Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2024. 12. 29. vasárnap 19:24  #20
Attis1968 Attis1968
Strandolás utan hozzák mentünkgyorsan lezuhanyoztam addig elkészült a kaja,ettünk és elvonultak zuhanyozni,mondanom se kell hogy nem mentünk sehova...(Bocs a helyesirásért!Most is az emlék hatása alá kerültem
2024. 12. 29. vasárnap 16:16  #19
Attis1968 Attis1968
Valamikor nagyon régen a nejemnek volt egy nagyon csinos és szép barátnöje akivel együtt is dolgoztak,mi kijártunk a Lupára nudizni ö oedig ott lakott a közelben.Ők negbeszélték hogy a hétvégét együrt töltjük amit a lupán kezdjük aztán meglátjuk hova megyünk este bulizni.A nudin le sem tudtam venni a szemem a formás testéről aminek látható eredményevolt,és mindketten csak kuncogtak a dolgon mig egyszer a párom elment valahova pár percre és a lány megkért hogy kenjem be naptejjel,megtortént,megkért hogy ne hagyjak semmit se bekenetlenül....majd eldurrantam,amikor megfordult és a melleihez értem már az előváladék fojt a farkamból és szinte észre se vettem hogy közben visszaért a nejem,befelyeztem a kenegetést és a puncijánál éreztem hogy nagyon nedves,kőzben a párom hivott a vizbe ott viszont közrevettek és ratette a kány kezét a farkamra és ketten huztak rajta párat és el is sültem!
2024. 12. 28. szombat 05:07  #18
jupi77 jupi77
A párom egyik legjobb barátnője nekem is megvolt először hármasban majd volt részem egyedül is párom nélkül. A hármas jobban bejött a kettes olyan átlagos volt.Igaz én azt sem tudtam hogy a páromba van egy kis leszbikus hajlam is meg is lepődtem rajta először.Az egyik forró nyári napon történt,hogy én dolgoztam ő otthon volt és beugrott hozzá a barátnője.Épp a medence mellett pihent süttette magát a napon.A párom csinált egy kávét neki majd a medence partján kávéztak mikor a csaj mivel nem medencézésre készült csak lekapta magáról a ruhát és totál meztelen feküdt ki a napra.Ő nagyon imádja ha meztelenül tud napozni. Párom egy kicsit szemérmesebb de most ő sem akart kimaradni.Úgyhogy ketten meztelenül élvezték a napot.Mivel nagyon tűzött a nap megkérte páromat hogy ápolja le valami kencével.Meg is tette igaz utána nevetve mesélte hogy barátnője le is szúrta milyen gépiesen csinálta.Majd felajánlotta hogy ő is bekenni a párom.Na itt kezdődtek a dolgok igazán forró dolgokba fordulni át. Tudatosan azokat a pontokat kereste ahol páromra hatást tud gyakorolni. És mikor párom melleit kezdte kenni akkor már párom előtt leszállt a rózsaszín köd és tudatán kívül már csaj kezeit a lába közé irányította. Ott simogatta és játszott a puncijával majd mikor már nem bírt magával odahajolt és kinyalta élvezésig közben magát is simogatva.Mikor párom már túl volt az orgazmus hatásán ő is elkezdte nyalni és visszaadta amit előtte ő kapott.Majd elégedetten nyúltak el a napozóágyakon.Közben értem én haza és csak annyit láttam hogy medencéznek úgyhogy átöltöztem és én is csatlakoztam hozzájuk.És akkor párom megkérte a csajt kenjen be engem is nehogy leégjek.Pár perc múlva úgy állt a farkam hogy majdnem kibökte a nadrágom és akkor odalépett a párom lehúzta és megdicsérte a csajt milyen jó munkát végzett.Majd a szájával benedvesítette a farkam és beleültette a csajt aki profi módon lovagolni kezdett rajtam.A csaj remegni kezdett és növelte a tempót majd hirtelen megremegett és hatalmasat élvezett,mivel elöntötte a forróság a farkam én is az évezés határán voltam ezt látva párom hirtelen kihúzta a farkam barátnője lucskos pinájából és mohón szopni kezdte,az eredmény nem is maradt el mert pár pillanat múlva már nyelte is nedvemet.Pár perc pihenő múlva arra eszméltem hogy párom szólt hogy menjünk az árnyékba mindjárt hoz egy italt és készüljek mert most ő következik.De ez már egy másik történet.
2024. 12. 24. kedd 08:44  #17
Riggs Riggs
Remélem össze jön nekem nagy élmény volt.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 23. hétfő 23:01
Ez (mármint a barátnő fenekének szűztelenítése) még nálunk is összejöhet - mármint a hátsó bejárat nála még csak kijárat volt eddig. Aztán ki tudja, mi lesz a vége smile
2024. 12. 23. hétfő 23:01  #16
twostrokeguy twostrokeguy
Ez (mármint a barátnő fenekének szűztelenítése) még nálunk is összejöhet - mármint a hátsó bejárat nála még csak kijárat volt eddig. Aztán ki tudja, mi lesz a vége smile
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 16:45
Nálunk a két nő szervezte, mint később kiderült nem miattam. A barátnő seggének szüzesség elvétele volt a cél.
2024. 12. 22. vasárnap 16:45  #15
Riggs Riggs
Nálunk a két nő szervezte, mint később kiderült nem miattam. A barátnő seggének szüzesség elvétele volt a cél.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 12. 21. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 21. szombat 13:01
Nekünk sajnos olyan sok időnk nem volt, de annyira izgató volt a helyzet, hogy 5 perc pihenő után újra merev voltam (magam is meglepődtem, az utóbbi években azért ennél több idő kellett az újratöltésre). Szervezzük az ismétlést smile
2024. 12. 21. szombat 13:01  #14
Nekünk sajnos olyan sok időnk nem volt, de annyira izgató volt a helyzet, hogy 5 perc pihenő után újra merev voltam (magam is meglepődtem, az utóbbi években azért ennél több idő kellett az újratöltésre). Szervezzük az ismétlést smile
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 21. szombat 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 21. szombat 07:34
Délutántól reggelig ment a móka. Igaz valami volt az italomban , mert egyfolytában állt a farkam.
2024. 12. 21. szombat 07:34  #13
Riggs Riggs
Délutántól reggelig ment a móka. Igaz valami volt az italomban , mert egyfolytában állt a farkam.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 12. 20. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 21:59
Szintén, csak négyesben. Eszméletlen jó volt smile
2024. 12. 20. péntek 21:59  #12
Szintén, csak négyesben. Eszméletlen jó volt smile
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 20. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 16:14
Nekem szerencsére megvolt, hármasban. Úgy hogy nem is számítottam rá.
2024. 12. 20. péntek 16:14  #11
Riggs Riggs
Nekem szerencsére megvolt, hármasban. Úgy hogy nem is számítottam rá.
(Ez egy válasz TheMiz üzenetére (2024. 12. 20. péntek 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 15:57
Nekem párom régebbi kollégája és most egyik legjobb barátnője nagyon de nagyon izgatja a fantáziám. Dekoratív, fiatal, elég nyílt kis csaj, nagyon jóban vagyok vele, nem csak a párom, már többször fűztem én is őt, meg közösen is, ha nekem nem adja magát, hármasozzunk, ugyanis bisex, de nem akarja eldobni a 3 között lévő kapcsolatot, hogy ilyenbe bele mennyen. Pedig ahh...
2024. 12. 20. péntek 15:57  #10
TheMiz TheMiz
Nekem párom régebbi kollégája és most egyik legjobb barátnője nagyon de nagyon izgatja a fantáziám. Dekoratív, fiatal, elég nyílt kis csaj, nagyon jóban vagyok vele, nem csak a párom, már többször fűztem én is őt, meg közösen is, ha nekem nem adja magát, hármasozzunk, ugyanis bisex, de nem akarja eldobni a 3 között lévő kapcsolatot, hogy ilyenbe bele mennyen. Pedig ahh...
2024. 12. 02. hétfő 18:21  #9
BpOtto70 BpOtto70
Senki sem tudott mindent. Csak nekem lehetett az a naív érzésem, hogy én tudok mindent… persze lehet, hogy csak álom, hisz a pasi ismerte/ismeri a párom wink
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 17:49
Ha jól követtem (ami egyáltalán nem biztos), csak egy szereplő nem tudott. Azt nem értem, hogy miért pont őt kellett sötétben hagyni...
2024. 12. 02. hétfő 17:49  #8
Ha jól követtem (ami egyáltalán nem biztos), csak egy szereplő nem tudott. Azt nem értem, hogy miért pont őt kellett sötétben hagyni...
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 15:29
Mennyire jó sztori. Mikor mindenki titokban kefél.
2024. 12. 02. hétfő 15:39  #7
Mivagyunk79 Mivagyunk79
Nàlunk is "megvolt"a baràtnője,igaz hàrmasban,ès baràtom is szintèn.
2024. 12. 02. hétfő 15:29  #6
Riggs Riggs
Mennyire jó sztori. Mikor mindenki titokban kefél.
(Ez egy válasz BpOtto70 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 12:40
Volt egyszer egy igazan belevaló csajom (swinger, hármasozás, szinte ismeretlen pasikkal és csajokkal innen a GG ről, stb), de a kapcsolatunk igazából csak szex volt. Mivel mindkettőnknek volt és van egy “normál élete” , család gyerek stb. Egyszer elmesélte, hogy a legjobb barátnője pasijával is összejött, - egy többes szexben - úgy hogy a lány nem tudott róla. S mivel eléggé bi volt a csajom így a barátnőjével is többek voltak mint barátok… Szóval, egyszer szex közben csináltunk képet magunkról és elküldtük a barátnőnek, csak úgy, mert akkor az jó ötletnek tűnt. De a barátnőnek bejöttem és rövid szervezés után egy kellemes hármas lett belőle. Sőt később lettek privát találkozások is. Amiről meg az én csajom nem tudott. Mondjuk eddig igen átlagos lehetne a történet, ha a csajom - aki még mindig kavart a sráccal - nem hozott volna össze a vele, mivel éppen egy olyan “partnert” keresett akivel meglátogathatott volna egy “kiéhezett” elhanyagolt feleséget, aki egyszerre két faszra vágyott.
Szóval ez is összejött… Megvolt a csajom és annak barátnője is , csajommal együtt és privátban is. Majd a csajom közvetítésével a barátnő páriával közösen szexeztünk egy kedves Milffel. Úgy hogy a srác nem is sejtette, hogy közben a csaját is dugom, ja es azt sem tudta, hogy a csajom is kinyalja néha napján. S persze a barátnő sem tudta, mit is csinál a pasija a szabadidejében.

Ezek elég jó kis vad évek voltak … s nem mondhatni, hogy fiatalság bolondság, hisz mind negyvenes éveinkben jártunk akkor.
2024. 12. 02. hétfő 12:40  #5
BpOtto70 BpOtto70
Volt egyszer egy igazan belevaló csajom (swinger, hármasozás, szinte ismeretlen pasikkal és csajokkal innen a GG ről, stb), de a kapcsolatunk igazából csak szex volt. Mivel mindkettőnknek volt és van egy “normál élete” , család gyerek stb. Egyszer elmesélte, hogy a legjobb barátnője pasijával is összejött, - egy többes szexben - úgy hogy a lány nem tudott róla. S mivel eléggé bi volt a csajom így a barátnőjével is többek voltak mint barátok… Szóval, egyszer szex közben csináltunk képet magunkról és elküldtük a barátnőnek, csak úgy, mert akkor az jó ötletnek tűnt. De a barátnőnek bejöttem és rövid szervezés után egy kellemes hármas lett belőle. Sőt később lettek privát találkozások is. Amiről meg az én csajom nem tudott. Mondjuk eddig igen átlagos lehetne a történet, ha a csajom - aki még mindig kavart a sráccal - nem hozott volna össze a vele, mivel éppen egy olyan “partnert” keresett akivel meglátogathatott volna egy “kiéhezett” elhanyagolt feleséget, aki egyszerre két faszra vágyott.
Szóval ez is összejött… Megvolt a csajom és annak barátnője is , csajommal együtt és privátban is. Majd a csajom közvetítésével a barátnő páriával közösen szexeztünk egy kedves Milffel. Úgy hogy a srác nem is sejtette, hogy közben a csaját is dugom, ja es azt sem tudta, hogy a csajom is kinyalja néha napján. S persze a barátnő sem tudta, mit is csinál a pasija a szabadidejében.

Ezek elég jó kis vad évek voltak … s nem mondhatni, hogy fiatalság bolondság, hisz mind negyvenes éveinkben jártunk akkor.
2024. 12. 02. hétfő 10:40  #4
Riggs Riggs
Először hármas volt a volt feleségem ,barátnője és én , később titokban kefélgettem a barátnőt is.
2024. 12. 02. hétfő 08:07  #3
biboots biboots VIP
Nekem megvolt 2 is. Kicsit perverz hogy mennyire aljas dolog de ez is hozzátett és óriási élmény. Főleg utána nálunk egy társaságban. Uhhh. Nagyon jó.
2024. 12. 02. hétfő 07:24  #2
viking1988 viking1988
Hát nálunk pont ez van... Nekem a feleségem egy gyönyörű nő... Tökéletes test, hatalmas, eredeti cicikkel, szép nagy mellbimbó udvarral, gyönyörű, picit nagyobb, baromi kérek popsi, lapos pocak, szexi, hosszú combok, brutálisan szép punci... Gyönyörű, angyali arc. Hosszú, szőkére festett haj...Egyszerűen tényleg tökéletes.

Namost a legjobb barátnője konkrétan ugyanez... Annyi, hogy varázslatosan szép, kék szemei vannak. Illetve, hogy a puncikáját nem láttam még sajnos... Meg a popsija kicsit kisebb, de neki is tökéletesen kerek. Gyönyörű... De annyira gyönyörű, hogy rendszeresen feláll rá a farkam, mikor találkozunk. Ezt szerencsére még nem látta a párom, de kicsit féltékeny, mert többször észrevette már hogy mennyire bamulom. Egyszer rá is kérdezett hogy bejön e nekem. Elsőre tereltem, de aztán olyan konkrétan rákérdezett, hogy elmondtam neki.

Nagyon megdugnám, de érdekes, hogy még jobban vonz, hogy kinyaljam, meg hogy a gyönyörű arcára elvezzek
2024. 10. 29. kedd 20:57  #1
mr-b98 mr-b98
Sziasztok, nektek volt màr olyan hogy a párotok lejogobb barátnőjére rágerjedjetek? A dugás nem izgatna fel vele nem is fantáziáltam róla soha, csak egy marhajó orálról. Az izgat fel benne, hogy teljesen más alkat mint a barátnőm, kicsit teltebb, molettebb csajszi szívesen kinyalnám a popsiját, punciját. Nemtudom hogyan mondjam el páromnak, felmhoztam hogy egyszer bevehetnénk egy hármasba de poénra vette sajnos. Mit tennètek a helyemben? A hamradik fél biztosan benne lenne, olyan beállítottságú.
/ 1