Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Itt érdeklődhettek a programok felől, vagy megoszthatjátok a tapasztalataitokat.

Figyelem!!! Akinek a neve nincs ezen részben, az nem publikálhat bulit/programot.
(megszegése tiltást von maga után.)

Szervezők:

Duplicat Ludos, Delightpar
IZMOS_lazulas, LadyParadise,
Spacy, Peeti86

Az eddigi hozzászólások

2024. 10. 17. csütörtök 17:05  #5
Duplicat Ludos Duplicat Ludos VIP
Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness park! Szezon nyitó Nov 9.én.19.00 kor! Belépés Halloween jelmezben! Vacsora Liba pecsenye kemencében!Korlátozott létszámmal.Csak előre jelentkezéssel! Érdeklödés viber.vagy messenger.Puszi.Melitta
2024. 10. 05. szombat 08:47  #4
Bálint4 Bálint4
Sziasztok!
Szeretnék jelentkezni a 11-i bulitokra. Ezzel kapcsolatban írtam is nektek üzenetet még 29-én ezen az oldalon,de sajnos még nem kaptam rá választ.
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2024. 10. 04. péntek 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 04. péntek 19:49
Nagyon köszönjük az adminnak. Szuper kezdeményezés. Következő bulink: Október 11 clothed men naked female party. Férfiak elegáns ruhában, hölgyek meztelen, vagy fehérneműben kezdik a bulit.
2024. 10. 05. szombat 01:23  #3
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Eddig a témaleírás hiányában nem volt teljesen világos a topik funkciója sem. Ez így már korrigálva, érthető!! Ám akkor sem gondolnám, hogy ebbe a fórumcsoportba illene bele leginkább!
2024. 10. 04. péntek 19:49  #2
Delightpar Delightpar VIP
Nagyon köszönjük az adminnak. Szuper kezdeményezés. Következő bulink: Október 11 clothed men naked female party. Férfiak elegáns ruhában, hölgyek meztelen, vagy fehérneműben kezdik a bulit.
2024. 09. 28. szombat 08:08  #1
Wallyadmin (GG) Wallyadmin (GG) VIP Admin
buck
/ 2