Az ilyen hölgyek tartogatnak meglepetéseket.
(Ez egy válasz Titkoskapcsolat1974 üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 08:23
Volt munkahelyemen egy nálam 10 évvel fiatalabb, 2 gyermekes férjezett kolléganővel jöttem össze, egy csapatépítő alkalmával.
Alacsony, vékony, törékeny, kislányos alkat.
Először csak flörtölgetett, majd idővel közelebb kerültünk egymáshoz: Titokban, munka után találkozgattunk, fergetegeseket szeretkeztünk. Imádtam a testét, hatalmas étvágya volt! Talán egy kicsit bele is szerettem. Munkahely váltás vetett véget a kapcsolatunknak. Negyedévente beszélünk telefonon, szokásos udvariassági érdeklődés...
Először csak flörtölgetett, majd idővel közelebb kerültünk egymáshoz: Titokban, munka után találkozgattunk, fergetegeseket szeretkeztünk. Imádtam a testét, hatalmas étvágya volt! Talán egy kicsit bele is szerettem. Munkahely váltás vetett véget a kapcsolatunknak. Negyedévente beszélünk telefonon, szokásos udvariassági érdeklődés...
Volt munkahelyemen egy nálam 10 évvel fiatalabb, 2 gyermekes férjezett kolléganővel jöttem össze, egy csapatépítő alkalmával.
Pedig nem. Én pl szeretem, ha mondja, a nevem és bíztat mit és hogyan tegyek vele . A hölgy később mesélte, hogy mennyire beindult a férje, amikor mondogatta, hogy gyerünk x kúrjál....
(Ez egy válasz tonermagus üzenetére (2024. 06. 25. kedd 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 11:02
Én mindig úgy gondoltam, hogy ez a névkiabálás egy filmes közhely... Elég sok nővel voltam együtt, és szinte mindegyikkel oltári jó volt a szex, de soha egyik sem ordibálta a nevem. Inkább karmoltak...
Tudta hogy házas vagyok...nem igazán zavarta mint ahogy a korkülönbség sem.
(Ez egy válasz Leskelődő üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 14:43
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék azoktól, akik párkapcsolatban, netán házasságban élnek, nektek hogyan sikerült egy esetleges munkahelyi szexet összehoznotok, kiviteleznetek férj/feleség/barát/barátnő mellett? A harmadik fél részéről milyen volt a kezdeményezésetek? Őt nem zavarta, hogy párotok van? Esetleg a szexre kapható partnert így jobban izgatta a tabu tudata?
Részemről egy közel 20 évvel fiatalabb kolléganővel kezdem beszélgetni, majd párszor hazavittem munka után. Lehetett látni rajta (is) hogy tovább gondolja a dolgokat.Persze nem váratott sokat magára ezek után az első csók,ami átcsapott egy izgalmas simogatásos vad dologba a házuk előtt a kocsiban.Így teltek a napjaink míg két hét múlva szabadságon volt és megkérdezte fel tudok-e ugrani egy kicsit. Igent mondtam, felmentem hozzá ...beszélgettünk nevetgéltünk, majd felkelt az ágyról és ledobott minden ruhát. Ámulatba ejtő volt ott látni magam elott teljesen meztelenül, és (bár nem szokásom elsőre) de lefektettem majd szépen csókolgatva eljutottam az addigra már csúszós kis szó szerint mézédes puncijához amit jól kinyaltam, majd gondolkozás és védekezés nékül szeretkeztünk egy hatalmasat. Még párszor megismétlődött a dolog de sajnos vége is szakadt.
Izgalmas lehet a munkahelyi légkör néhány ilyen kis üzenetváltás után
Mégha nem is lesz belőlük konkrét dolog (Ez egy válasz tonermagus üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Mégha nem is lesz belőlük konkrét dolog (Ez egy válasz tonermagus üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 13:48
Engem kifejezetten szeretnek a hölgy munkatársaim. Nagyon jóban vagyok velük. De még soha nem sikerült munkaidőben összejönni senkivel, bár nem is volt célom. A legtöbb munkahelyen a kollégák/kolléganők többen vannak egy irodában, nagyon nehéz úgy befűzni bárkit is. Viszont munkaidőn kívül egyrészt ott van a facebook és társai. Rá lehet írni, el lehet kezdeni a beszélgetést. Vagy esetleg egy munkahelyi buli. Ha ez megvan, beindult a beszélgetés, a kémia, akkor már félig nyert ügyed van. Rólam mindenki tudja hogy házas vagyok, de így is belemennek...
Sajnos mi is ezzel küzdünk... Feleségem rászoktatta a gyerkőcöket a késői fekvésre (bőven 10 óra után) így gyakorlatilag nincs időnk egymásra. Még ha el is alszanak 11-re én addigra már hulla vagyok. Az pedig nem megoldás hogy hátra megyünk a sufniba egy gyors menetre, mert annak nincs semmi romantikája.
(Ez egy válasz scary8106 üzenetére (2024. 06. 25. kedd 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 06:36
Hát több gyermekes anyukaként elmondhatom , hogy nem egyszerű otthon kiélni a vàgyainkat . Ezért is engednek sokan a munkahelyi légyottoknak.
Én mindig úgy gondoltam, hogy ez a névkiabálás egy filmes közhely... Elég sok nővel voltam együtt, és szinte mindegyikkel oltári jó volt a szex, de soha egyik sem ordibálta a nevem. Inkább karmoltak...
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2024. 06. 25. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 08:33
Ahol hölgyekel dolgoztam, ott állandóan voltak kalandjaim. Van akinek az izgalom hiányzott, van akinek a szex. Nehéz volt lavírozni , hogy ne csináljak ostobaságot. Volt egy, aki kifejezetten a férje keresztneve alapján választott, hogy otthon tudja a szeretője nevét kiabálni, amíg a férjével van. A nők kicsapongóbbak ezen a téren, sokszor nem is tudtam hogy, ki a vadász és ki a préda.
Ahol hölgyekel dolgoztam, ott állandóan voltak kalandjaim. Van akinek az izgalom hiányzott, van akinek a szex. Nehéz volt lavírozni , hogy ne csináljak ostobaságot. Volt egy, aki kifejezetten a férje keresztneve alapján választott, hogy otthon tudja a szeretője nevét kiabálni, amíg a férjével van. A nők kicsapongóbbak ezen a téren, sokszor nem is tudtam hogy, ki a vadász és ki a préda.
Hát több gyermekes anyukaként elmondhatom , hogy nem egyszerű otthon kiélni a vàgyainkat . Ezért is engednek sokan a munkahelyi légyottoknak.
Engem kifejezetten szeretnek a hölgy munkatársaim. Nagyon jóban vagyok velük. De még soha nem sikerült munkaidőben összejönni senkivel, bár nem is volt célom. A legtöbb munkahelyen a kollégák/kolléganők többen vannak egy irodában, nagyon nehéz úgy befűzni bárkit is. Viszont munkaidőn kívül egyrészt ott van a facebook és társai. Rá lehet írni, el lehet kezdeni a beszélgetést. Vagy esetleg egy munkahelyi buli. Ha ez megvan, beindult a beszélgetés, a kémia, akkor már félig nyert ügyed van. Rólam mindenki tudja hogy házas vagyok, de így is belemennek...
(Ez egy válasz Leskelődő üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 14:43
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék azoktól, akik párkapcsolatban, netán házasságban élnek, nektek hogyan sikerült egy esetleges munkahelyi szexet összehoznotok, kiviteleznetek férj/feleség/barát/barátnő mellett? A harmadik fél részéről milyen volt a kezdeményezésetek? Őt nem zavarta, hogy párotok van? Esetleg a szexre kapható partnert így jobban izgatta a tabu tudata?
A régebbi munkahelyemen ahol dolgoztam éjszakai műszakban,volt egy csodás 18 éves szemüveges alacsony,vékony közepes kerek mellű kolleginám egyedül volt csaj a műszakban mindig egyedül öltözött a női öltözőben,szintem minden műszak előtt szexel kezdtünk a női öltözőben az az igazi jó kislány akart lenni hogy hát de nem szabad stb,stb. Én persze öleltem csókoltam,izgattam és mindig ki vettem neki a kezébe adtam vertem előtte és persze csillogott a szeme és mindig szex volt! Imádtam hamvas friss,fiatal,élvezte nedves volt.
Igazan feszultsegoldo tud lenni, eleg sokszor sikerult, pl. szallodaban a recepcios kolleganoket sikerult elkapni, parhuzamosan kettot is, persze nem tudtak egymasrol, volt amikor mar.kis combfixxel keszult az esti muszakra, rogton tudtam hogy maradnom kell tulorazni.
Én még a régi munka helyemen kerültem közelebb egy kis tanuló csajhoz, már elmúlt 18 csak gyakorlaton volt nálunk, aztán egyszer csak nem bírtuk ki és a raktárba egymásnak estünk. Jó mondjuk vendég látásaban mindenki mindenkivel kb, aki ismeri a légkört tudja fiatalon ezért is szerettem a vendéglátást
Szinte nem volt olyan munkahelyem...
(Ez egy válasz szeretoxxx90 üzenetére (2024. 05. 08. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 08. szerda 21:31
2 munkahelyen is keveredtem kalandba már. A kisgyerekes, családos anyukák elég gyorsan hajlanak egy kis kalandra.
teljesen egyetértek veled, tapasztalom ezt én is. Van egy kollégaőm, aki kinézetre full konzervatív, persze férjezett, de a férje többe néz napi- esti 2-3-4 felest meg 4-5 doboz sört na de mindegy is, szóval a csaj full visszafogott, fapinának néznéd, de a szexben mint egy ragadozó, teljesen átalakul és szinte telhetetlen, össze szoktunk jönni házon kívűl , játszunk lányosakat is ketten, de a férjemmel hármasozni is szoktunk, eszméletlen amit a csaj művel a sexben . . szó szerint BRUTÁLISAN keményen tolja velünk is. Aztán otthon meg jó háziasszony módjára, gyereket nevel, süt főz az alkesz férjének, itt a cégnél is teljesen visszahúzódó. Szóval ha kiszabadul a Dzsinike a palackból akkor aztán tör-zúz
(Ez egy válasz Pablo1980 üzenetére (2024. 05. 15. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 15. szerda 08:55
Igen ezt tanusítom. A hölgyek pont annyira vevők mindenre mint mi ffiak. Ha pedig vevők a mókára sokkal perverzebbek is hála istennek. Munkahelyemen pár bók elég ahhoz,hogy akarják.Nyílván nem mindenki de nagyrész igen. A visszafogottabb nőkkel pedig mindig jobb volt mint a kipakolóssal......
Igen ezt tanusítom. A hölgyek pont annyira vevők mindenre mint mi ffiak. Ha pedig vevők a mókára sokkal perverzebbek is hála istennek. Munkahelyemen pár bók elég ahhoz,hogy akarják.Nyílván nem mindenki de nagyrész igen. A visszafogottabb nőkkel pedig mindig jobb volt mint a kipakolóssal......
(Ez egy válasz lanybsx üzenetére (2024. 05. 14. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 14. kedd 08:31
igen a gyermekes, családos nők hajlamosabbak kalandozni, ezt tanusítom és nincs is ebben semmi rossz- nem férjet keresnek, csak szexet, orgazmust, odafigyelést, és ez így is van jól.
igen a gyermekes, családos nők hajlamosabbak kalandozni, ezt tanusítom és nincs is ebben semmi rossz- nem férjet keresnek, csak szexet, orgazmust, odafigyelést, és ez így is van jól.
(Ez egy válasz szeretoxxx90 üzenetére (2024. 05. 08. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 08. szerda 21:31
2 munkahelyen is keveredtem kalandba már. A kisgyerekes, családos anyukák elég gyorsan hajlanak egy kis kalandra.
Voltam bent megint de most zarkozottabb volt. Fene sem érti a nőket
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2024. 05. 10. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)