretem én is szagolgatni idegen nők használt bugyiát izgató! Sajnos edig 2 szer sikerült párom barátnői bugyiát titokba szagolni
Teljesen kihat a csoport ☺️
Sziasztok valaki akar beszèlgetni bugyis èlmènyekröl?
Régebben én is dugiba csináltam ilyet. Most már van hogy a párom vesz bugyit nekem. Mostanra sok szép szexi fehérneműm, tűsarkúm van. Használjuk is.
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem van hogy el is tűnik egy két napra
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 08:30
Én imádom maszti közben mélyen beszívni a párom tangájából az isteni punci illatát de szokott olyan is lenni, hogy zenére vetkőzik nekem. Ilyenkor, mikor lekerül a bugyija, odadobja nekem ... Imádom az illatát, főleg ilyenkor, mert még át van ázva a puncinedvtől őt is felizgatja, ahogy látja, hogy mennyire élvezem épp a napokban miután hazáért, pár perc múlva jött mosolyogva, hogy "na mi van, masztiztál egyet?" Hirtelen nem értettem miért kérdezi, el is szégyelltem magam... Kérdeztem hogy honnan veszi. Mondta hogy az egyik tangája felkerült a szennyes kosár aljáról felulre szóval vannak ilyenek
Én imádom maszti közben mélyen beszívni a párom tangájából az isteni punci illatát de szokott olyan is lenni, hogy zenére vetkőzik nekem. Ilyenkor, mikor lekerül a bugyija, odadobja nekem ... Imádom az illatát, főleg ilyenkor, mert még át van ázva a puncinedvtől őt is felizgatja, ahogy látja, hogy mennyire élvezem épp a napokban miután hazáért, pár perc múlva jött mosolyogva, hogy "na mi van, masztiztál egyet?" Hirtelen nem értettem miért kérdezi, el is szégyelltem magam... Kérdeztem hogy honnan veszi. Mondta hogy az egyik tangája felkerült a szennyes kosár aljáról felulre szóval vannak ilyenek