Nálunk én hoztam fel a témát. Beszéltünk róla sokat és benne volt. Igaz több év telt el mire meg tudtuk valósítani.
Mi még csak beszéltünk róla...
hát ki tudja? sok minden megfordul buksijukban....érdekes volna tudni, hogy vajon a nők hozzák-e szóba a 2 férfis felállást a pasik?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 03. 29. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 29. péntek 20:46
Szerintem a nők többsége gondol a kétpasis szexre,csak gondolnak az esetleges negatív következményekre is.
Szerintem a nők többsége gondol a kétpasis szexre,csak gondolnak az esetleges negatív következményekre is.
(Ez egy válasz jános2024 üzenetére (2024. 03. 29. péntek 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 29. péntek 18:54
na, ideje volt már ennek a topiknak, remélem nem törli 1 admin, hogy "van-vót má ilyen"
vajon mitől marad sokaknak betlejesületlen vágy szerelme megosztása? talán a kockázata annak, hogy megbánja, később? féltékenység, vagy irigység hogy az a másik faszi, jobb szerető és még nagyobb is? vagy mert azt hiszed, hogy nőd, nem lenne ebben partnered? ...vagy inkább a mi lesz vagyis mi lenne másnap? hogyan néznénk egymás szemébe!? ...sazóval, mitől marad "csak" vágy?

Megbeszéltük hogy lesz ilyen, részletekről is beszéltünk, de idő hiány miatt egyelőre még ennyi.
Én arra lennék kivancsi ki milyen praktikákkal pl mennxire finoman áll neki hgy elmondja a vagyait mondjuk sex közben ...
na, ideje volt már ennek a topiknak, remélem nem törli 1 admin, hogy "van-vót má ilyen"
vajon mitől marad sokaknak betlejesületlen vágy szerelme megosztása? talán a kockázata annak, hogy megbánja, később? féltékenység, vagy irigység hogy az a másik faszi, jobb szerető és még nagyobb is? vagy mert azt hiszed, hogy nőd, nem lenne ebben partnered? ...vagy inkább a mi lesz vagyis mi lenne másnap? hogyan néznénk egymás szemébe!? ...sazóval, mitől marad "csak" vágy?

Izgalmas lehetett
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 03. 29. péntek 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 29. péntek 17:54
Én láttam a nejem csókolózni a szomszédsráccal. A cicik szabadon,a srác farka a kezében.
Én láttam a nejem csókolózni a szomszédsráccal. A cicik szabadon,a srác farka a kezében.