Kicsit hosszabb szemezgetés, véletlen érintések.....
(Ez egy válasz notorius üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 02. csütörtök 07:46
Engem az érdekelne hogy aki kapcsolatban van és a titkos szeretője is velük van egy társaságban akkor milyen titkos játékokat szoktatok űzni amit akár előre megbeszéltek?
6 évig ment, 15 ével idősebb nővel.
Okosan meglehet oldani,nekem nem volt párom csak szerető voltam.
Vagy nálam találkoztunk vagy kivettem valami szállást,néha autóban,az fokozta az izgalmakat.
Okosan meglehet oldani,nekem nem volt párom csak szerető voltam.
Vagy nálam találkoztunk vagy kivettem valami szállást,néha autóban,az fokozta az izgalmakat.
Nálam egy kicsit balul sült el a dolog. 40 éve voltunk együtt, be-be csúszott egy két kaland mindkettőnknek az évek folyamán. Természetesen ennyi idő után minden kapcsolat ellaposodik egy kicsit. Szóval én biztattam, hogy kalandozzon nyugodtan, ha talál megfelelő partnert. Viszonylag hamar megismerkedett valakivel. Amikor hazajött randi után teljesen ki volt virulva, még én is örültem neki. Soha nem kérdeztem, hogy öreg vagy fiatal, gondoltam ha úgy érzi egyszer majd elmeséli. Aztán kb fél év után egy este jövök haza és üres a ház!! Lelépett, annyit se mondott, hogy húzd meg a f@szom. Ennyit a titkos szeretőkről.
Igen. Valahogy így gondolom én is , pedig kezdő vagyok benne.
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 02. csütörtök 08:03
Nálam az rejtett érintés, nézés, véletlen szájra pusziés hasonló dolgok sorozata, majd amikor már egyértelmő akkor egy nyugalmas szituációban egy csók vagy rákérdezés hogy a másik fél is úgy gondolja-e
Nálam az rejtett érintés, nézés, véletlen szájra pusziés hasonló dolgok sorozata, majd amikor már egyértelmő akkor egy nyugalmas szituációban egy csók vagy rákérdezés hogy a másik fél is úgy gondolja-e
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 12. 31. kedd 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 31. kedd 20:29
Hogy alakul ki egy ilyen szeretői kapcsolat? Előbb van a lopott kávézás, telefonálás, levelezés és utána lesz szex vagy előbb lesz szex és utána igényli(tek) két szex között az egyéb kapcsolattartást?
Engem az érdekelne hogy aki kapcsolatban van és a titkos szeretője is velük van egy társaságban akkor milyen titkos játékokat szoktatok űzni amit akár előre megbeszéltek?
Elóbb egy kávé , levelezgetés , aztán a szex. titkos kapcsolat.
A telefon az üzenetek a rejtett érintések, a lopott csókok mind fokozzák a vágyat, és amikor össze áll minden akkor jóóóóó a szex. (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 12. 31. kedd 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
A telefon az üzenetek a rejtett érintések, a lopott csókok mind fokozzák a vágyat, és amikor össze áll minden akkor jóóóóó a szex. (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 12. 31. kedd 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 31. kedd 20:29
Hogy alakul ki egy ilyen szeretői kapcsolat? Előbb van a lopott kávézás, telefonálás, levelezés és utána lesz szex vagy előbb lesz szex és utána igényli(tek) két szex között az egyéb kapcsolattartást?
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 28. szombat 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 28. szombat 14:30
A szeretőzés nem csak arról szól hogy 2-3 hetente kefélünk egy jót.
Egy - egy lopot kávézás , levélváltás , telefonálás.
Mostani párom, több mint 10 évig volt a szeretőm, igaz mikor nyilvános lett , rövid időn belül mellette is lett egy másik.
Mostani párom, több mint 10 évig volt a szeretőm, igaz mikor nyilvános lett , rövid időn belül mellette is lett egy másik.
Mindketten házasok vagytok? Milyen gyakran találkoztatok? Sosem volt bukta?
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 28. szombat 18:07
Én 13 éve vagyok szeretői kapcsolatban a feleségem egyik barátbőjével. Mot pár hónapja szünet van köztünk
Én 13 éve vagyok szeretői kapcsolatban a feleségem egyik barátbőjével. Mot pár hónapja szünet van köztünk
Ez a legjobb összeállítás.
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2024. 12. 28. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 28. szombat 14:49
Mindketten házasságban élünk. Titkos szeretői kapcsolatban vagyunk
Mindketten házasságban élünk. Titkos szeretői kapcsolatban vagyunk
(Ez egy válasz cscsmpar üzenetére (2024. 12. 28. szombat 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
A szeretőzés nem csak arról szól hogy 2-3 hetente kefélünk egy jót.
Kinek van szeretője? A FFI nek vagy hölgynek?
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2024. 12. 28. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 28. szombat 13:56
A mi kapcsolatunk 2 éve tart, három hetente napközben találkozunk.
A mi kapcsolatunk 2 éve tart, három hetente napközben találkozunk.