Én pont ilyen vagyok
(Ez egy válasz koto975 üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 19:06
Nekem a magas legalább 180 centi és testesebb, 100 kiló feletti férfaik tettszenek, az első esetem is ilyen
paraméterekkel rendelkező partnerrel volt. A nőies fiatal fiukat nem kedvelem.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Az elejével nagyon egyet tudok érteni. A végével nem annyira mert azért lehet ra vagyni nagyonis és nemcsak a vagy fokozása de egyéb érzékszervek teljes kielegulese miatt is. Mondom. Nekem. Minden olyan mint nővel. A kommunikáció az ismerkedés egészen az együttlétig… na jó és utána is
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én azt gondolom hogy ez egy nős férfi esetében fontos,hogy megbízható legyen a partnere. Ha nővel tervezné az ember ugyan úgy kell a bizalom,mert ott is nagyot lehet bukni, de a mai világba ez erkölcsileg-társadalmilag nehéz téma. És szerintem egy pasinak ez csak a szexuális vágy fokozása ha kipróbálja a másik nemet is. Én legalább is így állok hozzá
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 20:01
Igen, egyik oldalról a vágyak , másik oldalról az erkölcsi elvárások ,, nehéz feladni magam ,. Ahhoz , hogy valakivel valami történhessen, nagyon nagy öszhang , biztonságos és diszkrét hely kell és nyugalom , utánna már akár a természetben , autóban , bármi jöhetne.
Nekem az átlagos testalkatú nagyon szőrös pasik jönnek be. Borostás vagy szakállas.
(Ez egy válasz koto975 üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 19:06
Nekem a magas legalább 180 centi és testesebb, 100 kiló feletti férfaik tettszenek, az első esetem is ilyen
Azt, hogy időnként szexelek is pasival….
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, egyik oldalról a vágyak , másik oldalról az erkölcsi elvárások ,, nehéz feladni magam ,. Ahhoz , hogy valakivel valami történhessen, nagyon nagy öszhang , biztonságos és diszkrét hely kell és nyugalom , utánna már akár a természetben , autóban , bármi jöhetne.
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2024. 09. 11. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 14:24
Igazából én tudom hogy nagyon élvezném és beiktatnám fixen az életembe a pasi al szexelést. Nekem az első lépés rettenet nehéz, a bizalmat kiépíteni és megbízni valakiben annyira, hogy elmondjam neki,és tudjam nem borítja fel az életemet!
paraméterekkel rendelkező partnerrel volt. A nőies fiatal fiukat nem kedvelem. (Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
paraméterekkel rendelkező partnerrel volt. A nőies fiatal fiukat nem kedvelem. (Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 06:54
Kinek milyen férfi az esete? Mert azért nem mindegy mi van a fasz végén
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Mesélj mit jelent az hogy nem csak vágy nálad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658346)
2024. 09. 12. csütörtök 10:38
Bizony, hogy nem… nekem csak a korombeli vagy idősebb, kimondottan férfias, erős testalkatú pasik jönnek be. És kb engem is csak az a bizonyos testrész érdekel. Nem tudok mit kezdeni, egy fiatal, vékony sráccal… (eddig azért nem szóltam hozzá a témához, mert kb 10éve nem csak vágy nálam ez a sztori)
Nekem a szimpátia sokmindent felulir. Nyilván bizonyos határokon belül
És én sem fantazialok már jó ideje, vagyis most jó ideje sajnos csak igen
))
Bizony, hogy nem… nekem csak a korombeli vagy idősebb, kimondottan férfias, erős testalkatú pasik jönnek be. És kb engem is csak az a bizonyos testrész érdekel. Nem tudok mit kezdeni, egy fiatal, vékony sráccal… (eddig azért nem szóltam hozzá a témához, mert kb 10éve nem csak vágy nálam ez a sztori)
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 06:54
Ez mit is jelent pontosan?
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 06:51
Dolgozom rajta, és szeretném is megtenni,ki nem hagynám, azt hiszem, eljön majd az egyértelmű ajénlat amit kapok szemtől szemben,ls el fogom fogadni. Aztán sodródom az érral,és kihozom belőle a maximumot
Dolgozom rajta, és szeretném is megtenni,ki nem hagynám, azt hiszem, eljön majd az egyértelmű ajénlat amit kapok szemtől szemben,ls el fogom fogadni. Aztán sodródom az érral,és kihozom belőle a maximumot
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 11. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4731454)
2024. 09. 11. szerda 16:31
Ha megteszed, utána mindig a gondolatodban lesz, és mindig többet akarsz, az agyadból törölni soha nem tudod!
Amikor nincs senki akkor vagy. Nem eltitkolt de vagy. Én nős vagyok de volt amikor csak vagytam és mégsem volt senki.
Azért az nem ugyan az.
Mert a nő nem egy eltitkolt vágy.A férfi viszont igen. (Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 09. 11. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert a nő nem egy eltitkolt vágy.A férfi viszont igen. (Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 09. 11. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 17:42
Dehogy rossz szerintem neki sem, csak amikor nagyon vágysz ra és nincs senki akkor ugyanolyan nehéz mint ha nőre is vagynal de nincs. Szerintem.
Dehogy rossz szerintem neki sem, csak amikor nagyon vágysz ra és nincs senki akkor ugyanolyan nehéz mint ha nőre is vagynal de nincs. Szerintem.
Egyetértek a lefojtott vágyak lelki bajokat okozhatnak.
Ha valamit nagyon szeretnél tegyél érte és érd el.
Sose bánd meg, ne legyenek kétségeid miatta.
Hatalmas megkönnyebbülés ha eléred és elfogadod magad. (Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 11. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha valamit nagyon szeretnél tegyél érte és érd el.
Sose bánd meg, ne legyenek kétségeid miatta.
Hatalmas megkönnyebbülés ha eléred és elfogadod magad. (Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 11. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
És ez rossz? Hogy nem tudod kiverni a fejedből?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 11. szerda 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4731454)
2024. 09. 11. szerda 16:38
Igen az!