Hetente borotválom a farkam eldobható borotvával. Szebb így, és kellemesebb mivel sokat vagyok meztelenül otthon.
Én borotválom a farkam, időnként hagyom egy hétig, és akkor leepilálom. Olyankor sokkal csupaszabb, illetve sokkal tovább úgy marad. Mindig hagyok egy szexi kis fazont. Vagy egy teglalapot, vagy egy kis csíkot, háromszöget, most éppen "V" betű alakban hagytam meg. Amikor megunok egy fazont, olyankor szoktam teljesen csupasz rá leszedni, és utána valami új fazont borotválok. Szeretem a fazont jó hosszan meghagyni, hogy minél nagyobb legyen a kontraszt. Volt, hogy a párom borotvált a nekem, közös zuhanyzás alatt, de gyantáztuk is már le egymásnak. Az nagyon izgató. Sőt, voltunk már együtt gyantáztatni is... Na ott nagyon felállt a farkam, ahogy a párom gyönyörű kozmetikus a ugykodott rajtam
Nekem bevált csak 2 hetente ismételni kell ennyi macera van vele
(Ez egy válasz Motoros srác02 üzenetére (2024. 12. 25. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 25. szerda 11:53
Villanó fényes szőrtelenítést valaki használt már? Nem találok róla semmit h lehet e használni nem e leszek tőle később nemző képtelen.
Villanó fényes szőrtelenítést valaki használt már? Nem találok róla semmit h lehet e használni nem e leszek tőle később nemző képtelen.
Nekem az intimgyanta vált be a legjobban kozmetikushoz járok
Köszi a jótanácsokat! Azt hiszem, inkább maradok szőrös, hiszen a páromnál nem értem el a kívánt hatást (hogy többször kívánjon). Bevállalom a bundát, az Ő véleménye szerint a csupasz csigák kisfiúsak, egy PASI legyen szőrös! Kiváncsi vagyok, vajon beindul-e a testszőrzetem, de azt olvastam, hogy ez is csak egy mítosz, annyival maradsz, amennyit a gép dobott…
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 11. 08. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 12:58
A szőrtelenítő krémből sem mindegy mit használunk és, hogy ki használja, mert bőr és bőr között különbség van.
A szőrtelenítő krém, egy vegyszer ami allergizálhat, és nem minden esetben működik. Azon kívül intim területeken sem használható, mint ahogyan anyajegy és szeplőre sem.
Borotválás utáni krémet már nagyon sokfélét lehet vásárolni, érzékeny bőrfelületre is. Ha borotvát használunk, nagyon nem mindegy milyen. Általában az olcsóbb kategóriás borotvák okoznak hámsérülést, vagy bőr gyulladást, viszkető érzést. Sokszor, ezek elhagyása is megszünteti a problémákat.
Természetesen, szőrösen is lehet valaki ápolt és igényes
A szőrtelenítő krém, egy vegyszer ami allergizálhat, és nem minden esetben működik. Azon kívül intim területeken sem használható, mint ahogyan anyajegy és szeplőre sem.
Borotválás utáni krémet már nagyon sokfélét lehet vásárolni, érzékeny bőrfelületre is. Ha borotvát használunk, nagyon nem mindegy milyen. Általában az olcsóbb kategóriás borotvák okoznak hámsérülést, vagy bőr gyulladást, viszkető érzést. Sokszor, ezek elhagyása is megszünteti a problémákat.
Természetesen, szőrösen is lehet valaki ápolt és igényes
Én így lassan az 50-hez inkább kozmetikushoz játok égy gyantáztatom.
Meg vagyok vele elégedve. Sokkal tovább sima mint a borotválás.
Meg vagyok vele elégedve. Sokkal tovább sima mint a borotválás.
A szőrtelenítő krémből sem mindegy mit használunk és, hogy ki használja, mert bőr és bőr között különbség van.
Természetesen, szőrösen is lehet valaki ápolt és igényes (Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2024. 11. 08. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetesen, szőrösen is lehet valaki ápolt és igényes (Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2024. 11. 08. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 10:00
A hét elején borotváltam csupaszra magamat. 1-2 napig izgatóan új és erdekes, utana kezd szúrni, csípni, viszketni…
A depilalo krémtől kiütés es viszketesrol számolt be a felesegem. Kár, hogy a szoroseket megbélyegzik hogy ápolatlanok…
A depilalo krémtől kiütés es viszketesrol számolt be a felesegem. Kár, hogy a szoroseket megbélyegzik hogy ápolatlanok…
Sziasztok!
Én heti kétszer borortválkozok intim részen, és arcon is. Ha pár napot csúszok vele, nekem is elkezd viszketni. Ezért inkább betartom a heti két alkalmat. De imádom mikor tükör csupasz minden
Én heti kétszer borortválkozok intim részen, és arcon is. Ha pár napot csúszok vele, nekem is elkezd viszketni. Ezért inkább betartom a heti két alkalmat. De imádom mikor tükör csupasz minden
Pár hét elteltével hozzászokik a bőröd.Én borotválkozás után arcszesszel kezelem,és nincs gondom vele,eleinte én is úgy voltam, hogy szúrt,viszketett,de idővel hozzászoktam. Ha hagyom megnőni kb 1 centire, akkor szokott irritálni néha. De ha fogsz egy gépet és rövidre nyírod az is izgató és szexi tud lenni. Én a hasamról szoktam rövidre nyírni,hogy ne nézzen ki hülyén a csupasz farkam a szőrös has alatt, habár szerencsére nem vagyok túl szőrös típus.
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2024. 11. 08. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 10:00
A hét elején borotváltam csupaszra magamat. 1-2 napig izgatóan új és erdekes, utana kezd szúrni, csípni, viszketni…
A kor előrehaladtával, egyre nehezebb feladat az intim szőrtelenítés.. Kinek milyen tapasztalata , praktikája van ebben a témában?