Sziasztok ! Nálunk épp ellenkezőleg történt ilyen kiváló bevállalós együttléteket még nem éltem át előtte. Lehetséges, hogy ebben közrejátszott, hogy 5 éve mi belevágtunk a többes dologba és a feleségem gondolkodása és az élmények ilyen változást okoztak. Nem tudom, hogy ennek köze van e hozzá vagy csak szerencsénk volt.
Szerintem ez lényeg. Ha a nő nem érzi úgy, hogy változtatni akar, ott nincs mit tenni. Segíteni lehet, de akarata ellenére nem senkinek nem lehet megoldani a problémáit.
(Ez egy válasz Gurul üzenetére (2024. 10. 22. kedd 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 10:14
Olvastam egy cikket korábban erről a témáról. Egy hölgy írta le hogyan élte meg ezt a változást és hogyan talált vissza a szexualitásához. Nem tudom pontosan visszaadni, de az volt a lényege, hogy mivel a teste már nem úgy reagált, mert a hormonok nem hajtották, így tudatosan fejben hozta vissza a szexualítását. Ami ugyan nem volt olyan mint régen, de mégis kielégítő élmény volt számára és a partnere számára is. Szóval bátran merüljetek bele az internetbe, de inkább a hosszú leírásokat, cikkeket keressétek, ne az ilyen 5 tipp, hogyan old meg a problémádat típusút.
hálával köszönném, ha meglelnéd azt az írást...úgy olvasom, nemcsak nekem volna fontos!
(Ez egy válasz Gurul üzenetére (2024. 10. 22. kedd 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 10:14
Olvastam egy cikket korábban erről a témáról. Egy hölgy írta le hogyan élte meg ezt a változást és hogyan talált vissza a szexualitásához. Nem tudom pontosan visszaadni, de az volt a lényege, hogy mivel a teste már nem úgy reagált, mert a hormonok nem hajtották, így tudatosan fejben hozta vissza a szexualítását. Ami ugyan nem volt olyan mint régen, de mégis kielégítő élmény volt számára és a partnere számára is. Szóval bátran merüljetek bele az internetbe, de inkább a hosszú leírásokat, cikkeket keressétek, ne az ilyen 5 tipp, hogyan old meg a problémádat típusút.
Szia! Nem tudod véletlenűl a cikk címét? Köszi
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nalunk mar semmi.
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
nálad-nálatok, mi a probléma?
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 21. hétfő 19:58
Igen. De, hogy segiteni tudjak eloszor tudnom kell, hogy hasonlo-e a problema mint nalunk.
Igen. De, hogy segiteni tudjak eloszor tudnom kell, hogy hasonlo-e a problema mint nalunk.
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 21. hétfő 18:56
olvasom, belecsaptam a lecsóba rendesen....de csak van sikersztori is valahol, valakinél, nem?
olvasom, belecsaptam a lecsóba rendesen....de csak van sikersztori is valahol, valakinél, nem?
ahogyan írod...az elején, még nagy-nagy unszolásra engedte, hogy khm...megdugjam, de tényleg, mint egy darab fa, olyan volt, azzal, hogy azt mondta, hogy kurvára fáj....ne kapkodjak, ne toljam, végül is ne csináljak semmit se....csak menjek már el....de már ez sincs!
(Ez egy válasz mafe11 üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 21. hétfő 18:18
Sajnos csatlakozom.Ha van aktus az miattam van , ő sajnos nem kívánja.Szintén 50 éves
...nem is kérdezem meg, mert tuti, hogy te is szarul éled meg ezt a helyzetet!...de az érdekelne, hogy mi mindennel próbálkoztál, ami lepattant asszonyodról? ...és ha szabad érdeklődni, miként, hogyan és mivel "pótlod" a szexet? a farokverés, az nem ugyanaz szerintem, vagy de?
(Ez egy válasz B. alazs üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 21. hétfő 12:45
Szia! Sajnos jòt nem tudok ìrni. Nekem a pàrom teljesen aszexuàlis lett mikor megszünt a menstruàciòja. Azt megelőzőleg,nagyon jò volt. Àllandòan kìvânta, egy perverz kis ribanc volt. Most 50 éves még csak beszélni sem szeret a témâről. Kitartàst neked!
Sajnos csatlakozom.Ha van aktus az miattam van , ő sajnos nem kívánja.Szintén 50 éves
(Ez egy válasz B. alazs üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 21. hétfő 12:45
Szia! Sajnos jòt nem tudok ìrni. Nekem a pàrom teljesen aszexuàlis lett mikor megszünt a menstruàciòja. Azt megelőzőleg,nagyon jò volt. Àllandòan kìvânta, egy perverz kis ribanc volt. Most 50 éves még csak beszélni sem szeret a témâről. Kitartàst neked!
Mi a problema? A vagy hianya, vagy keoesseg?
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 21. hétfő 12:16
tanácsért indítom a témát, talán mások is vannak/voltak ilyen helyzetben, talán találtak valami megoldást, talán nem, szóval, te-ti, mit tettetek? - ja, a vicces csávók, ha lehet, ne írjanak most....kösz!
tanácsért indítom a témát, talán mások is vannak/voltak ilyen helyzetben, talán találtak valami megoldást, talán nem, szóval, te-ti, mit tettetek? - ja, a vicces csávók, ha lehet, ne írjanak most....kösz!