Nem mindegyik de mikor volt elég idő akkor a csúcsig mentünk minden egyes alkalommal tanultunk és mindíg jobb lett.
(Ez egy válasz pikvik üzenetére (2025. 01. 14. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
És ezek már konkrét elélvezésekkel jártak?
(Ez egy válasz zoli most üzenetére (2024. 12. 26. csütörtök 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 26. csütörtök 10:43
Én ezt onnan számítom mikor 14 évesen az első barátnőmmel simogattuk egymást minden lehető helyszínen.A kis finom kezében lüktetett a farkam.Aztán eljutottunk az orál illetve a 69 pozícióhoz ha nem is egyből a nyelés volt a cél de attól sem fintorgott de én is szívesen nyaltam még csak picit szőrös punciját.
Én ezt onnan számítom mikor 14 évesen az első barátnőmmel simogattuk egymást minden lehető helyszínen.A kis finom kezében lüktetett a farkam.Aztán eljutottunk az orál illetve a 69 pozícióhoz ha nem is egyből a nyelés volt a cél de attól sem fintorgott de én is szívesen nyaltam még csak picit szőrös punciját.
Emlékszem! Még csupasz volt amikor játszani kezdtünk vele Sőt, nem is jött belőle semmi még, de az orgazmus érzése már fantasztikus volt akkor is. Rá is kaptam!
Aztán leve is lett, és szőre is.
Aztán leve is lett, és szőre is.
Amikor kis suttyók voltunk, az volt a férfivé válás, hogy lefogták a kiszemeltet, és a gatyát lehúzták és össze köpködték a fütyköst, és homokkal beszórták! Akkor nem volt nevetséges az áldozatnak, de jót nevettek a többiek!
Én olyan 9 lehettem,a nyàri szünetben sokat voltam otthon egyedül.Tetszett,ha az alsómat leveszem,és a fütykösöm lifeg,szabadon van ,és birizgàlhatom.Még nem àllt fel, és nem tudtam elélvezni,mégis a legjobb jàték volt reggelente..És màsnap is...És màsnap is...
Biztos 6?
Nem korábban? (Ez egy válasz Tomi19780914 üzenetére (2024. 11. 26. kedd 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem korábban? (Ez egy válasz Tomi19780914 üzenetére (2024. 11. 26. kedd 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát persze
(Ez egy válasz pöti22 üzenetére (2024. 11. 26. kedd 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Fórumtársunk javaslatára létrehoztam egy másik hasonló témát, ahol konkrétabban és személyesebben lehet elmesélni a történeteket.
én abszolút nem emlékszem, hogy szőrösödött már akkor vagy sem..annyi, hogy mindig is ágaskodott és szerettem játszani vele..aztán egy játék közben egyszer csak nagyon jó érzés kapott el..utána mindig ezt az érzést hajszoltam..de akkor még nem jött semmi..késöbbi játékok alatt kezdett csöpögni..kis átlátszó cucc..aztán kezdett nőni a mennyiség és fehéredni..
Értem. Köszi. Ez azért volt fontos, mert a te tapasztalatod is azt bizonyítva, hogy mégis csak a szőrösödés azért előbb kezdődik, mint a spermázás. Amúgy az első elsülésnél én is megijedtem, mert nem számítottam rá. Ráadásul volt valamiféle előérzet, de én azt hittem, hogy pisilnem kell, így folytattam a húzgálást. A mai napig emlékszem arra a végső pontra, amikor próbáltam visszatartani, de egyáltalán nem reagált rá a szervezetem és kipumpálta magából azt a kb két kis adagnyi átlátszó-szürkés kis valamit.
(Ez egy válasz kalamarisa üzenetére (2024. 11. 27. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 27. szerda 14:50
Egy két kósza szál azért már volt Sperma is csak pár csepp.. hatodikasok voltunk ez tuti, mert a barátom hetedikbe már másik városban élt
Egy két kósza szál azért már volt Sperma is csak pár csepp.. hatodikasok voltunk ez tuti, mert a barátom hetedikbe már másik városban élt
(Ez egy válasz pikvik üzenetére (2024. 11. 26. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Az vagy 10 éves kortól.
(Ez egy válasz pikvik üzenetére (2024. 11. 26. kedd 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
kalamarisa, 10-11 év? Akkor ez még a csupasz fütyis korszak?
(Ez egy válasz kalamarisa üzenetére (2024. 11. 26. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 13:39
Én kb 10-11 évesen, mikor a fitymát csavargattam a makkomon. Olyan jó érzés volt, hogy meg mutattam az akkori legjobb barátomnak a technikát. A bemutatónál viszont már jött egy kis sperma is, na akkor egy picit beiijjedtem, nem tudtam mire vélni
És akkoriban már szőrös volt a dákó?
(Ez egy válasz A Janoka üzenetére (2024. 11. 26. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 10:23
Ja pöcsünkel korán kezdünk el játszani de az első spricelés nálam 13 éves korban volt.
Én kb 10-11 évesen, mikor a fitymát csavargattam a makkomon. Olyan jó érzés volt, hogy meg mutattam az akkori legjobb barátomnak a technikát. A bemutatónál viszont már jött egy kis sperma is, na akkor egy picit beiijjedtem, nem tudtam mire vélni
Én is kb 6éves korom óta verem és elsült már akkor is az biztos!
(Ez egy válasz pikvik üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 18:15
Sziasztok! A minap egy kis itókázás során haverommal olyan témákra terelődött a szó, amelyben próbáltuk egymás férfiasságát és szexuális dolgait túllicitálni. Ennek során haverom állította, hogy már egész fiatalon elkezdte verni, és el is sült a szerszám már csupasz korában is. A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire jellemző általánosságban. Nem úgy van, hogy csak a már szőrösödő fegyver tud elsülni? Nektek milyen emlékeitek vannak? Mikor és hogyan volt az első spricc, már a szörösödés utáni hokiktól lett, vagy előtte is. És az egész próbálkozásaitok után mennyivel járt először punciban a szerszám. Lehet, hogy hülyeség, de engem tényleg érdekelne, hogy mások hogyan élték meg ezeket a folyamatokat, szóval jöhet ezzel kapcsolatosan bármi sztori, emlék. És egyáltalán mikortól éreztétek magatokat úgy, hogy férfivá váltatok?
Ja pöcsünkel korán kezdünk el játszani de az első spricelés nálam 13 éves korban volt.
(Ez egy válasz pikvik üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 18:15
Sziasztok! A minap egy kis itókázás során haverommal olyan témákra terelődött a szó, amelyben próbáltuk egymás férfiasságát és szexuális dolgait túllicitálni. Ennek során haverom állította, hogy már egész fiatalon elkezdte verni, és el is sült a szerszám már csupasz korában is. A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire jellemző általánosságban. Nem úgy van, hogy csak a már szőrösödő fegyver tud elsülni? Nektek milyen emlékeitek vannak? Mikor és hogyan volt az első spricc, már a szörösödés utáni hokiktól lett, vagy előtte is. És az egész próbálkozásaitok után mennyivel járt először punciban a szerszám. Lehet, hogy hülyeség, de engem tényleg érdekelne, hogy mások hogyan élték meg ezeket a folyamatokat, szóval jöhet ezzel kapcsolatosan bármi sztori, emlék. És egyáltalán mikortól éreztétek magatokat úgy, hogy férfivá váltatok?
Én már 6 éves korom óta folyamatosan maszturbálok!