Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2019. 02. 01. péntek 20:47  #114
Törölt felhasználó (1777462)
Ha nincs titkolózás, nincs félreértés. Ilyen egyszerǔ smile
2019. 02. 01. péntek 20:45  #113
Egyértelmǔen élvezem a többesszexet. De ha vki még emellett is félrejár, titokban, az igenis fáj.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 02. 01. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 01. péntek 20:18
Akkor mégis ez a jobb verzió? Monogámia vagy poligámia? Melyik a jobb?
2019. 02. 01. péntek 20:41  #112
colamatyi colamatyi
Nagyon jó a változatosság de kevés ember tudja elfogadni.
2019. 02. 01. péntek 20:18  #111
egysportospasi egysportospasi
Akkor mégis ez a jobb verzió? Monogámia vagy poligámia? Melyik a jobb?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 01. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 01. péntek 15:00
Irigylem a nejedet. Nagyon.
2019. 02. 01. péntek 16:36  #110
Törölt felhasználó (3977362)
Olyan ez mint az alkoholizmus. Nincs gyógyult, csak tünetmentes. Persze láttunk már szentté válásokat komolyabb bűnelkövetőktől is. Akinek nagynéha lecsúszik egy tiltott feles azt még nem kövezném meg. Még nem láttam olyan embert akinek így vagy úgy ne lett vona valami alkalmi megingása. Egyébként aki folyton csal valakit annak egy hazugság az élete. Persze lehet, hogy az ebből fakadó adrenalin is kell a jó közérzetéhez. Engem speciel felőrölne.
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 16:13
Volt időszak, amikor túlzottam is bevállalós voltam. Hajszá híjján rá is ment több, mint 25 éves boldog házasságom. Személy szerint újból jó emberként tudok a tükörbe nézni. Ami megtörtént, nem tudom megváltoztatni. De tudok belőle tanulni. Nagyon nem éri meg csak a farkam után menni. Nézegetem ezt az oldalt is, de minden adatomat töröltem. Jobb ez így... nekem és a családomnak. Olyan ez, mint a cigi. Vettem egy lélegzetet és eldöntöttem. Soha többet nem csinálom. Most már három éve itthon is boldog vagyok és nem esik nehezemre. ... nálam ez történt.
2019. 02. 01. péntek 16:06  #109
Törölt felhasználó (3989732)
Akkor sem. Volt olyan nagyon jó barátom is, aki még fel is kínálta a feleségét, akivel már csak amolyan tessék-lássék kapcsolatban voltak, teljesen kiakadtam, hogy ez hogy juthatott egyáltalán eszébe. Azt mondta, hogy a csajnak bejövök, ő meg nem bánná, mert nem valami vadidegen kefélgetné az asszonyt. :/ Persze szét is mentek, de akkor sem, ilyesmit soha nem tudtam volna megcsinálni.
(Ez egy válasz oldboy45 üzenetére (2019. 02. 01. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 01. péntek 14:34
És ha tudod, hogy a barátod fűvel-fával csalja az egyébként csinos feleséget, aki még ráadásul neked is bejön. Ez milyen dilemma.
2019. 02. 01. péntek 15:00  #108
Irigylem a nejedet. Nagyon.
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt időszak, amikor túlzottam is bevállalós voltam. Hajszá híjján rá is ment több, mint 25 éves boldog házasságom. Személy szerint újból jó emberként tudok a tükörbe nézni. Ami megtörtént, nem tudom megváltoztatni. De tudok belőle tanulni. Nagyon nem éri meg csak a farkam után menni. Nézegetem ezt az oldalt is, de minden adatomat töröltem. Jobb ez így... nekem és a családomnak. Olyan ez, mint a cigi. Vettem egy lélegzetet és eldöntöttem. Soha többet nem csinálom. Most már három éve itthon is boldog vagyok és nem esik nehezemre. ... nálam ez történt.
2019. 02. 01. péntek 14:43  #107
Törölt felhasználó (869472) VIP
Fogadd elismeresemet. worship
2019. 02. 01. péntek 14:34  #106
oldboy45 oldboy45
És ha tudod, hogy a barátod fűvel-fával csalja az egyébként csinos feleséget, aki még ráadásul neked is bejön. Ez milyen dilemma.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 01. péntek 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 01. péntek 11:33
...ANNYIRA jóban azért nem voltunk, csak több alkalommal is volt közös program (főleg koncertek). Magam sem hittem volna, hogy ennyire gáz lesz nekem utólag az érzet.
Barát, kollega nőjét soha nem támadtam be, ezen eset előtt sem.
2019. 02. 01. péntek 11:33  #105
...ANNYIRA jóban azért nem voltunk, csak több alkalommal is volt közös program (főleg koncertek). Magam sem hittem volna, hogy ennyire gáz lesz nekem utólag az érzet.
Barát, kollega nőjét soha nem támadtam be, ezen eset előtt sem.
(Ez egy válasz oldboy45 üzenetére (2019. 02. 01. péntek 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 01. péntek 09:26
Ez a házinyúlra nem lövünk ugye. Bár legtöbb esetben egy ismerőssel alakul ki olyan közvetlen kapcsolat ami akár egy kiadós szexben is végződhet, és férfi legyen a talpán aki meg tudja állni.
2019. 02. 01. péntek 09:26  #104
oldboy45 oldboy45
Ez a házinyúlra nem lövünk ugye. Bár legtöbb esetben egy ismerőssel alakul ki olyan közvetlen kapcsolat ami akár egy kiadós szexben is végződhet, és férfi legyen a talpán aki meg tudja állni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 01. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 01. péntek 08:09
Ez tök harmonikusan hangzik, jó lehet. smile Egyébként igen, mi sem tudjuk elképzelni az érzelemmentes szexet a harmadikkal, bár a külön kettest sem, szigorúan csak hármast szeretnénk.

Nős-téma: voltam (fiatalon) olyan helyzetben is, amikor én voltam a hölgy részéről a bosszú eszköze, bár nem tudtam róla. Utóbb visszagondolva lehet, hogy huszonévesen akkor se érdekelt volna, ha tudom, hiszem mégiscsak az írmagom szórásáról volt szó, nagyon ritka volt az a helyzet, amit nem használtam ki. Egyetlen olyan partnerem volt (alkalmi), akivel nem józanul sikerült egy alkalommal úgy felhúznunk egymást, hogy egy gyors szex lett a vége egy városligeti padon a PeCsa mögött; na neki viszont jóban voltam a barátjával, és szinte a kielégülés után azonnal valami olyan iszonyú bűntudat fogott el, amilyet még sosem éreztem. Ráadásul a hölgy lazábban fogta fel a dolgokat (később kiderült, hogy mindketten eléggé lazán kezelték a kapcsolatukat), neki nem volt ez annyira gáz, de nekem igen. Akkor megfogadtam, hogy ismerős párjával többé sosem; és ezt sikerült is betartani.
2019. 02. 01. péntek 08:09  #103
Ez tök harmonikusan hangzik, jó lehet. smile Egyébként igen, mi sem tudjuk elképzelni az érzelemmentes szexet a harmadikkal, bár a külön kettest sem, szigorúan csak hármast szeretnénk.

Nős-téma: voltam (fiatalon) olyan helyzetben is, amikor én voltam a hölgy részéről a bosszú eszköze, bár nem tudtam róla. Utóbb visszagondolva lehet, hogy huszonévesen akkor se érdekelt volna, ha tudom, hiszem mégiscsak az írmagom szórásáról volt szó, nagyon ritka volt az a helyzet, amit nem használtam ki. Egyetlen olyan partnerem volt (alkalmi), akivel nem józanul sikerült egy alkalommal úgy felhúznunk egymást, hogy egy gyors szex lett a vége egy városligeti padon a PeCsa mögött; na neki viszont jóban voltam a barátjával, és szinte a kielégülés után azonnal valami olyan iszonyú bűntudat fogott el, amilyet még sosem éreztem. Ráadásul a hölgy lazábban fogta fel a dolgokat (később kiderült, hogy mindketten eléggé lazán kezelték a kapcsolatukat), neki nem volt ez annyira gáz, de nekem igen. Akkor megfogadtam, hogy ismerős párjával többé sosem; és ezt sikerült is betartani.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 12:07
Olyan ez, mint amikor valaki étterembe megy. Nem dobja ki az otthoni hűtőszekrényt és a tűzhelyet, hanem elmegy és jóllakik valamivel, ami éppen a kedvére való. Teljesen normális az, hogy a férjemmel imádjuk egymást, de ha a barátom telefonál, hogy megkíván és elmondja, hogy hol és hogyan szeretné, akkor csemegézünk egy kicsit, MINDHÁRMAN, akkor is, ha csak kettesben akarja és a férjem vár rám, hogy egy hatalmasat szeretkezzünk! És az sem baj, ha a barátommal nem érzelem mentes szexről van szó, mert nem az a fajta vagyok. Belefér a romantika, a csókok, a valódi szeretkezés, egymás becézése. Még a "szeretlek" szó is elhangzott már, az igazán gyengéd és élvezetes aktusok alatt és ez a páromat sem zavarja. Tudja, hogy nekem ehhez is kellenek bizonyos érzelmek, mert nem vagyok gép. Szerelmes vagyok a páromba és szeretem a barátomat is, ha olyan. (Most olyan.) hawaii
2019. 02. 01. péntek 00:05  #102
2019. 01. 31. csütörtök 23:20  #101
Nekem volt házas nővel kapcsolatom, de egyáltalán nem volt bennem féltékenység a férje iránt. Eszembe nem jutott volna hogy el akarjam venni tőle, nem zavart hogy vélhetően vele is szexelt, bár nagyon erről nem beszéltünk. Én úgy gondolom bármikor képes vagyok több nőt szeretni, akár bizonyos érzelmi szinten is, meg az sem zavar ha egy másik férfivel kell osztoznom egy nőn. Ilyenkor mindig tudtam hol a helyem. Sajnos az a baj hogy sok embert a féltékenység, meg ilyen dolgok irányítanak és el sem tudja képzelni, hogy ezzel adott esetben jó élményektől fosztja meg a párját. Persze ha annak egyáltalán lennének ilyen igényei, mert sok monogám típusú ember van, főleg nők, akiknek az a tökéletes boldogság ha egész életükben egyetlen emberrel szexelnek.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 16:03
Szó nincs osztozásról! Még izgató is, hogy van felesége, akivel szintén szeretkezik.
2019. 01. 31. csütörtök 16:28  #100
zotyo0123 zotyo0123
Szia teljesen igazad van.Én is ilyen kapcsolatot szeretnék
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 10:37
Nekem a házas pasik jönnek be. Nem okoznak problémát, diszkrétek, egészségesek. Tőlem (tőlünk) ugyanazt kapják, amit mi is elvárunk. Odaadó szexet, védekezés nélkül, amikor csak kedve szottyan, ha kettesben akarja, akkor úgy. eljen
2019. 01. 31. csütörtök 16:13  #99
papi71 papi71
2019. 01. 31. csütörtök 16:03  #98
Hotwife Hotwife
Szó nincs osztozásról! Még izgató is, hogy van felesége, akivel szintén szeretkezik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 26. csütörtök 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3724732)
2018. 04. 26. csütörtök 05:40
Sziasztok! Amíg vannak szóló fèrfiak,nem keresek házast smile ))Nem kell osztozni senkin,bújkálni....èlvezetesebb a szex smile
2019. 01. 31. csütörtök 15:37  #97
hhretizoko hhretizoko
Tetszik amit írsz !
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 11:26
Szerintem is kevés nő gondolkodik így...
2019. 01. 31. csütörtök 12:07  #96
Hotwife Hotwife
Olyan ez, mint amikor valaki étterembe megy. Nem dobja ki az otthoni hűtőszekrényt és a tűzhelyet, hanem elmegy és jóllakik valamivel, ami éppen a kedvére való. Teljesen normális az, hogy a férjemmel imádjuk egymást, de ha a barátom telefonál, hogy megkíván és elmondja, hogy hol és hogyan szeretné, akkor csemegézünk egy kicsit, MINDHÁRMAN, akkor is, ha csak kettesben akarja és a férjem vár rám, hogy egy hatalmasat szeretkezzünk! És az sem baj, ha a barátommal nem érzelem mentes szexről van szó, mert nem az a fajta vagyok. Belefér a romantika, a csókok, a valódi szeretkezés, egymás becézése. Még a "szeretlek" szó is elhangzott már, az igazán gyengéd és élvezetes aktusok alatt és ez a páromat sem zavarja. Tudja, hogy nekem ehhez is kellenek bizonyos érzelmek, mert nem vagyok gép. Szerelmes vagyok a páromba és szeretem a barátomat is, ha olyan. (Most olyan.) hawaii
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3880362)
2019. 01. 31. csütörtök 11:52
Én is így gondolom. csak épp kevés a nős bevállalós férfi! Főleg aki fel is meri vállalni vannak vágyai, érzései egyéb szex iránt. Nem elégszik meg az otthoni monoton szexel mikor többre vágyik.
2019. 01. 31. csütörtök 11:52  #95
Törölt felhasználó (3880362)
Én is így gondolom. csak épp kevés a nős bevállalós férfi! Főleg aki fel is meri vállalni vannak vágyai, érzései egyéb szex iránt. Nem elégszik meg az otthoni monoton szexel mikor többre vágyik.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 10:37
Nekem a házas pasik jönnek be. Nem okoznak problémát, diszkrétek, egészségesek. Tőlem (tőlünk) ugyanazt kapják, amit mi is elvárunk. Odaadó szexet, védekezés nélkül, amikor csak kedve szottyan, ha kettesben akarja, akkor úgy. eljen
/ 15