Mi is elgondolkodunk rajta, bar egy ejszakanal tobbet nem tudnank lenni...
Hol olvasható a chat tali felhívás? Itt..
Aha,Diósjenő.Köszi!Átsiklottam felette.
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 21:18
Itt ahová írtál a narancssárga sárga részben le van írva minden fórum adatlapban .
Itt ahová írtál a narancssárga sárga részben le van írva minden fórum adatlapban .
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4727502)
2024. 04. 07. vasárnap 18:21
Sziasztok!
Évek óta olvasok róla,de még nem voltam soha.Nincsen információm se,hogy mikor és hol tartjátok.
Kissé messze vagyok és ritkán vagyok otthon,de nagyon is érdekelne.Valaki küldene időpontot és konkrét helyszínt?
Megköszönném.
Évek óta olvasok róla,de még nem voltam soha.Nincsen információm se,hogy mikor és hol tartjátok.
Kissé messze vagyok és ritkán vagyok otthon,de nagyon is érdekelne.Valaki küldene időpontot és konkrét helyszínt?
Megköszönném.
Sziasztok!
Megköszönném.
Megköszönném.
Sziasztok ! Mi iis megyünk
Foglalás az nálam üzenetbe légyszives
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 05. péntek 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4691842)
2024. 04. 05. péntek 23:49
Megyünk mi is
Megyünk mi is
... miért nem: félek az új arcoktól, nehezen ismerkedem, hogy nézek ki, messze van, nincs időm.... Miért IGEN: új arcokat ismerek meg, könnyebben ismerkedem, úgy nézek ki mint más, határon belül van, magamra szánok időt. Egy szemszög, két látásmód. Merj lépni, hogy tudj élni!
Nem jó a cset MOST
Szia!
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2024. 03. 30. szombat 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Szia jó ötlett
szia! a foglalás nálam üzenetben, teljes névvel elérhető telefonszámmal
(Ez egy válasz Tiésén1ütt üzenetére (2024. 03. 13. szerda 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 21:49
Sziasztok,
Én még ugyan nem voltam, de többször szemeztem már a gg talival. Érdekel, és szívesen eltöltenék egy jó hangulatú hétvégét, jó emberekkel ismerkedve, új barátokat szerezve. Szerintem én is csatlakozom júliusban hozzátok.
Én még ugyan nem voltam, de többször szemeztem már a gg talival. Érdekel, és szívesen eltöltenék egy jó hangulatú hétvégét, jó emberekkel ismerkedve, új barátokat szerezve. Szerintem én is csatlakozom júliusban hozzátok.
Sziasztok,
Igyexünk újra találkozni veletek
Megyünk
Ott leszünk...
Vizes gatya verseny győztesének kötelező is jönni
(Ez egy válasz Garfield_BP üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 11. vasárnap 10:02
Szép jó reggelt Kívánok!
Köszönöm a meghívást!
Jelentkezem!
Köszönöm a meghívást!
Jelentkezem!
Szép jó reggelt Kívánok!
Köszönöm a meghívást!
Jelentkezem! (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2024. 02. 03. szombat 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a meghívást!
Jelentkezem! (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2024. 02. 03. szombat 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)