Sziasztok, jberény és környékén vannak jó helyek?
Nekünk Szfvár másik oldalán, az M7 első lejárójához közel van egy "kedvenc" helyünk.
Oda gyakrabban járunk kettesben (Ez egy válasz Mrxxx8968 üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Oda gyakrabban járunk kettesben (Ez egy válasz Mrxxx8968 üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 01. hétfő 12:35
Én hétköznap este 8-9 körül többször is láttam ott fiatal párokat. Volt olyan is, hogy épp akcióztak, de nagy valószínűséggel nem innen voltak, mert kissé megilletődtek.
De ettől függetlenül a hely alkalmas. Én is sokszor járok oda ki.
Illetve Csákvár mellett van még egy kedvenc hely, ott randizni szoktam egy bomba hölggyel.
Illetve Csákvár mellett van még egy kedvenc hely, ott randizni szoktam egy bomba hölggyel.
Én hétköznap este 8-9 körül többször is láttam ott fiatal párokat. Volt olyan is, hogy épp akcióztak, de nagy valószínűséggel nem innen voltak, mert kissé megilletődtek.
Illetve Csákvár mellett van még egy kedvenc hely, ott randizni szoktam egy bomba hölggyel. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 31. vasárnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Illetve Csákvár mellett van még egy kedvenc hely, ott randizni szoktam egy bomba hölggyel. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 31. vasárnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4723197)
2024. 03. 31. vasárnap 17:06
Jártunk arra párszor, igaz, késő este-éjjel, de mi még nem láttunk ott senkit sem.
Igen igen, melyik részére gondolsz?
(Ez egy válasz szabiduoo üzenetére (2024. 03. 31. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Jártunk arra párszor, igaz, késő este-éjjel, de mi még nem láttunk ott senkit sem.
(Ez egy válasz Mrxxx8968 üzenetére (2024. 03. 31. vasárnap 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 31. vasárnap 15:04
Régi téglagyár mellett tovább egyenesen, egészen addig, amikor már látni az út végét. Ott van egy kis lehajtó jobbra.
Nagyon nyugis hely, szoktam ott látni párokat is nagy ritkán.
Régi téglagyár mellett tovább egyenesen, egészen addig, amikor már látni az út végét. Ott van egy kis lehajtó jobbra.
Nagyon nyugis hely, szoktam ott látni párokat is nagy ritkán. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 27. szerda 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon nyugis hely, szoktam ott látni párokat is nagy ritkán. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 27. szerda 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4723197)
2024. 03. 27. szerda 18:35
Azt a részt annyira nem ismerjük, persze már nem szűz terület a részünkről
Elnézést, nem nektek szólt.
(Ez egy válasz Mrxxx8968 üzenetére (2024. 03. 31. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 31. vasárnap 15:03
Nagyon nyugis hely, szoktam ott látni párokat is nagy ritkán. (Ez egy válasz győriédes üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon nyugis hely, szoktam ott látni párokat is nagy ritkán. (Ez egy válasz győriédes üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Vecsés Reptér tudjátok hol van?
(Ez egy válasz Tocsa1111 üzenetére (2024. 03. 31. vasárnap 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 31. vasárnap 10:37
Párommal szeretnénk szabadban ledobni a textilt holnap.
Budapest és környéke lenne az ideális, illetve ne legyen illegális, van olyan hely amit tudtok ajánlani esetleg?
Budapest és környéke lenne az ideális, illetve ne legyen illegális, van olyan hely amit tudtok ajánlani esetleg?
Párommal szeretnénk szabadban ledobni a textilt holnap.
Budapesten hol vannak a legjobb helyek?
Sziasztok Salgótarjánban búvóhely?
Azt a részt annyira nem ismerjük, persze már nem szűz terület a részünkről
(Ez egy válasz Varandras üzenetére (2024. 02. 24. szombat 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 24. szombat 16:26
Ez engem is érdekelne. Dunaújváros Székesfehérvár vonalon főleg. Tudtok ajánlani?
Sziasztok zalában tud valaki szabadban szexhez búvohelyet? Köszönöm
Szia
Zirc mellett van egy nagyon kulturált apartman, ahol mi meg tudtuk oldani (Ez egy válasz Davee92 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Zirc mellett van egy nagyon kulturált apartman, ahol mi meg tudtuk oldani (Ez egy válasz Davee92 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.Zirc mellett van egy eldugott hely!
(Ez egy válasz Thomas07 üzenetére (2024. 02. 01. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Zirc mellett zárt kapus eldugott apartmant ki lehet venni pár órára is!
Zirc mellett zárt kapus eldugott apartmant ki lehet venni pár órára is!
Sziasztok! Fóton a Fáy présház környékén, a csodálatos kilátás mellett esetleg szoktak lenni izgalmas esték is?
Sziasztok!
M0 déli szektorán, illetve kőbánya-Kispest és Csepel környékén van valahol bejáratott szabadtéri szexelős hely? Köszönöm
M0 déli szektorán, illetve kőbánya-Kispest és Csepel környékén van valahol bejáratott szabadtéri szexelős hely? Köszönöm