Panel ház lépcső fordulóba
Ha nem is extrém, de nem a szokványos helyek: tengerben körülöttünk fürdőzőkkel, balatoni strand parkolója, irodában, fürdő kabinjában, autópályán kézimunka.
Nekem a egyik ilyen hely a Lánc híd volt 1998 évben
Isten útjai kifürkészhetetlenek!
(Ez egy válasz technics79 üzenetére (2023. 08. 15. kedd 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 15. kedd 11:49
Kórházban. Télen két ünnep között hétvégén meglátogattam egy nagyon kedves ismerőst (aki pont a pszichiátrián feküdt, de a kórház területén szabadon mozoghatott).Elmentünk egy kieső helyre s ott...izgalmas volt. Többször is voltunk. Egyszer a szájába élveztem, erre teli szájjal mondta: így megy vissza az osztályra.
Kórházban. Télen két ünnep között hétvégén meglátogattam egy nagyon kedves ismerőst (aki pont a pszichiátrián feküdt, de a kórház területén szabadon mozoghatott).Elmentünk egy kieső helyre s ott...izgalmas volt. Többször is voltunk. Egyszer a szájába élveztem, erre teli szájjal mondta: így megy vissza az osztályra.
Katonasag, alapkikepzes utani elso latogatas, a tomeg kellos kozepen.baratno az olben, bugyi felrehuzva nadrag kigombolva, mintha semmi sem tortenne.
Szerintem aki szereti az izgalmat, és extrémitást azok keresik a lehetőségét !
(Ez egy válasz Gabriella82 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked volt már?
(Ez egy válasz Gabriella82 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk egyszer a lift volt(szilveszteri baráti buli után hajnal 4 kor)
Rövid menet volt de szerintem pon azért mert a hely még izgalmassabbá tette! (Ez egy válasz hz63 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Rövid menet volt de szerintem pon azért mert a hely még izgalmassabbá tette! (Ez egy válasz hz63 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 18:16
Mi az extrém ?
Próbafülke , kilátó , öltözőkabin , áruház parkoló , kápolna , erkély az 5.-ik emeleten , lift ,strand , tenger , ezek megvoltak .
Próbafülke , kilátó , öltözőkabin , áruház parkoló , kápolna , erkély az 5.-ik emeleten , lift ,strand , tenger , ezek megvoltak .
Mi az extrém ?
Azok a helyek a legjobbak, ahol elhangzik, hogy itt nem kéne
Kinek volt lehetősége extrém helyen szexelni?