Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2024. 06. 20. csütörtök 17:09  #35
Törölt felhasználó (4746483)
Nekem is akad pár sztorim de általában partnerekkel. Akkoriban személyesen ismerkedtem és az a leg jobb módszer, nem ezek az online szarok tele kamuval. Ezeken csak beszélgetni lehet szinte, Kecskemétiekről nem is álmodom mert elég gázos ez a város ilyen téren.Na de a lényeg... Fiatalos helyre mentem iszogatni, rengeteg 18-20 éves csaj volt és az egyik szemezni kezdett és állandóan nézte mit csinálok, hova megyek. A pulthoz mentem a sörömért ,majd mellém állt. Egymásra néztünk és köszöntem neki. Csevegés után át ült hozzám és mesélte hogy a.pasija játék függő és otthon ül a gép előtt, ő meg elni akar. Nem tagadta hogy jól esne neki már egy normálisabb szex mint ami otthon van. Se hozzá se hozzám nem mehettünk ezért elsétáltunk kb 1 kilométert az egyetlen fás,bozótos területre a közelbe.Na ott aztán agyon ujjaztam, szopott mint a vesztés miközben masztizott. Fának dönt, majd kőkemény kíméletlen tini baszás kezdődött.Próba szerencse , nagyujjam a popsiba dugtam és kúrtam tovább, nem szolt semmit így miután elélvezett, kicsit még basztam aztán szó nélkül bedugtam neki seggbe, nem ez volt az első fasz a seggében, könnyen tágult és élvezte is Kb 19centi vagyok de azt tövig, csattogósan nyelte. Spricc után intim kendővel letörölt, cigi aztán megint megbasztam. Imádok szájba élvezni így a második adagot oda lőttem. Isteni csajszi volt és nagyon jól szexelt. Taliztunk még 4x de aztán szakitott a pasival, lett valami pénzes mukija és el váltak útjaink.152cm, 46kg, formás popsi ,pici de szép cicik. hibátlan bőr és elég dögös kis arc, barna egyenes haj. Dugtam pár tinit de ő volt az első akit a városban de még is természetben kúrtam. De olyan is volt hogy nyakörvvel a nyakán dugtam, alázatos szerepben, és az apucis szerepjáték is bejött. Az volt az utolsó együttlétünk shakehead
2024. 06. 20. csütörtök 16:41  #34
Törölt felhasználó (4746498)
Hallottam erről magam is! Furcsa, de életszerű, gondolj csak az egyszeri juhászra.....
(Ez egy válasz jános2024 üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 15:28
bizony, van miből válogatnom, de talán a legmaradandóbb élmény az volt, mikot munkahelymeskedtünk, én a séf voltam a jó nevű étteremben , ő pedig a miniszoknyás "csárlinger" és hát vadak voltunk nagyon, egyszer úgy adódott, hogy az előkészítő asztalon, lábosok, kések és fakanalak között basztunk, és hatalmasat élveztübnk, és mert ez a hely neves volt túrógombócáról, hát mi belekevertuk az ő nedveivel keveredett spermám a gombóc alapba! anno inas koromban figyelmeztettek mestereim, hogy soha ne egyek se fasírtot, se túrógombocot étteremben, mert a fasírt, az lehetett tegnap még rántotthús, a túrógombócba pedig a séfek beleverik, ami egy régi hagyomány... de micsoda élvezet volt látni, ahogy jóízűen ették vendégeink!
2024. 06. 20. csütörtök 15:28  #33
jános2024 jános2024
bizony, van miből válogatnom, de talán a legmaradandóbb élmény az volt, mikot munkahelymeskedtünk, én a séf voltam a jó nevű étteremben , ő pedig a miniszoknyás "csárlinger" és hát vadak voltunk nagyon, egyszer úgy adódott, hogy az előkészítő asztalon, lábosok, kések és fakanalak között basztunk, és hatalmasat élveztübnk, és mert ez a hely neves volt túrógombócáról, hát mi belekevertuk az ő nedveivel keveredett spermám a gombóc alapba! anno inas koromban figyelmeztettek mestereim, hogy soha ne egyek se fasírtot, se túrógombocot étteremben, mert a fasírt, az lehetett tegnap még rántotthús, a túrógombócba pedig a séfek beleverik, ami egy régi hagyomány... de micsoda élvezet volt látni, ahogy jóízűen ették vendégeink!
2024. 06. 20. csütörtök 10:45  #32
tonermagus tonermagus
Legemlékezetesebb szexeléseim, amire bármikor szívesen visszagondolok:

2. rész

- Talán az egyik legszebb élményem: exemmel a hegyekben túráztunk, és egy tanyán volt a szállásunk, ahol voltak kiadó szobák. Egy pici szobát kell elképzelni, gyakorlatilag egy nagy ágy, egy kályha, és konyharész volt benne. Nem volt semmilyen modern kütyü, egyedül a világítás volt modern. Mivel ez kora tavasszal volt még fűteni kellett, amit a kandallóba begyújtve tettünk meg. Mikor leszállt az éjj nem volt mit csinálni mit egymást szórakoztatni. Egyébként ezt nagyon jó dolognak tartom, hogy mive nem volt se TV, se semmi, így igazából csak egymással tudtunk foglalkozni. Na meg is lett az eredménye. Iszogattunk picit, majd felkapcsolt lámpáknál, a hatalmas dunnákkal megrakott ágyon olyan hatalmasat szexeltünk amilyet még soha... Ott aztán volt ordibálás, vadulás, pofozkodás. És mivel a tulajék is a tanyán laktak velünk együtt, így elképzelhető hogy ezt végighallgatták, esetleg végignézték.

- Jelenlegi barátnőmmel a kapcsolatunk elején elmentünk együtt a barlangfürdőbe. Ott láttam először lazább ruházatban, még az ismerkedésünk elején voltunk. Amikor megláttam fürdőruhában már felizgultam... Mivel tudtam hogy aznap együtt alszunk, már a gondolattol is elaléltam, hogy "úr isten, ezt a csajt fogom este minden bizonnyal dugni". És hát be is jött. Annyira összehangolódtunk, annyira egyek az igényeink, hogy gyakorlatilag 3 napig ki sem keltünk az ágyból csak enni meg fürödni. Kissebb-nagyobb megszakításokkal szinte folyamatosan szexeltünk.
2024. 06. 20. csütörtök 10:43  #31
tonermagus tonermagus
Legemlékezetesebb szexeléseim, amire bármikor szívesen visszagondolok:

1. rész

- Egyik exem sorozatélvező volt. Túl sokáig nem kellett dolgozni rajta, viszonylag hamar jött az élvezés. Fiatalok voltunk, a szüleivel lakott, így mindig halkan kellett csinálnunk. Mindig lehetett tudni mikor fog elélvezni, mert olyankor iszonyat módon bevörösödött, eltorzult az arca, összeszorította a száját, a szemét és hosszú másodpercekig nem vett levegőt, majd hirtelen kifújta a levegőt (olyan hangja volt mint amikor a bicikli szelepet benyomjuk) majd remegett egy sort. A mai napig előttem van az egész jelenet. Kár hogy az élet úgy hozta hogy el kellett válnunk, mert amúgy nagyon szerettük egymást.

- Egyik volt munkatársnőmmel régóta húztuk egymást. Bejöttünk egymásnak, folyamatosan flörtöltünk, kedveskedtünk egymásnak apróságokkal. Egyszer felmentem hozzá filmet nézni, közben pedig iszogattunk. Nyilván tisztában voltunk vele, hogy mi lesz a vége nyes A munkahelyen gondolatban már kismilliószor levetkőztettem. Élőben is megtettem, és csodás látvány volt. Kis vékony lány volt, ellenben a mellei szép méretesek. Pont ahogy a lelki szemeim előtt elképzeltem. Gyors letusolt, majd egymásnak estünk. Sajnos a szexben nem volt semmi extra, nem volt se hangos, se vad, se emlékezetes... Amolyan ismerkedősnek mondanám. És sajnos túl méretes is voltam neki, így idő előtt abba kellett hagynunk. Ellenben kárpótlásul kaptam egy olyan franciát tőle, amit a mai napig megemlegetek. Bár nem várom el egy nőtől, de ő a végén a szájába kérte. Szóvá is tettem, hogy ez isteni volt. Kicsit beszélgettünk és olyat tettem amit akkor tettem először és utoljára: repetát kértem a franciából amit ő mosolyogva teljesített.

- Semmiség, de szintén egyik kedvenc emlékem, amikor az aktuális párommal nyaraltunk, és egyik reggel arra ébredtem hogy a takaró alatt a szájába vette a farkamat... Ahogy mondtam is ez apróság, de a mai napig sűrűn eszembe jut. Nagyon kedves emlék. Szintén ilyen apróság hogy azon a nyaraláson egy kilátóban is kielégített orálisan, miközben lent sétálgattak emberek.

- Egyik exemmel sátrazni voltunk haverokkal. Egész nap kívánósak voltunk... alig vártuk hogy este legyen. Napközben többször elbújtunk itt-ott, félrehúztam a fürdőbugyiját, és párszor finoman "megmártottam magam" benne, de ezek csak ilyen lopott pillanatok voltak, mert mindig mászkálás volt. Végre eljött az este, mindenki lefeküdt a sátrába és mi valami brutálisan egymásnak estünk. A sátorban elképesztőt lovagolt, de sajnos hamar "kinőttük", így halkan kijöttünk a sátorból és a szabad ég alatt végeztük ki egymást.
2024. 06. 20. csütörtök 09:37  #30
zöldalagút76 zöldalagút76
A jelenlegi párommal sokat beszélgettünk az előző kapcsolatairól, kivel hol és hogyan kefélt. Aztán egyszer azt találtuk ki, hogy visszamegy az előző fiújához. Nyilván a srác örömmel vette, hogy kereste a párom, de arról nem tudott, hogy én is be vagyok avatva.Már a készülődés is nagyon izgalmas volt. Elvittem autóval és a lakás előtt kitettem. Kb 6 óra telt el, amikor hajnal 2 kor üzent a párom, hogy mehetek érte. Alig vártam, hogy lássam a dugástól elfáradt arcát. Hazáig mesélt és alig bírtam, hogy meg ne álljunk. Itthon aztán egymásnak estünk. Tocsogott még a puncija az izgalomtól és a belepumpált két adag gecitől. Nem bírt megállni, hogy ne nyaljam ki. Egészen reggelig keféltünk, a végén már kérve-kért, hogy pihenjünk, hiszen majdnem 10 órája kefélt kisebb nagyobb megszakításokkal.
Nekünk ez volt az egyik legemlékezetesebb.
2024. 06. 20. csütörtök 08:14  #29
bambuszliget bambuszliget
A Creme21 nálunk is megvolt. Feleségem is viszonylag fiatal tinilány korától edzette a punciját azzal is.
Sok emlékezetes szexünk volt Creme21-el felpörgetve. Honnét lehetne még beszerezni olyat, vagy hasonlót?
Volt, hogy vdékre mentünk, amikor elővette a táskájából. Tényleg csak a karjait es a combjait akarta bekenni, mert nagyon leégett az előző nap. Mily meglepő, lassacskán nem sima krémezés lett belőle, elkezdett felhúzni, incselkedni. A Ladában felrakta a lábait a műszerfalra, és úgy kezdett masztizni. Szerencsére hamar odaértünk a nyaralóhoz, és én is bekrémeztem a punciját. Majd újra... Nagyon jó szeretkezés volt.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2024. 06. 12. szerda 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 07:24
Sok volt igencsak emlékezetes...

Még csak kb 16 éves volt, és az akkoriban igen hosszú nyakú jóformájú Creme 21-el bemutatta, hogyan szokott masztizni. Hatalmasat szexeltünk, órákig hol én voltam benne, hol a Creme 21.
A nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legkedveltebb masztieszköze volt az.

Egy jól sikerült hármasunk. Kitartó srác volt, s szinte beleszeretett a feleségem csodaszép puncijába. Már a szobánk felé sétálva megszabadítottuk a bugyijától, a lépcsőn, a folyosón simogattuk, kényeztettük, nyaltuk, csókoltuk. Folyamatos élvezés volt az este.

Nyitórendezvény, a teremben mentek a szövegek, tapsikolások, mi meg a wc-ben szexeltünk.

Kb 10 éve egy naturista strandon, az egész napos játékos cirógatás, naptejezés, szavakkal való izgatást követő frenetikus szex a hotel teraszán. Nem voltunk szomjasak, így nem is voltunk túl felelőségteljesek a védekezéssel, kétszer töltöttem meg a punciját, szerencsére nem lett terhes. A mellettünk lévő szobában lévő házaspár férfitagja kint cigizett... s valszeg verte...
2024. 06. 19. szerda 22:07  #28
Bmwpower523 Bmwpower523
Nekem az mikor egy társkeresőn megismertem egy csajt és az első randin egy hotelbe kötöttünk ki ahol lovaglás közben egyszerüen csak megfogta a farkam és minden gond nélkül betette a popsijába. Isteni volt ott is élveztem el.
2024. 06. 19. szerda 07:45  #27
upaupa upaupa
Talán mikor Horvátországban, Brac szigeten robogóztunk, és találtunk egy tengerre néző szikla szirtet, fel is másztunk a kilátás miatt, nem volt meredek, és jött egy hirtelen ötlet levetkőztettem a párom, és ott a napsütésben kinyaltam, szerintem nagyon doppingolta, hogy meg is láthatnak, nagyon jót élvezett, utána pedig szeretkeztünk egy emlékezeteset, valahol még fotóknak is kell lenniük, mert az első ötlet az volt hogy csak fotókat készítek róla.
2024. 06. 18. kedd 22:58  #26
Kanoss13 Kanoss13
Isteni lehetett
(Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 06. 11. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 16:00
Nekem az hogy 3 napig kirtunk a csajommal annyiszor allt fel ra jo rottyon voltunk
2024. 06. 12. szerda 07:24  #25
Nyúlmedve Nyúlmedve
Sok volt igencsak emlékezetes...

Még csak kb 16 éves volt, és az akkoriban igen hosszú nyakú jóformájú Creme 21-el bemutatta, hogyan szokott masztizni. Hatalmasat szexeltünk, órákig hol én voltam benne, hol a Creme 21.
A nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legkedveltebb masztieszköze volt az.

Egy jól sikerült hármasunk. Kitartó srác volt, s szinte beleszeretett a feleségem csodaszép puncijába. Már a szobánk felé sétálva megszabadítottuk a bugyijától, a lépcsőn, a folyosón simogattuk, kényeztettük, nyaltuk, csókoltuk. Folyamatos élvezés volt az este.

Nyitórendezvény, a teremben mentek a szövegek, tapsikolások, mi meg a wc-ben szexeltünk.

Kb 10 éve egy naturista strandon, az egész napos játékos cirógatás, naptejezés, szavakkal való izgatást követő frenetikus szex a hotel teraszán. Nem voltunk szomjasak, így nem is voltunk túl felelőségteljesek a védekezéssel, kétszer töltöttem meg a punciját, szerencsére nem lett terhes. A mellettünk lévő szobában lévő házaspár férfitagja kint cigizett... s valszeg verte...
2024. 06. 11. kedd 19:28  #24
Hotpastfan Hotpastfan
Jól tetted, hogy nem tértél ki a válasz elől! nyes Szerintem ez nem egy teljesen elzárkózó válasz volt tőle, idővel hátha összejön! wink
Én is sokszor puhítottam a feleségem a többessel, de eleinte nemet mondott, habér neki volt nem is kevés tapasztalata. Aztán mégis sikerült rávenni! Utána már ő maga hozta fel, hogy be kellene szervezni valakit nyes
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 06. 11. kedd 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 17:39
Dehogynem... Azután a nap után rakerdezett, hogy "na mi van, nagyon meg akartad nézni a videóit...!? Megdugnád!???" Én meg persze megmondtam a frankót, hogy "hát lenne egy-ket elképzelésem mit kezdenék kettőtökkel..." Persze lezárta annyival,hogy "hagyjad már... 5percig se bírnád" nyes és amúgy kb igaza van nyes
2024. 06. 11. kedd 17:39  #23
viking1988 viking1988
Dehogynem... Azután a nap után rakerdezett, hogy "na mi van, nagyon meg akartad nézni a videóit...!? Megdugnád!???" Én meg persze megmondtam a frankót, hogy "hát lenne egy-ket elképzelésem mit kezdenék kettőtökkel..." Persze lezárta annyival,hogy "hagyjad már... 5percig se bírnád" nyes és amúgy kb igaza van nyes
(Ez egy válasz Hotpastfan üzenetére (2024. 06. 11. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 15:29
Ez mennyire jó sztori! Kár, hogy nem lett belőle egy frankó hármas. Mi is imádjuk az ismerőseinket, barátainkat "sokkolni" a szexsztorikkal és ha eléggé nyitottak, akkor mindig előkerül egy-két kép. Sajnos még senki sem kontrázott vissza saját képpel, pedig nagyon izgalmas lenne!
A párodnak nem dobtad fel később egy lehetséges hármas gondolatát a barátnővel?
2024. 06. 11. kedd 16:00  #22
bergerolah bergerolah
Nekem az hogy 3 napig kirtunk a csajommal annyiszor allt fel ra jo rottyon voltunk
2024. 06. 11. kedd 15:29  #21
Hotpastfan Hotpastfan
Ez mennyire jó sztori! Kár, hogy nem lett belőle egy frankó hármas. Mi is imádjuk az ismerőseinket, barátainkat "sokkolni" a szexsztorikkal és ha eléggé nyitottak, akkor mindig előkerül egy-két kép. Sajnos még senki sem kontrázott vissza saját képpel, pedig nagyon izgalmas lenne!
A párodnak nem dobtad fel később egy lehetséges hármas gondolatát a barátnővel?
2024. 06. 11. kedd 15:28  #20
Hotpastfan Hotpastfan
Ez mennyire jó sztori! Kár, hogy nem lett belőle egy frankó hármas.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 10. hétfő 08:43
Egyszer én is megmutattam videón a feleségem baratnőjének, ahogy dugom a feleségem smile 3asban iszogattunk, a szexről beszéltünk, én amúgy is nagyon fel voltam izgulva a csajszira, a párom meg elkezdte részletezni neki a dugásainkat... Na mondom ha már ennyire nyíltak vagyunk, akkor itt van, nézd meg smile és oda toltam elé. A feleségem ellenkezett, hogy "ne már!!!" A csajszi viszont mondta, hogy " mostmár mindenképp megnézem" smile úgy is tett, végignezte a videónkat wink tetszett neki nagyon, közben "elemezgette" smile sajnos egy téren voltunk akkor. Talán ha otthon vagyunk, akkor lehetett volna belőle egy hármas.... Mondta is hogy rendesen felizgult a videotol smile aztán kérdeztem hogy neki van-e hasonló, mondta hogy van. Már nyújtotta a telefonját, mikor a párom tök feltekenyen rám szólt, hogy meg ne merjem nézni :( pedig annyira gyönyörű csajszi... Úgy megnéztem volna a punciját
2024. 06. 11. kedd 15:27  #19
Hotpastfan Hotpastfan
Ez mennyire jó sztori! Kár, hogy nem lett belőle egy frankó hármas.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 10. hétfő 08:43
Egyszer én is megmutattam videón a feleségem baratnőjének, ahogy dugom a feleségem smile 3asban iszogattunk, a szexről beszéltünk, én amúgy is nagyon fel voltam izgulva a csajszira, a párom meg elkezdte részletezni neki a dugásainkat... Na mondom ha már ennyire nyíltak vagyunk, akkor itt van, nézd meg smile és oda toltam elé. A feleségem ellenkezett, hogy "ne már!!!" A csajszi viszont mondta, hogy " mostmár mindenképp megnézem" smile úgy is tett, végignezte a videónkat wink tetszett neki nagyon, közben "elemezgette" smile sajnos egy téren voltunk akkor. Talán ha otthon vagyunk, akkor lehetett volna belőle egy hármas.... Mondta is hogy rendesen felizgult a videotol smile aztán kérdeztem hogy neki van-e hasonló, mondta hogy van. Már nyújtotta a telefonját, mikor a párom tök feltekenyen rám szólt, hogy meg ne merjem nézni :( pedig annyira gyönyörű csajszi... Úgy megnéztem volna a punciját
2024. 06. 10. hétfő 08:43  #18
viking1988 viking1988
(Ez egy válasz Hotpastfan üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 01:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 01. hétfő 01:13
Nagyon izgalmas sztorik!
Mi is szeretjük a nyilvános szexet, izgat, ha benne van a lebukás veszélye. Az egyik legizgalmasabb együttlétünk az volt, amikor a gyerekkori barátomnak egy átivott este után mutogattunk szex közben kászült fotókat, aztán amíg ő a képekkel volt elfoglalva, a feleségem elkezdett szopni engem. A barátom döbbenten felnézett, aztán megkérdeztem tőle, hogy akkor most csatlakozik vagy csak nézi. Na hát nem kellett kétszer mondani, azonnal beszállt a mókába és ketten szopattuk a feleségem. Aztán ő folytatta a kedvesem popsijában, majd szendvicsben is nagyon megdugtuk! Közben folyamatosan videóztam és képeket is csináltam! Nagyon izgi volt, sajnos nem lett több alkalom vele, viszont később mással igen
2024. 04. 07. vasárnap 15:19  #17
erotik.kameramann erotik.kameramann
Hál' isten több is volt. Kórházban dolgozom és a gyógytorna terembe volt egy ágy. Ott az egyik nővérel az ügyeletben többször is csináltuk. De az egyik legemlékezetesebb, ahogy oldaltfekve kiszakadt belőlem minden, talán még a stressz is és tele lőttem a punciját. A másik pár évvel később volt, az öltözőben szopott egy másik jó kis csöcsös nővér. Éreztem hogy hamarosan elmegyek, de ő nem engedte el és hagyta, hogy a szájába élvezzek.
2024. 04. 07. vasárnap 03:59  #16
Thomo01 Thomo01
Nekem a legizgalmasabb az meleg téma.
18evet töltöttem be és haverokkal jartunk egy presszoba biliárd ,szotyi ,beszélgetés..stb aztán egyik este egy haverom hozta az unoka tesojat ő egy jo barna fiu / nem svéd/ de tisztelet tudóak és nagyon normalis család. Aztan beszelgettek egy nöt akartak a srácnakmert 16 volt de szüz. Nekem nagyon tetszett titokban a fiu ,ha beszélt a száját néztem ,ha felalt a sovány segget ahogy a melegitő felveszi a laposkás segg formáját. Hosszu lábak igazi álom fiu volt. Aztán észre vette h nezem mert mikor ki mentem cigizni jött utánnam és mondta ,hogy ne nézz már olyan feltünöen mert ezek ,ha ránk álnak végúnk. Tagadtam az egészet és ö bocsánatot is kért. Aztán nem néztem már de neha azert jolesett ha láttam. Megjött a csaj es kint beszélgettúnk ó a csajjal én meg a haverokkal.. kb éjfél felé jart mikor hátra mentek a lánnyal aztán mindenki be ment én meg direkt mentem pisilni es lattam hogy ott veri vel a lanynak seggét latram letolt gatyával szinte keverve beszta a lányt. Én mint aki nem is veszi eszre pisiltem. Ahogy jöttem ki a fiu Pistinek hivják. Elkapott es marasztalt. Psszt! Maradj sugta. Intettem h nem ! Melyen a szemembe nézett a lany feje a bokorban ö meg basszta nezett rám és kerdezte h meg varom e? Sutaam h igen. Erre meg fogta a csipőm mint h belém támaszkodva tolt egy nagyot ra neztem a seggére.
Maradj ugy se tudja semki! Intetrem h nem erre meg fogta a kezem es a seggere tette. Én vórös lettem de tetszett a kemeny farrpofa ahogy a tenyerembe jár hatához áltam és simogatram es szet hozva markoltam.
Ezaz lihegte nekem de nyillott az ajto és le guggolram a fejemnel a segge zacsi ovatosan meg pusziltam a seggét es be osontam. Bent fel se tünt a hianyom. Kb 3 perc es jött Pisti is a lány elment. Tapsoltunk h huhaaa majd kb felora mulva meg kerdezte h nallunk aludhat e mondtam igen. Kb 4felé mindenki le morzsolódott mi ketten haza es fürdés ,fekvés.
Beg pusziltad a seggem. Mondta. Nem volt büdi? Es mosolygott.
Pont olyan volt amilyenre számitottam.
Elsö perctól neztél le vágtam. Voltál mar fiuval?
Igen voltam.
Én ugy lennek benne ,ha te lennel a csaj. Es erre meg figza a seggem. Mondtam ok.
Csend lett.
Bekapod?
Gyönyörú lefelé görbúlö farka van es kb 17cm.
Szopjad kemenyen es baszta a számar meg ujjazott es a szónyegen be tolta ,hogy ne nyikorogjon az ágy. Baszott mint a gep majd kb 20perc után ki huzva kerte h szopjam.mertjön. kb 3 hetig volt ott minden nap pumpált
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 12. 29. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 08:45
Ami számomra a legemlékezetesebb volt, az az volt, mikor egy disco női mosdójában dugtam meg, a végén még leszopott. Az akciót 3 lány végignézte és kamerázta (a másik fülkéből atkukucskálva.

A második, amikor a Velencei tó partján megdugtam egy bokor mögött. Leteritettunk egy törölközőt, és úgy dugtam. Közben jöttek mentek az emberek. Többen is kiszúrtak minket.

Aztán volt olyan, hogy egy futópálya melletti padon szopattam le. Ő nem vette észre, hogy egy srác arra sétál. A srác viszont észrevett minket nyes engem nem zavart, sőt, engem felizgatott, hogy végignézte.

Egyszer szintén a Velencei tónál voltunk, bent a vízben beszelgettünk anyóssal, meg apóssal. Kb 1- meterre voltunk egymástól. Beszélgetés közben a drága kislányuk (a feleségem) úgy kiverte a farkam a víz alatt, hogy majdnem elájultam nyes

Ami még nagyon emlékezetes volt, mikor először öklöztem meg a fazonos pináját, meg mikor először élveztem az arcára.
/ 4