Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Hátha járt már más is így....

Az eddigi hozzászólások

2023. 11. 06. hétfő 10:08  #3
Dornach Dornach
Szerintem valami lelki oka van a dolognak, én megpróbálkoznék valami nagyon enyhe nyugtatóval, ami oldja a gátlásaidat, és egy picit ellazít...
2023. 11. 06. hétfő 09:44  #2
batormaszturbator batormaszturbator
Lehet hogy ott ki tudod élni a vágyaidat de valami zavar téged az ottani légkörben.
Szerencsére engem épp hogy spannol az ottani légkör.
2023. 11. 06. hétfő 07:09  #1
parosgondok parosgondok
Sziasztok. Tanácsért fordulnék a GG közösséghez. Én egy fiatal házaspár férfi tagja vagyok. A negyvenes éveim elején járok. Feleségemmel már kb 25 éve ismerjük egymást és alkotunk egy párt. Egy jó pár évvel ezelőtt az én kérésemre és vágyamra kezdtünk el klubba járni mert izgatott a dolog. A társam mint az életben mindig próbált megérteni és partner lenni abban hogy megéljem a vágyaimat. El kell mondjam hogy soha sem voltak merevedési problémáim itthon és a mai napig sincsenek mikor itthon kettesben megkívánjuk egymást. Viszont mikor elmegyünk klubba szórakozni ott az esetek 98 % - ban egyálltalán nem tudok merevedést produkállni. Legyen az egy zárt szobában vagy egy közös játszófelületen. Azt gondoltam hogy kezdeti lámpaláz és majd elmúlik de így lassan 7 év klubbozással a hátunk mögött kezdek aggódni. Kettőnk közül én vágyom mindig jobban arra hogy menjünk bulizni, de sajnos szinte mindig úgy jövünk haza hogy ott nem tudtam merevedést produkálni. Viszont ahogy kijövünk a klubajtón és beülünk az autóba minden normális lesz és elkezdek merevedni. Az elején szinte soha sem értünk úgy haza hogy ne kellett volna valahol megállni és egy jót élvezni. ( erdő széle, autópálya parkoló stb... ) Otthon meg folytatjuk tovább a második megy harmadik menettel. Ez alatt a 7 év alatt volt pár esett mikor megtört a jég és a klubban is tudtunk akciózni. Volt hogy csak ketten de sikerült már másokkal is gabalyodni. Viszont nem értem miért van az hogy az esetek nagy többségében leblokkolok és nem tudok teljesíteni.

Ha volt már nektek is ilyen szívesen olvasnék róla, hogy ti hogyan léptetek ezen túl. Vagy ha nem is volt saját tapasztalatotok de ötletetek volna a megoldásra ne tartsátok magatokban.

Az egyik alkalommal mikor sikeres merevedést produkáltam előtte bekaptam egy fél kék bogyót és minden működött. Viszont nem szeretnék redszeresen ehez folyamodni.

Köszönöm előre is a segítő szándékú ötleteket...
/ 2