Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2024. 09. 10. kedd 22:44  #8
wild_things wild_things
Mi több szemben lévő lakásban láttuk már meztelenül a szomszédokat (pasikat és csajokat egyaránt). Általában az esti zuhanyzás vagy a reggeli kelés idején.

Nem hiszem, hogy exhibicionizmusa részükről, csak annyi, hogy otthon hadd legyen mindenki úgy ahogy akar.
2024. 09. 06. péntek 18:48  #7
Bifantasy Bifantasy
A szembe szomszéd csajnak új pasija van kb. 2 hónapja. Szembe néz az erkélyünk kb.10 méter távolságra. Egész nyáron nyitott ajtónál élték, élik szexuális életüket, én pedig az erkélyen cigarettázva hallgatom.
2024. 09. 04. szerda 16:24  #6
pandamanda pandamanda
És az, hogy tudtátok, hogy ők hallottak mindent nem hozott zavarba? Vagy kifejezetten ez volt a cél?
(Ez egy válasz karola27 üzenetére (2024. 09. 04. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 04. szerda 16:12
mi vasárnaptól keddig a balatonfüredi Annabella Hotelben töltöttünk két éjszakát.
Szerettünk volna innen GG-ről találni pasit vagy párt, de csak a "szokásos" ígéretek és nethuszárok találtak meg. Egy párral randiztunk, de nem volt 4 igen velük.Így édeskettesben élveztük a pihegést!!!
Nyár lévén éjszakára nem légkondiztunk, inkább nyitott ablak mellett "aludtunk".
Hétfő reggel a szembelevő szobában lakó 25-30 körüli pártól, vacsorához indulva a jobboldali szobából kilépő 60-as pártól, kedd reggel pedig a baloldali szobaszomszéd pártól kaptunk szúrós tekinteteket
Hát nahhh. MI szexeltünk, ők meg pihenni szerettek volna. Tehetünk mi arról, hogy vékonyak a falak?? nyes
2024. 09. 04. szerda 16:12  #5
karola27 karola27
mi vasárnaptól keddig a balatonfüredi Annabella Hotelben töltöttünk két éjszakát.
Szerettünk volna innen GG-ről találni pasit vagy párt, de csak a "szokásos" ígéretek és nethuszárok találtak meg. Egy párral randiztunk, de nem volt 4 igen velük.Így édeskettesben élveztük a pihegést!!!
Nyár lévén éjszakára nem légkondiztunk, inkább nyitott ablak mellett "aludtunk".
Hétfő reggel a szembelevő szobában lakó 25-30 körüli pártól, vacsorához indulva a jobboldali szobából kilépő 60-as pártól, kedd reggel pedig a baloldali szobaszomszéd pártól kaptunk szúrós tekinteteket
Hát nahhh. MI szexeltünk, ők meg pihenni szerettek volna. Tehetünk mi arról, hogy vékonyak a falak?? nyes
2024. 09. 04. szerda 16:03  #4
kipruszov kipruszov
Anno 20 éve költöztem fel Budapestre. A belvárosban béreltem egy szobát egy gangos házban. Az első élményme egyből a beköltözéskor volt amikor az ablakot kinyitva kinéztem és átláttam a szembe levő házba ahol épp vadul döngetett az ott lakó pár. Akkor és azután sem... Aztán elköltöztem... smile
2024. 09. 04. szerda 15:40  #3
1sexmániás 1sexmániás
De mi?
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2024. 09. 04. szerda 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 04. szerda 15:37
Én is rálátok 2 szomszédomra is az erkélyről...az egy h.pár az elsőn a másik h.pár a 4.emeleten lakik..meztelen jönnek mennek a lakásban, és többször láttam már az első emeletieket szexelni...látványnak nem rossz...de ...
2024. 09. 04. szerda 15:37  #2
fecó0405 fecó0405
Én is rálátok 2 szomszédomra is az erkélyről...az egy h.pár az elsőn a másik h.pár a 4.emeleten lakik..meztelen jönnek mennek a lakásban, és többször láttam már az első emeletieket szexelni...látványnak nem rossz...de ...
2024. 09. 04. szerda 14:59  #1
pandamanda pandamanda
Kedves közösség, engedjétek meg hogy megosszam veletek egy élményemet és kikérjem a véleményeteket.

Mióta Budapesten élek sok helyen laktam már, és mindig ráláttam egy csomó másik lakás ablakára a sajátjaimból. A legtöbb ember estére elhúzza a sötétítő függönyt, vagy lehúzza a redőnyt, viszont ami meglep, és ami miatt írok, hogy még így is több olyan lakással laktam már szemben, ahol a lakók fittyet hánytak a saját magánéletükre, és úgy meztelenkedtek, öltözködtek, vagy akár szexeltek, hogy közben simán be lehetett látni.

Azóta is azon morfontdírozok, hogy mi lehet ennek az oka, van-e mögötte bármi motiváció, vagy csak a véletlen, figyelmetlenség következménye az egész. Valószínűleg ezek mindegyike, de vajon melyik a jellemzőbb? Nem gondolnám, hogy ilyen sokan ennyire figylemetlenek lennének.

Én mindig figyelek arra, hogy a függöny el legyen húzva az intim pillanatokban, szóval szeretném megérteni azokat, akik nem.

Meséljetek, nálatok mi a szokás, és miért pont az? Illetve akik olyan lakással szemben laknak, ahol a lakók nem húzzák el a függönyt, hogy kezelitek a helyzetet?
/ 1