Köszi és a többieknek is köszi a bókokat. Próbáltuk többször, de a Páromnak nem jön be, ha valaki direktben ott van, inkább zavarja. Persze a kedvemért bevállalná, de ez egy társasjáték, nekem se lenne jó, ha azt látnám, hogy fullfeszkó egy intim helyzetben. Nem izgatja, ha másokat láthat szexelni, láttunk már ilyesmit és nem hozta lázba.
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2023. 09. 02. szombat 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 16:03
Titeket boldogan végig néznélek!! De gondolom ezzel nem csak én vagyok így..... Szépek vagytok
Dorogon a Palatínus tónál a stégekkel szemben szoktak lenni párok,pasik, vagy még a nádas környékén is.
(Ez egy válasz Tom71 üzenetére (2023. 09. 01. péntek 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 01. péntek 13:29
Visegrád-Esztergom környékén vannak ilyen helyek? Párok hová járnak?
Somogyban???
Vas vagy Győr Sopron megyében merre vannak ilyen helyek??
Salgótarján, kálvária
Pécsvárad mellett ( Pécsvárad-Mecseknádasd között ) tudok egy jó csendes helyet. Régebben sokan jártak ide ki. Egy erdei pihenő van itt.
Kaposvár környékén?
Zala megye? Valahol valaki tud ?
Mi is csatlakozunk...
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2023. 09. 02. szombat 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 16:03
Titeket boldogan végig néznélek!! De gondolom ezzel nem csak én vagyok így..... Szépek vagytok
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 09. 02. szombat 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 13:21
Ami egyesek számára lehetőség, vagy alkalom, az a másiknak megbotránkoztató lehet. Azon túl nem mindenki kapott egyformán a Jóistentől esztétikát, lehet a szemed tépnéd ki nem a faszod rángatnád
Szabolcs-szatmár-bereg megyében tud valaki ilyen helyet?
Miskolcon is jó lenne ilyen hely. Várom a miskolciak ötleteit
...mutatták egyértelműen, hogy nem csak mi voltunk ott...
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 09. 02. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 13:26
Kemény dió.. minden be van már építve, a Duna mellett azért találtunk megfelelő helyet a töltésen túl Érd mellett. Mondjuk 4*4 javasolt az előző hetek időjárása függvényében. . Nedves törlőkendő, papírzsebkendők
Kemény dió.. minden be van már építve, a Duna mellett azért találtunk megfelelő helyet a töltésen túl Érd mellett. Mondjuk 4*4 javasolt az előző hetek időjárása függvényében. . Nedves törlőkendő, papírzsebkendők
Ami egyesek számára lehetőség, vagy alkalom, az a másiknak megbotránkoztató lehet. Azon túl nem mindenki kapott egyformán a Jóistentől esztétikát, lehet a szemed tépnéd ki nem a faszod rángatnád
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4672959)
2023. 09. 02. szombat 13:13
Auért elég nagy pech, hogy majdnem minden hétvégén vagy montizok, vagy túrázok de szexelő párokba még egyetlen egyszer sem futottam bele.. pedig izgi lenne kiverni közben.
Am volt már olyan, hogy idegent bevettetek spontán ilyen kukkolós helyen?
Auért elég nagy pech, hogy majdnem minden hétvégén vagy montizok, vagy túrázok de szexelő párokba még egyetlen egyszer sem futottam bele.. pedig izgi lenne kiverni közben.
Dobogókő fele vannak parkolók jobb szélen
(Ez egy válasz Tom71 üzenetére (2023. 09. 01. péntek 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 01. péntek 13:29
Háát a rakétabázis jut eszembe , aztán Zsámbék mellett is van egy két "túraútvonal"... Egy vízmosás elég mély, nem lehet odalátni, de kiválóan lehet hallani, ha valaki arra jár.
Ez egy hatalmas terület. Mindenkinek jut hely. Mi rendszeresen járunk ki, már évek óta. Előfordult hogy az egyik rét kellős közepén szerelmeskedtünk egy pléden, mondjuk Mi nem a többi ember társasága, inkább a természet közelsége és a szabadság érzése miatt járunk ki. Persze izgalmas, hogy megláthatnak, vagy, ha mi látunk közben másokat jönni -menni, akiknek fogalmuk sincs mi zajlik pár méterre tőlük. Nem muszáj a hokibetyárok területére menni, az csak egy pici csücsök a területen.