Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2017. 02. 13. hétfő 15:49  #74
Friss Nagyi Friss Nagyi
Teljesen egyet értek veled. De ahhoz hogy ezt így megbeszéljék egymás között két egészséges lelkű embernek kell lenni. Önértékelés önzetlenség nyitottság. Na ez kevés helyen van meg. De ahol van ott jól tud működni.
(Ez egy válasz Tiniboszi üzenetére (2010. 12. 26. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 26. vasárnap 13:28
OLvastam hogy ki hogyan kénytelen a testi lelki igényei miatt megcsalni a másikat.
Egyre inkább hállás vagyok a sorsnak hogy igy élünk a páromal.
Ha akarok valamit de ő nem megmondja..és ha ő akar valamit amit én nem én is megmondom..majd együtt keresük azt a megoldást ami mindketőnknek jó...sőt néha ezel megoldjuk mások problémáit is.
Szóval keresünk egy pár aki hasonló gondolkodású mint mi...és a partnerek pont kiegészitik a mi vágyainkat.
Persze ez nem egyszerű és nem mindenki tudja levetközni a féltékenységét.
De vajon melyik a jobb : Elveszteni valakit végleg..vagy látni az örömet mikor kielégül a vágya...mégha azt nem is mi okozuk.
De meglehet forditanni a dolgot:Nekem a párom egészen lázba jött mikor engedtem egy lánynak (Anyám lehetett volna)
És lás csodát kor,.. nem... mind hátérbe zuhant mikor nembírtam nyitva tartani a szemem olyan élményben részesitett....És mikor azt hittem nem lehet jobb beszált a párom.
Nem ..ismétlem NEM szabad hogy a neveltetésünk melyel esetleg nem is értünk egyett visza rántson minket.
A szüleinket nem ebben a korban kapták neveltetésüket..és biztos hogy már ők sem a szüleik szelemében éltek finom
DE AZ IS BÍZTOS HOGY MINKET SEM A GóLYA HOZOTT.
Nem sokan mondhatják hogy a szexuállis tanácsokat a szüleitől kapta...
Nos nézünk visza a történelem re szex szemszőgéből...és a földrajz és kultura szemszögéből a földön.
Nos ugye milyen káosz van!!
Ami szerintünk illő máshol botrány..ami nálunk botrány az máshól teljesen elfogadott.Szóval tulajdonképen ha a társadalomnak akarnánk megfelelni...elég lenne utazni. smile
2017. 02. 13. hétfő 13:50  #73
man2000 man2000
Nagyon jól és szépen fogalmaztad meg igen!!!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 02. 10. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 10. péntek 09:32
A nős férfi a legbiztonságosabb. Megbízható, nem dicsekszik, egészséges és nem telepszik rád, mert nincs annyi ideje.
2017. 02. 10. péntek 09:33  #72
Törölt felhasználó (14563)
Akkor mire várunk még?? wave
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 02. 10. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 10. péntek 09:32
A nős férfi a legbiztonságosabb. Megbízható, nem dicsekszik, egészséges és nem telepszik rád, mert nincs annyi ideje.
2017. 02. 10. péntek 09:32  #71
Hotwife Hotwife
2010. 12. 26. vasárnap 13:28  #70
Tiniboszi Tiniboszi
OLvastam hogy ki hogyan kénytelen a testi lelki igényei miatt megcsalni a másikat.
Egyre inkább hállás vagyok a sorsnak hogy igy élünk a páromal.
Ha akarok valamit de ő nem megmondja..és ha ő akar valamit amit én nem én is megmondom..majd együtt keresük azt a megoldást ami mindketőnknek jó...sőt néha ezel megoldjuk mások problémáit is.
Szóval keresünk egy pár aki hasonló gondolkodású mint mi...és a partnerek pont kiegészitik a mi vágyainkat.
Persze ez nem egyszerű és nem mindenki tudja levetközni a féltékenységét.
De vajon melyik a jobb : Elveszteni valakit végleg..vagy látni az örömet mikor kielégül a vágya...mégha azt nem is mi okozuk.
De meglehet forditanni a dolgot:Nekem a párom egészen lázba jött mikor engedtem egy lánynak (Anyám lehetett volna)
És lás csodát kor,.. nem... mind hátérbe zuhant mikor nembírtam nyitva tartani a szemem olyan élményben részesitett....És mikor azt hittem nem lehet jobb beszált a párom.
Nem ..ismétlem NEM szabad hogy a neveltetésünk melyel esetleg nem is értünk egyett visza rántson minket.
A szüleinket nem ebben a korban kapták neveltetésüket..és biztos hogy már ők sem a szüleik szelemében éltek finom
DE AZ IS BÍZTOS HOGY MINKET SEM A GóLYA HOZOTT.
Nem sokan mondhatják hogy a szexuállis tanácsokat a szüleitől kapta...
Nos nézünk visza a történelem re szex szemszőgéből...és a földrajz és kultura szemszögéből a földön.
Nos ugye milyen káosz van!!
Ami szerintünk illő máshol botrány..ami nálunk botrány az máshól teljesen elfogadott.Szóval tulajdonképen ha a társadalomnak akarnánk megfelelni...elég lenne utazni. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 05. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (763468)
2010. 11. 05. péntek 09:27
Egyetértek veled. Az időzített bomba ketyeg, és csak kérdés, hogy kinél mikor robban. És a legszarabb, amikor az ember saját magát csapja be, hogy az adott kapcsolatban, házasságban sokáig elnéz dolgokat arra való hivatkozással, hogy "szeretem" a másikat, a gyerekeimet stb. Nekem is jó sok időbe tellett míg megszólalt bennem a belső hang: És én mikor leszek boldog? Mikor kapom már meg végre amire vágyom? Sosem csaltam meg, én hülye szintén. És valóban igaz, ha őszinteség és nyíltság van a szex terén, sokkal könnyebben megvitat, megbeszél az ember dolgokat.
Nehéz ügy ez. Tapasztalás, tanulás és a végére az ember úgyis rájön, hogy mikor, mit kellett volna tenni. Avagy nem tennie.
2010. 12. 25. szombat 13:13  #69
Törölt felhasználó (775344)
Én mindig nyiltan csináltam, tehát a férjem előtt, ill. vele együtt. smile
Hogy a pasi ezt hogyan oldja meg otthon,az Ő problémája...
2010. 12. 25. szombat 11:45  #68
Törölt felhasználó (782017)
Inkább nyiltan,bármi is az ok.Ha valami nem müködik jol az még nem egy egyedi eset.Es lehet ezt kulturáltan is megoldani pl párcsere,swinger. Sajnos én sokat találkozom az ellenkezö "titokban" cimü esettel.A munkám miatt ,és másoknál persze.Vérlázito,hazudni a családnak, gyerekeknek ,barátoknak.Na ez a kurvaság.Elnézést igy karácsonykor ezért.
2010. 12. 25. szombat 11:16  #67
dzivka dzivka
dzivkane; szerintem ha mar sor kerulra akkor nyiltan en peldaul sose titkoltam persze kozhirre se tettem,
2010. 11. 05. péntek 09:27  #66
Egyetértek veled. Az időzített bomba ketyeg, és csak kérdés, hogy kinél mikor robban. És a legszarabb, amikor az ember saját magát csapja be, hogy az adott kapcsolatban, házasságban sokáig elnéz dolgokat arra való hivatkozással, hogy "szeretem" a másikat, a gyerekeimet stb. Nekem is jó sok időbe tellett míg megszólalt bennem a belső hang: És én mikor leszek boldog? Mikor kapom már meg végre amire vágyom? Sosem csaltam meg, én hülye szintén. És valóban igaz, ha őszinteség és nyíltság van a szex terén, sokkal könnyebben megvitat, megbeszél az ember dolgokat.
Nehéz ügy ez. Tapasztalás, tanulás és a végére az ember úgyis rájön, hogy mikor, mit kellett volna tenni. Avagy nem tennie.
2010. 11. 04. csütörtök 21:08  #65
Törölt felhasználó (415476)
en nem szinlelem a boldogsagom es nemhazudok senkinek. a gyerekeknek hatalmas beleszolasuk van az ember eletebe sott miattuk az embernek sokmindenrol le is kell mondania, de abba hogy a szulei kivel sexeljen ahhoz szerintem semmi kozuk.en nem menekulok itthonrol ertetek mar meg. szeretem a parom, de azert kellene szertobbantanom a csaladom mert keveset kapok a paromtol a sexben.
(Ez egy válasz es_emes üzenetére (2010. 11. 04. csütörtök 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 04. csütörtök 07:12
Mucha nem beszél hülyeséget.
Persze,hogy hazugságban kell élni annak,aki egy külső viszonyt tart fent.Vagy talán odaáll a gyerekei,rokonai,vagy netán szülei elé és bejelenti,hogy máshol dug?
Én nem itélkezek,jómagam is igy élek,de egyre kellemetlenebb a gyerekeim elől titkolni.Közel járok hozzá,hogy megbeszéljem velük a dolgot...

Tehát"nyiltan vagy titokban" szerintem a cim ide már illik.
2010. 11. 04. csütörtök 07:12  #64
es_emes es_emes
Mucha nem beszél hülyeséget.
Persze,hogy hazugságban kell élni annak,aki egy külső viszonyt tart fent.Vagy talán odaáll a gyerekei,rokonai,vagy netán szülei elé és bejelenti,hogy máshol dug?
Én nem itélkezek,jómagam is igy élek,de egyre kellemetlenebb a gyerekeim elől titkolni.Közel járok hozzá,hogy megbeszéljem velük a dolgot...

Tehát"nyiltan vagy titokban" szerintem a cim ide már illik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 03. szerda 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 03. szerda 19:16
te mi a faszrol beszelsz.miert hazudik valaki a gyerekeinek ha nem a lagjobb a felesegevel a sex. nemlehet a ferj szerelmes a felesegebe ha hiagyzik a veleeltoltott sexbol valami. te vegiggondolog amit ide irogatsz vagy csak unatkozol es probalsz kurva okossagokat irni.
2010. 11. 03. szerda 19:23  #63
Törölt felhasználó (745787)
Miért ítélkezel? Miért kellene mindent egy embertől megkapni? Neked valaki megígérte, hogy mindent egy embertől kapsz majd meg, és soha senkit nem fogsz mellette megkívánni? Ha így van gratulálok és irigykedem. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 01. hétfő 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (437877)
2010. 11. 01. hétfő 19:33
Ha valaki valamit nem kap meg egy személytől, akkor hogyan élhet vele? Úgy, hogy hazudik magának, hazudik a párjának a gyerekeinek, tetteti a "boldogságot" az ismerősök előtt. Normális embernek hosszú távon ez nem megy, mert belerokkan, jah de kérem, akinek megy, az lelketlenül él.
2010. 11. 03. szerda 19:16  #62
te mi a faszrol beszelsz.miert hazudik valaki a gyerekeinek ha nem a lagjobb a felesegevel a sex. nemlehet a ferj szerelmes a felesegebe ha hiagyzik a veleeltoltott sexbol valami. te vegiggondolog amit ide irogatsz vagy csak unatkozol es probalsz kurva okossagokat irni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 01. hétfő 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 01. hétfő 19:33
Ha valaki valamit nem kap meg egy személytől, akkor hogyan élhet vele? Úgy, hogy hazudik magának, hazudik a párjának a gyerekeinek, tetteti a "boldogságot" az ismerősök előtt. Normális embernek hosszú távon ez nem megy, mert belerokkan, jah de kérem, akinek megy, az lelketlenül él.
2010. 11. 01. hétfő 19:37  #61
Nem minden férfi önző, de az ritka kivétel.
Ha már a párom felesége lennék, akkor is benne lennék, hogy más nővel dugjon, ha én is ott vagyok. De ez nem a szerető, vagy a megcsalás témaköre.
2010. 11. 01. hétfő 19:33  #60
2010. 11. 01. hétfő 18:42  #59
agropolisz agropolisz
ez igaz amit nemkap meg egy nő vagy pasi othon aszt megkeresi máshol vagy erzesel vagy penzer
2010. 11. 01. hétfő 16:51  #58
Hát hogy ez az egész dolog a kezdetektől fogva tart??? Hmmmmmmm. A véleményem, hogy te úgy legényesen,szépen átvered a feleségedet. Csak bizonygasd magadnak, hogy ez így helyes és jó. Persze valóban egyszer élünk. Ő is. És azt hiszem, egy nő sem érdemli meg, hogy egy életen át az orránál fogva vezessék. De azt viszont már végképpen nem hiszem el, hogy nem sejt semmit. Egy nő sem ilyen hülye. Tudod, van az bizonyos hetedik érzék. És bocs, hogy ilyen őszinte voltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 01. hétfő 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 01. hétfő 09:40
lehet sok nonek most nemleszek szimpatikus de en is eljarogatok sexelni mivel otthon nemkapok se eleget se mindent. imadom a paromat szinte o az eletem ertelme es mar egy joideje egyutt vagyunk. csak a sexert jarok el otthonrol. van ket olyen no akivel osszejarok hol ezzel hol azzal. egyejszakas kalandokat nem keresek, csak veluk mert tudom hogy nekik is csak ez kell. kerdezem en kellene lenni buntudatomnak. a paromnak megadok mindent amit csak tudok. dolgozok nem kocsmazok nem koltom faszsagokra a panzem. epitem a jovonket na meg a gyereket. probaltam mar a parommal mindent, beszelgettunk felajanlottam meg a plussz pasit is jatekokat svingerklubbot, de neki a heti egy untig eleg. tenyleg sajnalom, boldog vagyok mellette de nemfogom sexnelkul elni az eletem. nekem a heti egy az kurva keves es magamnak meg nemfogom verni.nem erzem ugy hogy szemet lennek, tudom hogy egy noert se hagynam el ot de sexelni szeretek es fogok is.ja es ami meg ide tartozik ez mar nagyon regota tart szinte azota hogy megismertuk egymast. o nem sejt semmit es persze nagyon esszel csinalom. lehet furan hangzik de ha megvaltozna es bevalalosabb lenne meg kifacsarna heti otszor biztos hogy meg az eszembe sem jutna mas no. irjatok nyugodtan velemenyt nekem nem sertodom meg kivancsi vagyok hogy az efele megcsalasrol mi a velemenyetek. 70 evesen mikor fogom szemenkopni azt a bizonyos tukrot ha lefekszem ezekkel a nokkel vagy ha kihagyom oket. csak egyszer elek
2010. 11. 01. hétfő 16:42  #57
christiano christiano
Igazad van!!
Plusz még sok olyan nőről hallottam aki mindenféle szexuális aktivitást elvet,csak a sötétbe-parasztba-ha nagyon muszály-megy.Mert tényleg nem érdekli?Vagy mert megjátssza az erkölcsös nőt?
Nem akarok általánosítani,és nem akarok megbántani senkit!!
De mindenki nézzen egy kicsit magába!!
Megtettem-e mindent hogy a szexuális életünk elég színes legyen?
Ezt kell kérdezgetni magunktól ha megcsaltak!!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 11. 01. hétfő 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 01. hétfő 15:11
A férfiak a szexet keresik,a nők az érzelmeket..Amit nem kapnak meg otthon,azt megkeresik máshol..akár nő,akár férfi.
2010. 11. 01. hétfő 16:41  #56
ez nem igy mukodik nem vonhatsz mindenkit egykalap ala mert neked rossz tapasztalatod volt. ha valaki megcsal vagy ha valakit megcsalnak felkell tenni a kerdest hogy MIERT. mindig van valasz es valasz a lenyeg. valaki kalandot keres valaki sexet valaki szerelmet valaki banatat sirja ki mas valan. sokan bele sem gondolnak hogy az ember miert keres mashol vigaszt vagy sexet. szerinted emiatt valjak el vagy robbancsam szet a csaladomat a gyerekeimet ne lathassam vagy en legyek a feketebarany a csaladba mert elvallok egy masik noert. nem az a no akivel sexelek azert azt kapja tolem amit en tole sexet nincs szerelem csak barati viszony. akkor most en is mennyek panaszkodni hogy csak kihasznal. nekem is jo neki is jo es nincs kavarodas. en nem valok el mert tudom kihez tartozom tudom hogy hol a helyem csak ahhoz hogy minden tipp topp legyen sajnos ez is kell. szeretem a parom szerelmes vagyok es nem valok el azert mert keveset kapok itthon a sexben. az aki nemjar ebben a cipoben az nem erti. en nem alkalmi kapcsolatokat keresek, es egy szorakozohelyen nem azt nezem hogy kit lehetne meghuzni hanem szerelmesen fogom a parom kezet es a szemebe nezek mert ot szeretem.szerintem a legjobb no a vilagon es a legjobb anyuka a gyerekeinknek. remelem erthetoen fogalmaztam es elnezest ha valakinek a lelki nyugalmaba kavartam
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 01. hétfő 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 01. hétfő 11:53
Mélységesen egyetértek ezzel a kihasználós sztorival. Sajnos a férjek, de általában a férfiak is csak ki akarnak elégülni, és magasról tojnak a nőre szex közben. Volt egy ilyen szeretőm, akinek felesége volt. Hát, tőle soha nem kaptam simogatást. vagy csókot (oh, az már megcsalás!). Állította, hogy a feleségének mindent magad. Hát, barátom, csak a hűséget, szerelmet nem. Hamarost le is koptattam őt, mert undorítónak tartottam.
2010. 11. 01. hétfő 15:11  #55
Zsuzsa Zsuzsa
A férfiak a szexet keresik,a nők az érzelmeket..Amit nem kapnak meg otthon,azt megkeresik máshol..akár nő,akár férfi.
/ 15