Ettől biztosan előbb megoldjuk, előbb-utóbb lesz egy valós doki, aki élvezni is akar , vagy aki segít megtalálni és természetes, hogy részese lehet a partynknak
(Ez egy válasz dunlopboy80 üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaphatsz egy időpontot jövő novemberre
(Ez egy válasz doddo30 üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 10:03
Lehet doktornő+ doktor vagy doktor+ “ápoló”,a lényeg,hogy valós rendelő legyen
Hm, életem első szexuális élménye pedig nem is tudtam mi a szex. Elsőben az egyik osztálytárs kislány hívott be a WC-be, felállított a lecsukott WC tetejére és le kellett tolnom a nadrágom és szakszerűen vizsgált rendszeresen. Máig nem tudom hovatenni az egészet de izgalmas és érdekes volt.
Lehet doktornő+ doktor vagy doktor+ “ápoló”,a lényeg,hogy valós rendelő legyen
(Ez egy válasz doddo30 üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 16:36
Sziasztok!
Számunkra nagyon izgató a vizsgálat(nőgyógyász-urológus), örömmel részt vennénk alapos vizsgálaton,ami természetesen kiadós szexel folytatódna,akár 2/1 vagy 3/1 felállásban is.
Tud esetleg valaki ilyen dokit-rendelőt?
Számunkra nagyon izgató a vizsgálat(nőgyógyász-urológus), örömmel részt vennénk alapos vizsgálaton,ami természetesen kiadós szexel folytatódna,akár 2/1 vagy 3/1 felállásban is.
nem lehetne doktornő és doktor szex? Mi a doktornőnkkel szexelünk, csak ezért kérdezem
Sziasztok!