Második hozzászóló jól írja, a térd mozog
Ha nem megy akkor feküdj rá a fickódra majd az mozog helyetted behatolás után
Egyébként meg ha zavar a dolog akkor orvoshoz kell fordulni, lehetségesen fizikális jellegű egészségügyi probléma lehet
Ha nem megy akkor feküdj rá a fickódra majd az mozog helyetted behatolás után
Egyébként meg ha zavar a dolog akkor orvoshoz kell fordulni, lehetségesen fizikális jellegű egészségügyi probléma lehet
Bár mások már leírták, de szerintem is a gyógytorna és a nyújtás lenne a legjobb megoldás. Ott segítenek neked kialakítani a lovagláshoz szükséges mozdulatokat.
Arról nem szól a fáma, mióta vannak együtt, de a közös ágy kiválasztásánál lehet szempont a magasság (vagy az állíthatóság)
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 16. vasárnap 16:00
Lehet matekolni ilyeneken persze. Mi nem vagyunk olyan magasok , az ágy szélénél állva pont jó és mögé térdelve is . Náluk lehet az ágy szélénél is alacsony a hölgy hozzá.
Lehet matekolni ilyeneken persze. Mi nem vagyunk olyan magasok , az ágy szélénél állva pont jó és mögé térdelve is . Náluk lehet az ágy szélénél is alacsony a hölgy hozzá.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 16. vasárnap 13:12
Azért lehet rá találni megoldást, kicsit módosítani kell az alap pózon. (pl párna, vagy ágy szélénél)
Azért lehet rá találni megoldást, kicsit módosítani kell az alap pózon. (pl párna, vagy ágy szélénél)
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 16. vasárnap 10:26
Azért az a 38 cm különbség is elég akadály lehet kutyapózban .
Azért az a 38 cm különbség is elég akadály lehet kutyapózban .
Elég sok póz van még, miért kell azokhoz ragaszkodni amik nem mennek vagy fájdalmat okoznak? Biztos van olyan ami mindkettőtöknek jó, és nem csak pózzal lehet változatosságot vinni a szexbe. Saját tapasztalatunk - de mindenki más és más így ez nem biztos, hogy mérvadó - kutypóznál inkább a férfi mozog, akkor a legintenzívebb a hatás- A lovaglásnál vagy nő van felül pozíciónál is elég sok variáció van - üléstől a rásimulásig, Ugyan nekünk elélvezésig nem megy, de a pc izmokkal elég jól lehet stimulálni (oda-vissza), a finom "mozdulatlanság"-ból szinte mindig pózcsere és vad szex következik.
Kérdés, hogy te el tudsz e élvezni szex közben? Amennyiben igen, úgy hagyd szerintem, hogy a párod dolgozzon amíg te el nem jutsz a csúcsra. Utána pedig honoráld neki ezt a dolgot a száddal és kezeddel… mellette pedig kísérletezzetek, hogy mik azok a pózok ahol mind a ketten a csúcsra tudtok jutni.
Feltéve,ha jó az a fel-le mozgás és nem a fütykös eltörése az eredmény. Az én párom se tud lovagolni. Nem találja a ritmust,a megfelelő szöget s mozgáshoz. Nem is erőltetem ezt a pózt.
(Ez egy válasz Bettina38 üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 16. vasárnap 09:06
Ha a párod nem tud elélvezni, mikor rajta ülsz, és gyorsan fel-alá mozogsz rajta, akkor nem veled van a baj
Ha a párod nem tud elélvezni, mikor rajta ülsz, és gyorsan fel-alá mozogsz rajta, akkor nem veled van a baj
Miért nem rakod fel itt a videót, akkor azt itt meg todnánk nézni?
A misszionáriust próbáltátok már? Ott neked nem nagyon kell mozogni...
Egyébként meg van más megoldás is....
A misszionáriust próbáltátok már? Ott neked nem nagyon kell mozogni...
Egyébként meg van más megoldás is....
Nem sportolok, régen sportoltam csak, akkor több évig futottam napi 8km. Akkor sem volt sokkal jobb a helyzet
(Ez egy válasz dunlopboy80 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ördögbe is,miért nem tudod lengébben öltözve bemutatni,hogy hogy állsz hozzá?Bezzeg a jótanács ingyen kellene....Ha annyira nem akarod az arcodat mutatni akkor kössed be egy bugyiddal......Valami jó nekünk is legyen.
Mit sportolsz?
Lehet, érdemes lenne gyógytornásszal megnézetni vagy nyújtani. Youtube-on biztosan vannak lazító gyakorlatok.
Próbáld ki egyszer bekapcsolt mosógép tetején ülj bele mikor centrifugál.
(Ez egy válasz picibaba üzenetére (2024. 06. 07. péntek 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó téma. Én pl a kutya pozt nem bírom. Annyira erős a popsi fetisem, hogy amikor ebben a pózban látom, vagy egy perc alatt elmegyek vagy lelankadok. Csak nézem bámulom mert imádom. Gyerekkorom óta így van valószínűleg akkor alakult ki a csodálatom a popsi iránt.
Valójában nem is a csípő, hanem a térd mozog...
Szex póz probléma