Igazi kifújt szél volt a keszthelyi öbölben.Nyugodt de erőteljes széllel haladtunk,kicsit mindenki fáradtan és csendben ült a kokpitban vagy a fedélzeten-persze a a mezítelen testek látványa újabb érzelmeket korbácsolt és lankadatlan volt a vágy,hogy valakit magunkévá tegyünk! Volt a Tamás-hívjuk így-aki már az elején felhívta magára a figyelmet termetével és érdekes akcentusával.Mint ha szláv nyelvterületről származott volna de azt mondták,hogy görög! Érdekes volt,többször megfigyeltem,inkább a kisebb termetűekhez vonzódott.A lényeg valamikor vacsora időben történt,amikor lementem a "konyhába" mivel én voltam a soros kukta és poharakat mosogattam.Ahogy a pultnál álltam éreztem,hogy hátamhoz símul egy izmos tets és a tarkómon éreztem vágyakozó lehelletét.Megfordultam és a Tamás állt-szó szerint-előttem! "Szabad vagy?" kérdezte és a szabad kezével ágaskodó péniszemet markolta ,mikozben a másikban tartott italát kortyolgatta! Meglepődtem,mert és alapvetően a fiú szerepet imádom de az izmos test és az ágaskodó fasz látványa-megengedővé tett! Elé guggoltam és maegmarkolva a heréit ,makkját szép lassan körbenyaltam és a péniszt végigcsókolva kértem,hogy nyaljon ki! Ok! mondta,mire megfordultam és a pultra könyökölve lábaim széttárva,megadtam maga! Izgató -fürge nyelvéve végig nyalata a fenekem,majd a puncim környékét izgatta! Kértem,hogy most már téjen a lényegre és egy erőteljes de finom mozdulattam betolta makkját a puncimba! Éreztem,ahogy szétfeszít és elégedettséggel vettem tudomásul,hogy enged az izom és a következő lökéssel teljesen bevette a popsim a faszát! Isteni érzés volt,ahogy lüktető erei betöltötték a felkínált testem és lassan ráéreztem az élvezés ütemére!Annyira kiéhezett rám,ahogy mondta,hogy pár erőteljes lökés után hangosan tudtunkra adta,hogy elélvezett! Éreztem ahogy méretes lökésekkel belém lövi az összes gecijét és boldog voltam én is,mert közben engem is utol ért a gyönyör! A konyha padozatára lövelltem a magom...ismeretlen érzések töltöttek el,miközben Tamás felé fordultam,aki hosszasan szájon csókolt! Frenetikus élmény volt és még hol volt az éjszaka...
Remélem tényleg esz folytatás!
Közbe ahogy emlékeim között kutattam,eszembe jutott az egyik extrém esetem!Szokásomhoz híven meleg társkereső oldalakon kutattam és az egyiken jelentkezett egy közelembe élő srác azzal,hogy Siófokon jár és szívesen randizna velem,talán le is szophatnám! Nem volt más jelentkező ,hát belementem! Egy nyilvános parkolóba beszéltük meg a randit,el is jött időben! Beültünk a hátsó ülésre a kocsiba-sötétített üvegű- és kibontottam a faszát,ami méretes és eléggé keményen áltt már akkor! Ráhajoltam és ahogy mondani szokták-bő nyállal- elkezdtem a kényeztetést!Nagyon élvezte és a faszomat markolázta közben!Annyira belemelegedtünk,hogy rövid nadrágom letoltam magamól és mondta a srácnak,hogy élvezzen a popsimba!Elsőre nem igen tettszett neki a dolog, hisz mégis csak nyilvános helyen vagyunk de megnyugtattam,hogy voltam már itt így és semmi gond nem volt,senki nem lát be!Izgató a helyzet mondhatom, előttünk emberek igyekeztek a vásárcsarnokba kocsijukból kiszállva mi pedig keményen dugtunk, mivel akkor már beleültem a farkába!Nem tudott ellenállni és kemény lökésekkel egy fél perc alatt kivégeztem és televágott forró nedvével! Megtörölköztünk,majd elváltunk azzal,hogy legközelebb lakásomba folytatjuk! El is jött ez az alkalom is de erről majd máskor! Azóta még két pasit vettem rá a nyilvános szexre,egyik sem csalódott! Én meg pláne nem!
Vissza a hajóra! Az történt délután,hogy Balázzsal szeretkeztünk ép,amikor az egyik vendég benézett az ajtón,amit soha nem csuktunk be, hát ha valaki kedvet kap -hozzánk! Kedve mosolya volt és kértem,ne menjen el,jöjjön közénk-már ha Balázs osztozik rajtam! Osztozott,hisz ezért jöttünk! Hanyatt fekve feküdtem,lábaim jól magasra felhúzva,hogy a lehető legjobban elérhető legyek,Balázs ki is használta tövig nyomta befél édes faszát !A "vendég" persze már készenlétbe volt és fölém térdelve számba adta méretes fütykösét! Balázs rendesen adta ,a srác meg elkezdett rajtam élvezkedni!Rendesen kitágultam és kértem a fiút,dugjon ő is-Balázzsal egyszerre!Ezt még ugyan nem próbáltam de filmeken már láttam és úgy voltam vele,itt a ragyogó alkalom! Balázs is benne volt,kivette faszát és hanyatt feküdt és meg beleültem ágaskodójába és hanyatt fekve vártam a másik faszt! Meg is jött! Kértem finoman,mert eléggé vastag volt-így is tett! Óvatosan,először aranyos makkjával izgatta popsim és Balázs is nagyon élvezte a másik fasz érintését.Egyre beljebb jött,míg végül benyelte lukam az övét is! Mit mondjak?Frenetikus élmény volt,ahogy felváltva dugták a popsim!Kértem,hogy ha lehet egyszerre élvezzenek belém,mert az fantasztikus lehet mind a hármunknak! A két srác keményen küzdött,hogy teljesítsenek,míg végül majd nem egy időben sültek belém!Mind a hároman hangos nyögésekkel tudatuk a többiekkel! Megtörtént !
Most voltam egy hetven körüli pasival!Megkeresett-ott volt a hajón-mondta hogy emlékszik rám és jó volt engem dugni!Ráérek e az egyik délután!Mit lehet erre mondani! Igen-de kellene egy másik kandúr,mert egy kicsit "kopott már a rugója!"Jót nevettünk,mire mondta,hogy egy két ötlete-már ami a rugókat illeti!Nem akartam elrontani a dolgot, belementem! Közelembe lakott a negyedik emeleten,az ajtó előtt egy idősebb nő takarított de mondta,hogy nyugodtan menjek mert vár a Papi! No! Jól nézünk ki-gondoltam...de mire felocsúdam,már a szobába csókolództunk!Kezem a fRKINCÁJÁN AZ ÖVÉ AZ ENYÉMEN!iGAZÁN IZGALMAS KEZDÉS! mIUTÁN MINDENT LEDOBTUNK MAGUNKRÓL-LEÜLTEM AZ ÁGY SZÉLÉRE ÉS KEZELÉSBE VETTEM AZ IDŐSÖDŐ-DE KEMÉNYEN ÁLLÓ-FASZT! Volt már kezembe pár de ez istenadta keményre felállt! Mondtam is-benedvesedtem,ne sokat várjunk, dugjon jól meg,nyomja tövig....! Úgy is tett!Akkorát lökött rajtam,hogy a pénisze a gyomorszájig juthatott de nagyon jól esett!
Elkezdett baszni és csak nyomta-nyomta a faszát a popsimba,közben a mellemet markolászta és nyögött a fülembe,hogy szét basz! Én nem ellenkeztem,alig vártam,hogy egy kemény fasz a seggembe lövellje a gecit, mert már ki voltam éhezve....a kéjre!Meg is dugott rendesen! Szépen elcsendesült rajtam,közben ajánlatot tett,hogy egy haverjával gangba vágnának! Nagyon várom!
Elkezdett baszni és csak nyomta-nyomta a faszát a popsimba,közben a mellemet markolászta és nyögött a fülembe,hogy szét basz! Én nem ellenkeztem,alig vártam,hogy egy kemény fasz a seggembe lövellje a gecit, mert már ki voltam éhezve....a kéjre!Meg is dugott rendesen! Szépen elcsendesült rajtam,közben ajánlatot tett,hogy egy haverjával gangba vágnának! Nagyon várom!
Az egyik hajnalba, még a nyílt vízen-miközben Balázsba próbáltam erőt erőltetni,elég nagy mozgolódás volt!Zavart,mert meghitt pillanataink voltak...éppen a péniszét ízlelgettem a számmal,mikor kopogott a "Főnök! Vihar közeledik, ki kell kötnünk Zánkánál! Miután semmit nem tudtunk tenni ez ügyben,gondoltam még a halál előtt szeretkezzük! Balázs hanyatt feküdt és a takarót lehúzva ágaskodó falloszát csodáltam,miközben megszabadultam a pólómtól!/alsót soha nem hordok,hátha támad valaki.../Ráhajoltam a szívtam ahogy csak tudtam,majd beleültem és pár mozdulat után éreztem,hogy telelőtt gecivel!Popsimosás,majd vissza az ágyba-ekkor kopogott a "Kapitány"-Balázsnak felkell mennie a fedélzetre mert a vitorlákat össze kell szedni és ebben is nagyon otthon van! Úgy hogy Balázs ki, a Kapitány be! Szó szerint! Ilyen helyzetekben a legénység csupa testtel viszi végig az utat,hogy bármikor akcióba léphessen-.vagyis -szeretkezhessen! A Kapitány-Béla- már mikor előző este "felpróbált", különös tekintettel nézett rám,mondván: Ilyen popsit még nem dugtam!"-most ugyancsak felhergelt állapotban volt,annyit kért,hogy pucsitsak neki,mert "üríteni" szeretne! Persze hogy elébe térdeltem és éreztem,hogy húsos,vastag faszát lassan belém tolva-magáévá tesz!Ilyen frenetikus élményt...tudtam,hogy ki kell használni a lehetőséget,ezért a lehető legmélyebbre engedtem magamban és amikor a lökések erőteljesebbekké váltak, kikaptam a faszát és a számban élvezett el! Olyan mennyiségő gecit nyomott belém,amit még soha nem tapasztaltam! Persze a vihar ahogy jött-el is múlt!De Béla az egyik kedvencem lett az úton és azóta is visszatér hozzám!
Éreztem,hogy nagyon akarj a szerelmet és ebben minden segítséget megadtam,gondolva a "jövőre", igen csak megtetszett a fiú! Miután első aktusunk végén több erős lökéssel belém élvezett és felszabadult sóhaja a tarkómon megpihent,felvetettem annak lehetőségét,hogy jöjjön Velem a hajó-partira, biztos nagy élmény lesz egy gangban,amiről nincs menekvés...muszáj lesz fiúpopsikat dugni vagy kéjes ajkakat szopatni! Mindent fizetek-mondta, mire belement.Eljött a nagy nap és megbeszélésünk szerint a kikötő bejáratánál találkoztunk!Kis sportszatyor volt nálam,benne síkosító-óvszer meg ami kell még....A srác eszmélelenül jól nézett ki-mondtam is,hogy elsőre csak velem lehet ,majd a többit csak utánam kaphatja meg!Belement,hogy egy kabinba legyünk-ez nekem garancia volt az elsődlegességre! Öt pasi jött még,vagyis páratlan volt a "legénység" de többen nem is fértünk volna fel a hajóba! Balaton 31-es, jó kis -tágas hajó volt,ráadásul a kokpit is tiszta-rendezett! A Kapitány fogadott-András- és elmondta a programot,miszerint elindulunk és a tervek szerint csak Keszthelyen kötünk ki-két nap múlva,az idő megengedi,akkor a nyílt vízen töltjük az időt-minden ami kell a hajón megtalálható! Ezen azért nevetésbe törtünk ki,mert az un. ivararány eléggé érdekesen alakult. A hét fős vendégseregből hároman voltunk "lányok" a többi fiú volt és így mi voltunk kényeztetett helyzetben. Később ebből nem lett probléma,mert beosztottuk a lehetőségeket és miután esténként gangbang volt a műsoron,mindenkinek jutott fasz is és popsi is! Ez a négy nap, felejthetetlen orgiával telt! Keszthelyen síkosítót kellett venni-kotonra nem volt szükség-creampie,minden mennyiségben!
A legjobb azért az éjszaka volt,amikor Balázzsal,mert a fiút így hívták-visszavonultunk és hajnalig dumcsiztunk ,persze megpróbáltam erőt verni a fickójába-több-kevesebb sikerrel jártam de a lényeg,hogy egymásra hangolódtunk és kerestük egymás társaságát!Szex közben is éreztem,amikor amikor a többi fiú jött belém,hogy Balázsé volt az igazi! Persze a Balaton vihar nélkül..../folyt köv!/
A legjobb azért az éjszaka volt,amikor Balázzsal,mert a fiút így hívták-visszavonultunk és hajnalig dumcsiztunk ,persze megpróbáltam erőt verni a fickójába-több-kevesebb sikerrel jártam de a lényeg,hogy egymásra hangolódtunk és kerestük egymás társaságát!Szex közben is éreztem,amikor amikor a többi fiú jött belém,hogy Balázsé volt az igazi! Persze a Balaton vihar nélkül..../folyt köv!/
Az úgy volt,hogy egy hirdetésre jelentkeztem,mert vonzó volt amit olvastam!Arról szólt,hogy "Unatkozó pasikat keresnek egy hajókirándulásra-Siófoki indulással.
Mit mondjak-Balaton,hajó-napsütés...persze jelentkeztem is, bár a feltételek eléggé szigorúak voltak! Ilyenek,hogy 60 év alatt, ,fiút-szeretők és ha lehet borotvált-sportos pasik! Miután a feltételeknek-szerintem- megfeleltem,jelentkeztem!Belépő is volt,elhanyagolható a várható élményektől de volt bennem némi félsz,ezért "bemelegítésként- én is hirdettem egy meleg oldalon!
Össze is jött-egy külföldön dolgozó fiú a szabadságát töltötte Siófokon és jelentkezett ...magas,barna,ártatlannak tűnt..../elmondása szerint régóta harcol magával,hogy ellen álljon de ki akarja próbálni magát!/ Támogattam ebben és felvittem a lakásomra! Tusolás majd a hűvös szobába egymásmellé feküdtünk,közben a a tv.-ben bekészített meleg videók ingerkedtek velünk! Szép lassan megfogtam a kezét,ahogy hanyatt fekve a filmet néztük és éreztem,hogy átadta magát a látottaknak és talán a reményei-vágyai is erősödtek,mint ahogy az enyém is! Észrevétlen közelebb húzódtam és felé fordulva simogatni kezdtem a mellét és az ágyéka felé ujjaim tévedtek,míg nem ágaskodó péniszéhez értem és a makkot megmarkolva fülébe súgtam: "akarom a szerelmed!" Felém fordult és vad csókolódzásba kezdtünk,lüktetett az ölem-ágaskodó péniszem kezébe adtam,majd kemény fenekét simogatva átfordultam az ölébe!
Éreztem forró testét és ziháló leheletét,ahogy a fenekemhez nyomta ágaskodó falloszát,közben tudtam,hogy bekövetkezik az ,amire régóta vágytam! Egy fiatal fasz belém hatol és forró gecijét adja...így is történt!
A részletekről később!
Mit mondjak-Balaton,hajó-napsütés...persze jelentkeztem is, bár a feltételek eléggé szigorúak voltak! Ilyenek,hogy 60 év alatt, ,fiút-szeretők és ha lehet borotvált-sportos pasik! Miután a feltételeknek-szerintem- megfeleltem,jelentkeztem!Belépő is volt,elhanyagolható a várható élményektől de volt bennem némi félsz,ezért "bemelegítésként- én is hirdettem egy meleg oldalon!
Össze is jött-egy külföldön dolgozó fiú a szabadságát töltötte Siófokon és jelentkezett ...magas,barna,ártatlannak tűnt..../elmondása szerint régóta harcol magával,hogy ellen álljon de ki akarja próbálni magát!/ Támogattam ebben és felvittem a lakásomra! Tusolás majd a hűvös szobába egymásmellé feküdtünk,közben a a tv.-ben bekészített meleg videók ingerkedtek velünk! Szép lassan megfogtam a kezét,ahogy hanyatt fekve a filmet néztük és éreztem,hogy átadta magát a látottaknak és talán a reményei-vágyai is erősödtek,mint ahogy az enyém is! Észrevétlen közelebb húzódtam és felé fordulva simogatni kezdtem a mellét és az ágyéka felé ujjaim tévedtek,míg nem ágaskodó péniszéhez értem és a makkot megmarkolva fülébe súgtam: "akarom a szerelmed!" Felém fordult és vad csókolódzásba kezdtünk,lüktetett az ölem-ágaskodó péniszem kezébe adtam,majd kemény fenekét simogatva átfordultam az ölébe!
Éreztem forró testét és ziháló leheletét,ahogy a fenekemhez nyomta ágaskodó falloszát,közben tudtam,hogy bekövetkezik az ,amire régóta vágytam! Egy fiatal fasz belém hatol és forró gecijét adja...így is történt!
A részletekről később!