Valaki valami hot sztorit nem osztana meg?
Hú hát azzal amit láttam a fotidon én is játszanék meg a folyosón is.
Össze futnék veled
Tenykeg legjobb meztelen maszkalni (Ez egy válasz loog üzenetére (2024. 09. 13. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Össze futnék veled
Tenykeg legjobb meztelen maszkalni (Ez egy válasz loog üzenetére (2024. 09. 13. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 13. péntek 18:05
Voltam Magnumban. Első alkalom után függő lettem. Sajnos nem pesti vagyok, így csak havonta 1x-2x tudok menni.
Volt kevésbé izgalmas alkalom (amikor magamnak kellett kivernem), de volt felejthetetlen szex is.
Csak lazíts és hagyd alakulni a dolgokat. Kor-testalkat-farokméret nem számít.
Én mindig meztelenül mászkálok, szeretem amikor néznek, szeretek leskelődni (és ezért nem vagyok oda a full sötét zugokért). Volt amikor a folyosón szopattam-szoptam.
Estefelé többen vannak (délután inkább az idősebb korosztály dominál), de az oldalukon tényleg minden hasznos infó fennt van.
Volt kevésbé izgalmas alkalom (amikor magamnak kellett kivernem), de volt felejthetetlen szex is.
Én mindig meztelenül mászkálok, szeretem amikor néznek, szeretek leskelődni (és ezért nem vagyok oda a full sötét zugokért). Volt amikor a folyosón szopattam-szoptam.
Estefelé többen vannak (délután inkább az idősebb korosztály dominál), de az oldalukon tényleg minden hasznos infó fennt van.
Voltam Magnumban. Első alkalom után függő lettem. Sajnos nem pesti vagyok, így csak havonta 1x-2x tudok menni.
Első alkalomra mit javasolnátok nekem?
Tippek tanácsok és hot sztorik jöhetnek!
Tippek tanácsok és hot sztorik jöhetnek!
Ott mi denkinek van esélye hidd el megtalalpd csak nelegyel feszult
Kezdő vagyok férfi sex terén szívesen lemennék de gátlásos vagyok és macis.Lehet ott esélyem?
Szerintem teljenen köret kulturált a hely
Néha korosztaly idős nekem de megoldhato mi dig n
A meztelen estek a legjobbak ott mi dent rögtön látsz akár sexi lóg akár áll a fasz ex úgy van seta
Nekem azok jöttek be a kegjobban meg a glorry
Igaz rég voltam de készülök megint
Legjobb oda valakivel enni mar
Igazi bisex paradicsom ott kielhejuk mi bik amire vagyunk
Hát még tényleg a sok látvány
Néha korosztaly idős nekem de megoldhato mi dig n
A meztelen estek a legjobbak ott mi dent rögtön látsz akár sexi lóg akár áll a fasz ex úgy van seta
Nekem azok jöttek be a kegjobban meg a glorry
Igaz rég voltam de készülök megint
Legjobb oda valakivel enni mar
Igazi bisex paradicsom ott kielhejuk mi bik amire vagyunk
Hát még tényleg a sok látvány
Menj nyugodtan, nem leszel egyedül…
Sziasztok, én voltam párszor a Magnumban...első alkalom izgulós, mi fog történni. Erdemes megnézni a honlapot, minden infót megtaláltok, mikor érdemes menni, stb. Ami tetszett, segítőkész volt mindenki, nek tolakodó, finiman udvaroltak...de nem volt gond,ha mégsem akarsz többet, mint nézelődni, pihenni, jacuzzizni.
Én jacuzzizni, szaunázni szoktam, és nagyon izgat a légkör,ha láthatok másokat szex közben. Első pár alkalommal semmi nem történt velem, max masztiztam, aztán felszabadultabb lettem..izgató egy kis törölközőben lenni, a végén már az sem mindig van az emberen...egy szó,mint száz ki kell próbálni
Én jacuzzizni, szaunázni szoktam, és nagyon izgat a légkör,ha láthatok másokat szex közben. Első pár alkalommal semmi nem történt velem, max masztiztam, aztán felszabadultabb lettem..izgató egy kis törölközőben lenni, a végén már az sem mindig van az emberen...egy szó,mint száz ki kell próbálni
Tapasztalatokat es tudnivalokat enis szivesen olvasnek!
El kell menni… van akinek bejön elsőre, van akinek sok…
Ki akarom próbálni milyen hely !
Szauna tapasztalatok vélemények!
Ami velem megesett
Ami velem megesett