Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Fórumtársunk javaslatára kérdések megválaszolásával mesélhetitek el személyes tapasztalataitokat.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2025. 01. 14. kedd 10:17  #2
pikvik pikvik
Íme a saját tapasztalatok:

1. Mikor kezdett el szőrösödni a cerka környéke?
12 évesen

2. Hány évesen volt az első önkielégítés? Véletlen felfedezés volt, vagy tudatosan próbáltad ki? Konkrét szexuális vágy idézte elő?
12 évesen véletlen fedeztem fel, hogy kellemes, ha húzogatom, amikor feláll. Nem gondoltam konkrét szexre közben.

3. Eljutottál-e az orgazmusig elsőre? Ha igen, akkor száraz vagy magömléses volt? Akinek száraz volt, annak mennyiben hasonlított ez a későbbi magömléses elélvezésekhez?
Lett is magömlés már az elsőtől, meg is ijedtem

4. Mit szóltál amikor legelőször jött ki a cucc? Meglepődtél, vagy az előérzetek miatt számítottál rá?
Egyáltalán nem számítottam rá, jól meglepődtem.

5. Végeztél e kísérleteket kezdő korodban, hogy lehet e visszatartani, szabályozni a spermázást, vagy nem izgatott a dolog?
Kísérletezgettem rendszeresen.

6. A gumióvszer használatát mikor és hogyan sajátítottad el?
8.-os koromban, mert kíváncsi voltam, milyen felhúzni.

7. Hány évesen járt először punciban a szerszám és hogy ítélte meg a teljesítményt a partner?
15 évesen. Nem panaszkodott a csaj. smile

8. Te milyen különbséget tapasztaltál az első szexuális együttlét és az önkielégítés között?
Hát másabb volt a punci szorítása, meg ugyebár, ahogy a makkormhoz ért a punci.
2024. 12. 13. péntek 09:32  #1
pikvik pikvik
Sziasztok!

A mai fiatalok szinte mindent megtudhatnak az internetről. Én arra lennék kíváncsi, hogy Ti annak idején, mit, mikor, hogyan tapasztaltatok, éltetek meg férfivá válásotok kapcsán. Kérdőív szerűen teszem fel a kérdéseket, lehet csak simán kérdésenként válaszolni, vagy azokat sorvezetőként használva összefüggőbben kifejteni a válaszokat.

1. Mikor kezdett el szőrösödni a cerka környéke?

2. Hány évesen volt az első önkielégítés? Véletlen felfedezés volt, vagy tudatosan próbáltad ki? Konkrét szexuális vágy idézte elő?

3. Eljutottál-e az orgazmusig elsőre? Ha igen, akkor száraz vagy magömléses volt? Akinek száraz volt, annak mennyiben hasonlított ez a későbbi magömléses elélvezésekhez?

4. Mit szóltál amikor legelőször jött ki a cucc? Meglepődtél, vagy az előérzetek miatt számítottál rá?

5. Végeztél e kísérleteket kezdő korodban, hogy lehet e visszatartani, szabályozni a spermázást, vagy nem izgatott a dolog?

6. A gumióvszer használatát mikor és hogyan sajátítottad el?

7. Hány évesen járt először punciban a szerszám és hogy ítélte meg a teljesítményt a partner?

8. Te milyen különbséget tapasztaltál az első szexuális együttlét és az önkielégítés között?

Köszi, ha válaszoltok.
/ 1