Ha írsz te is akkor nem fizetős, kapsz pontokat és úgy. Amúgy igen, fizetős, a történet elejét ingyen lehet olvasni.
(Ez egy válasz 22kakas üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt is van a blogon egy story egy anyósról.2017 óta írják, "a feleségem anyjával".
(Ez egy válasz 22kakas üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Az Extázis könyvsorozat nagyon izgalmas olvasmány. Szex történetek, nagyon jól megírva
https://moly.hu/sorozatok/extazis
https://moly.hu/sorozatok/extazis
Más oldalakat nem illik itt reklámozni, mert a modik nem szeretik, de talán ez még belefér...
Az xn ... betűkkel kezdődő kék, angol nyelvű oldalnak van story -s része is, és ha úgy van beállitva a keresőd, egyből le is lesz fordítva a történet, amire rákattintasz.
Az xn ... betűkkel kezdődő kék, angol nyelvű oldalnak van story -s része is, és ha úgy van beállitva a keresőd, egyből le is lesz fordítva a történet, amire rákattintasz.
De az fizetős ugye? Anyós szerelem huu jól hangzik
(Ez egy válasz Harmasparom üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 10:37
A torte-net.hu oldalon. Amit innenn is elérsz a goldengate-n. Én is szoktam oda írni néha, Anyós_szerelem néven olvasd el az írásaim, ha van kedved.
Az fizetős
(Ez egy válasz Harmasparom üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
A torte-net.hu oldalon. Amit innenn is elérsz a goldengate-n. Én is szoktam oda írni néha, Anyós_szerelem néven olvasd el az írásaim, ha van kedved.
Ott régen ha jól emlékszem fizetősek voltak a sztorik. Ha így van, akkor inkább tortenetek.hu
Írd be a keresőbe hogy erotikus történetek vagy hogy sex történetek és nagyon sok oldalt kihoz, Azok zömében tematikusan tudsz keresni
Ha nem akadály az angol, akkor a literotica.com-ot ajánlom. Számomra (és feleségem számára) évek óta nagy kedvenc
(Ez egy válasz 22kakas üzenetére (2024. 08. 21. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 14:18
Sziasztok engem nagyon izgat ha szexről olvasok valamit tudnátok valami jó szex sztoris könyvet vagy bármilyet ami szexről szól?
Sziasztok engem nagyon izgat ha szexről olvasok valamit tudnátok valami jó szex sztoris könyvet vagy bármilyet ami szexről szól?