Írd meg majd, hogy milyen!
(Ez egy válasz iwanafck üzenetére (2024. 01. 02. kedd 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap érkezünk ....
Ketten vagytok benne pároddal.1 órára lehet bérelni.
(Ez egy válasz pendeo187 üzenetére (2023. 12. 30. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit takar a privát wellness?
(Ez egy válasz AttilaGG üzenetére (2023. 12. 29. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 21:47
Ma érkeztünk haza a Corvinbol.Igen igazi szex hotel.A szobánk nagyon király volt nagyon jókat szexeltünk.Na és a privát wellnes sem volt rossz.Kértem mind a két estére.Én ajánlom mindenkinek.
Mi biztos vissza térünk
Ma érkeztünk haza a Corvinbol.Igen igazi szex hotel.A szobánk nagyon király volt nagyon jókat szexeltünk.Na és a privát wellnes sem volt rossz.Kértem mind a két estére.Én ajánlom mindenkinek.
Ott dolgozol a hotelben?
(Ez egy válasz Fasszopató üzenetére (2023. 12. 29. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen az!!Rendszeresen masszírozok! Happy finis fiú lány!
(Ez egy válasz pacsi7 üzenetére (2023. 12. 21. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 21. csütörtök 21:53
Sziasztok!
Volt innen közületek már valaki a Corvin Hotelben Gyulán? Valóban igazi szexhotelnek számít? Volt esetleg akinek spontán összejött ott valami találka?! Mi is megyünk januárban, S kértem a szobába kiegészítő játékokat . Ha lenne valakinek valami véleménye, megköszönnénk!
Volt innen közületek már valaki a Corvin Hotelben Gyulán? Valóban igazi szexhotelnek számít? Volt esetleg akinek spontán összejött ott valami találka?! Mi is megyünk januárban, S kértem a szobába kiegészítő játékokat . Ha lenne valakinek valami véleménye, megköszönnénk!
Esetleg béreltek is valami kellékek? Ha igen melyik volt a legjobb?
(Ez egy válasz Lamour77 üzenetére (2023. 12. 22. péntek 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 05:55
Mi is voltunk. Csak ajánlani tudjuk. A spontán találkának szerintünk kicsi az esélye, mert a közösségi tér kevés, ellenben diszkrét az egész. A legjobb, ha valakival-valakikkel oda terveztek talit. Mi is így tettünk és szuper volt.
A welness részt valóban ne hagyjátok ki.
Az étkezések a szomszéd szállodában vannak,pár lépésre csak.
Sziasztok!
Feleségemmel tervezzük a hotel meglátogatását 33/37 nő/férfi vagyunk,az időpont annak függvénye mikor találunk egy velünk egykorú vagy fiatalabb párt közös időtöltésre.
Feleségemmel tervezzük a hotel meglátogatását 33/37 nő/férfi vagyunk,az időpont annak függvénye mikor találunk egy velünk egykorú vagy fiatalabb párt közös időtöltésre.
Írni fogok ide ha megjártuk hogy milyen a hely.Már várjuk nagyon
Január elején mi is megyünk , kíváncsi leszek .
Ha esetleg utána megírod a véleményed, megköszönöm!
Jó szexet kívánok! (Ez egy válasz AttilaGG üzenetére (2023. 12. 22. péntek 04:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó szexet kívánok! (Ez egy válasz AttilaGG üzenetére (2023. 12. 22. péntek 04:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 04:38
Mi most fogunk menni kèt ünnep közt.Nem voltunk még előtte de sokat nézegettük olvastunk róla és úgy voltunk vele miért ne probálnánk ki.
Nagyon jól éreztük magunkat, minden tökéletes volt. A welnesst sajnos nem tudtuk kipróbálni, mert későn jutott eszünkbe, és már foglalt volt. Csak ajánlani tudom.
Párokhoz csatlakoztam csak,mert környékbeli vagyok. 10/10*
Igazi szexbarlang
Igazi szexbarlang
Engem is érdekelne,mik a lehetőségek,esetleg beszervezhető masszőr lenne-e?
Mi is voltunk. Csak ajánlani tudjuk. A spontán találkának szerintünk kicsi az esélye, mert a közösségi tér kevés, ellenben diszkrét az egész. A legjobb, ha valakival-valakikkel oda terveztek talit. Mi is így tettünk és szuper volt.
Mi most fogunk menni kèt ünnep közt.Nem voltunk még előtte de sokat nézegettük olvastunk róla és úgy voltunk vele miért ne probálnánk ki.
Mi voltunk és jól éreztük magunkat. Ajánlom hogy béreljétek ki a wellnesst, nagyon jó élmény.
Sziasztok!