Mi az ami érdekel, izgat benne?
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekes topic
Ezek tartós kapcsolatok voltak ? Vagy inkább kalandok?
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 08:19
Hosszú út volt eddig és szeretném ha meg tovább is tartana nem sok pasival voltam, de egy kivétellel minden nagyon szép volt.
Hosszú út volt eddig és szeretném ha meg tovább is tartana nem sok pasival voltam, de egy kivétellel minden nagyon szép volt.
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem egy férfi sokkal jobban tudja hogy mi jó a másiknak. Talán ezért is változunk
(Ez egy válasz Hóember1 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 05:58
Jó a téma !
Érdekes mennyit változik az ember ,fiatalabb koromban el se tudtam volna képzelni magamról hogy hozzáérjek egy másik férfi nemiszervéhez ,ma meg már az izgat hogy egyoldalúan kényeztessek egy férfit szájjal nyelvvel ,sajnos nehéz rá partnert találni !
Érdekes mennyit változik az ember ,fiatalabb koromban el se tudtam volna képzelni magamról hogy hozzáérjek egy másik férfi nemiszervéhez ,ma meg már az izgat hogy egyoldalúan kényeztessek egy férfit szájjal nyelvvel ,sajnos nehéz rá partnert találni !
Mesélj milyen élményed volt eddig?
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 00:25
Sziasztok! Akkor beallnek a sorba és minden szempontból Illik rám a topoc címe így szívesen beszélgetek (is) sorstásakkal. Hogy miért?? Mert egyszerűen szuper az élmény és ha már sajnos titkos a kommandó akkor titkosan elem meg a gyönyört. Szóval na hagyjuk halni a topicot
Jó a téma !
nem rossz ötlet
ha lenne kivel ... a többit priviben
Sziasztok! Akkor beallnek a sorba és minden szempontból Illik rám a topoc címe így szívesen beszélgetek (is) sorstásakkal. Hogy miért?? Mert egyszerűen szuper az élmény és ha már sajnos titkos a kommandó akkor titkosan elem meg a gyönyört. Szóval na hagyjuk halni a topicot
Sziasztok!Már túl vagyok egy két találkozón.Nagyon izgató tud lenni. Az aktív oldalon voltam. Ráadásul a párommal együtt éltük át.
Örülök hogy sok ember érdeklődését felkeltette a téma.
Szeretném ha vágyaitokon felül élményeiteket is megosztanátok velünk.
Szeretném ha vágyaitokon felül élményeiteket is megosztanátok velünk.
Hali! Kiprobálnám!
Én imádom a latex dolgokat , kiverném egy pasi farkát latex kesztyűben.Mást nem szeretnék!
Teljesen egyet értek veled, ln is az elhanyagolt férjek közé tartozom. Azt nem tudom miért a férfiak felé indultam el jelenleg,de jobban vonz,mint hogy egy másik nővel szexeljek. Jobban izgat hogy kielégítsek egy pasit,mint egy nőt. Érthetetlen számomra,de nagyon felizgat,és remélem egyszer sor kerül rá,nagyon jó lenne egy ilyen szexbarát!
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2024. 08. 30. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 19:58
Mivel , rengeteg elhanyagolt férfi van és egy idő után kíváncsivá válik az ember , bizony , sokan vagyunk ., akik érdeklődnek egy másik férfi iránt. Ettől senki nem lesz rosz ember , vagy más , csupán , az érdeklődése változik . Rgyenlőre én is , csak a vágyakozás lépcsőjén állok , a megvalósítás nem egyszerű lépcső.
Igen. Egy párszor már szoptak. Volt, hogy viszonzás nélkül is. Nagyon finom. Azóta is vágyom rá. Egyszer dugtak is. Ezt is szeretném újra érezni. Én is szeretnék kényeztetni egy farkat.
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 08. 31. szombat 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
És csak az orált próbáltad?
Hogy oldottad meg a a kalandot?
Meséld el.
Ezzel segitheted a többieket is. (Ez egy válasz secza üzenetére (2024. 08. 31. szombat 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy oldottad meg a a kalandot?
Meséld el.
Ezzel segitheted a többieket is. (Ez egy válasz secza üzenetére (2024. 08. 31. szombat 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 07:58
Az élet úgy hozta hogy számomra kevés volt otthon az orális szex. Így gondoltam eggyet és nyitottam a bi oldal felé. Jó volt kilépni az akkori komfort zónából.
Az élet úgy hozta hogy számomra kevés volt otthon az orális szex. Így gondoltam eggyet és nyitottam a bi oldal felé. Jó volt kilépni az akkori komfort zónából.
Esetleg történt már veled ilyen?
(Ez egy válasz macika55 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 15:43
Ez a téma számomra is vonzó lehet. Érdekelne mind az elméleti, mind a gyakorlati része is. Férjként szívesen beszélgetnék a vágyimról, tapasztalataimról a sorstársakkal. Hátha sikerülne előbb utóbb valóra is váltani, közösen átélni a vágyinkat.
És nem próbáltál egy másik partnert/párt keresni?
(Ez egy válasz marco4 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 17:21
Sziasztok! Én az otthoni szexhiány miatt lettem harmadik fél egy házaspárnál. Sokáig hetero alapon ment a játék, de évek múlva közös akarattal szintet léptünk és mindenki-mindenki örömére lett a folytatás. Jó ideig fantasztikus élményeket éltünk át, de külföldre költöztek, így vége lett. Gyakran váltok üzenetet velük, de sajnos nincs más egyéb. Jó lenne, ha újra jönne egy hasonló pár.