Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2024. 10. 17. csütörtök 07:07  #1
Corall84 Corall84
nr3

Linda

Mikor külföldön éltem, akkor találkoztam Lindával egy ottani magyar csoportban. hamar kiderült, hogy egy napon születtünk, de ő 13 évvel korábban. aztán egyszer összefutottunk, aminek persze szex lett a vége. talán második vagy harmadik alkalommal szexeztünk, mikor mögötte kutyapózban finoman elkezdtem simogatni hüvelykujjammal a fenekét.
Az elejétől kezdve tudtam, hogy meg akarod dugni a fenekem monda kéjesen, majd hátranyúlva széthúzta a fenekét. én csak bő nyállal kezdtem nyalni azt a finom lyukat, majd a farkam is betettem a finom nyílásba...

nr2

Andi

Andival még régen találkoztunk egy társkeresőn, de beszélgetésig nem jutottunk tovább. majd mikor újra egyedülálló lettem, újra egymásra találtunk. csak egy évvel idősebb mint én és már az első randin a puncija mellett elkezdtem nyalni a fenekét is. Nem húzta el mint a nők többsége, inkább még bele is mozgott. majd finoman a válla felett hátranézve mondta, hogy a feneke is dugható, de persze csak ha szeretném. szerettem is...

nr1

Júlia

26 voltam, kis csenevész gyerek mikor Júliával találkoztam aki 43 volt akkor. egy parkban beszélgettünk egy forró nyári estén aztán megöleltük egymást pusztán barátilag, de abból lett egy puszi, majd hamar csók és csókok. egészen a lakásáig csókolóztunk majd az ágyon kötöttünk ki. imádtam ahogy nyögött, lihegett, kiabált. hátulról kényeztettem a kemény fiatal farkammal mikor hátranyúlt és megfogta a kezem jelezvén, hogy álljak meg. csillogó szemekkel hátranézett s könyörgő hangon mondta: kérlek, dugd meg a fenekem is!

Azóta is ez a legszebb mondat, amit nőtől hallottam.
/ 1