Sziasztok!
Bár nem tartozok a nők táborába,de a 12 cm az akár honnan is nézzük kicsi.Fiatal korban nehéz vele együtt élni,de felnőttként már nem olyan katasztrófális a helyzet.
Nekem eddig egy olyan partnerem volt aki kicsinek,rövidnek találta,de a többinek nem volt vele semmi baja.Ahogy "Házaspár007"is írta,ha meg van a szimpátia,kellően egymásra vagytok hangolódva,az agy rá van állva a dologra,akkor lehet a kicsivel is élvezetes dolgokat csinálni!
Bár nem tartozok a nők táborába,de a 12 cm az akár honnan is nézzük kicsi.Fiatal korban nehéz vele együtt élni,de felnőttként már nem olyan katasztrófális a helyzet.
Nekem eddig egy olyan partnerem volt aki kicsinek,rövidnek találta,de a többinek nem volt vele semmi baja.Ahogy "Házaspár007"is írta,ha meg van a szimpátia,kellően egymásra vagytok hangolódva,az agy rá van állva a dologra,akkor lehet a kicsivel is élvezetes dolgokat csinálni!
Akkor érthető néger srácoknak alapfelszerelés az ipari scanner a sötétben…
(Ez egy válasz Hazaspar007 üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sötétebb a bőrük,este nehezebben észrevehetőek.
(Ez egy válasz Paris07 üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Pont így vettem észre én is, visszajelzés miatt...pl...olyan jó mikor kitölt....normál hossz ,de vastagabb mindig jobb ,ezt vettem észre ,mint hosszú és vékony...nőket idézek...
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2025. 02. 19. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 02. 19. szerda 21:31
Kedvesemnek inkább a vastagság fontos a hosszú neki fáj és tapasztalatunk szerint a nők nagy százaléka nem szereti ha a méhszáját bökdösik
Nincs az a 25cm-es farokkal rendelkező pasi akivel én élvezném.. De nem vagyunk egyformák
))
(Ez egy válasz Hazaspar007 üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 02. 20. csütörtök 08:03
Aki egy picit is ért a női anatómiához, a szexuálpszichológiához,az pontosan tudja azt,hogy a legérzékenyebb és legnagyobb erogén zóna az az agy. Tehát:ha bejössz a nőnek ,figyelsz rá ,tetszik a farkad neki!stb... egy kis simogatástól is hatalmas orgazmus lehet előidéző neki.
Ha nem jössz be neki ,lehet 25cm és farkad is,az inkább fájdalmas lessz ,de semmiképpen sem jó.
Persze vannak szélsőségek....
Ha nem jössz be neki ,lehet 25cm és farkad is,az inkább fájdalmas lessz ,de semmiképpen sem jó.
És a néger nőknek?…
(Ez egy válasz Hazaspar007 üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 08:03
Aki egy picit is ért a női anatómiához, a szexuálpszichológiához,az pontosan tudja azt,hogy a legérzékenyebb és legnagyobb erogén zóna az az agy. Tehát:ha bejössz a nőnek ,figyelsz rá ,tetszik a farkad neki!stb... egy kis simogatástól is hatalmas orgazmus lehet előidéző neki.
Kedvesemnek inkább a vastagság fontos a hosszú neki fáj és tapasztalatunk szerint a nők nagy százaléka nem szereti ha a méhszáját bökdösik
Az enyém kb 13 cm. Nem nagy. Voltam egy csajjal aki azt mondta ez csak ekkora? A volt barátomnak 20 centis. Mondtam neki ne aggódj én ezzel is úgy megbaszlak hogy azt sem tudod merre vagy arccal. 26 éves voltam akkor kb. Èjjel nappal àllt ha kellett ha nem. 12x vertem oda a csajnak aznap. Idegből. Persze nem rögtön egymàsutàn. A végén már olyan volt mint a rongy húzni lehetett tolni nem... Később szakítottunk aztán fél év múlva jót egy sms tőle. Lehet hogy nem volt nagy a farkad, de így mèg nem baszott meg senki az èletben....
Volt feleségemet a főnöke kefélte 12 centivel, ha nem volt elég neki akkor seggbe dugatta magát.
16cm 12,5cm kerülettel ,középen kb4,5 cm vastag minek számít?
Kicsi? Akkor látnád a férjemét!-mondta egy régebbi kapcsolatom.

Hat a 12 az kicsi
Nem vagyok ,nő de a 12 az kicsi, nekem 14 az is.....hogy elég e- a csajoknak ? Van akinek elég van akinek nem. De ettöl függetlenűl az enyém is kicsi :(
Véleményem és tapasztalatom alapján a"úr" úgy teremtette meg a nőt és a férfit hogy a férfinek akkora amekkora. Viszont a nőnek a hüvelye tiszta izom és genetikailag bármekkora péniszt képes befogadni, az lehet nagy ,kicsi, vékony,vastag az örökítés érdekében. Viszont azt edzeni kell hogy tudjon lazulni,tágulni vagy épp rászorítani egy kissebb péniszre. Nekem volt egy élettársam ki 160cm magas volt, 45 kg és képes volt bármire is. Élvezte a teste adotságait, kihasználta renkívüli módon a szexben is. Belecsüccsent egy baseball ütőbe vagy épp a popsiját kényeztette vele, de ha én voltam benne akkor úgy rászorított hogy sokszor szólnom kellett hogy lazábban mert eltöröd a cerkám. (17-18/4-4,5 a méretem) Hőlgyeim, edzésre fel!

A jóból kicsit adnak!
Hát akárhogy csűrjük csavarjuk a 12 cm bizony kicsi…
Ez általában a nőtől függ, kinek mekkora jön be. Az én párom 50 éves, és pl 16 cm-ig szereti. Volt alkalom, mikor egy család barát 22 éves sráccal "buliztunk", neki 20 centis volt, párom elmondása szerint időnként elég kellemetlen volt vele a szex, próbálta inkább a kézi illetve a cumizás felé vinni a szexet vele. Szóval, tényleg sok nő nem szereti a nagyobbat.
Biztosan van akinek számít a vastagság is. Lásd a 2. hölgyet, ahova 2x is befértem volna.
....és mégis szeretett velem szexelni.
Most már tudom, hogy ez a "kicsi a pöcsöm" szindróma, csak azoknak a férfiaknak okoz problémát, akik azt hiszik, hogy a jó szex, csak arról szól, hogy minél nagyobb és vastagabb cerkával jó alaposan meg kell dugni egy nőt.
Szerintem ez egy nagy tévhit. Ugyanis szerintem már az előjátéknál el dől, hogy kitudsz e elégíteni egy nőt, vagy sem.
Hiába van nagy cerkád, ha nincs meg a megfelelő vágy és kémia, akkor nem érsz vele semmit. ....és nem utolsó sorban, fontos a türelem és az időzítés is. (Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Most már tudom, hogy ez a "kicsi a pöcsöm" szindróma, csak azoknak a férfiaknak okoz problémát, akik azt hiszik, hogy a jó szex, csak arról szól, hogy minél nagyobb és vastagabb cerkával jó alaposan meg kell dugni egy nőt.
Szerintem ez egy nagy tévhit. Ugyanis szerintem már az előjátéknál el dől, hogy kitudsz e elégíteni egy nőt, vagy sem.
Hiába van nagy cerkád, ha nincs meg a megfelelő vágy és kémia, akkor nem érsz vele semmit. ....és nem utolsó sorban, fontos a türelem és az időzítés is. (Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 11:23
Tényleg kiszámíthatatlan a dolog, hogy mekkora punci van a hölgyek alatt. Általában a hosszról beszélnek, de azért a vastagság is számít, sőt. Ezzel kapcsolatban a 4 hölgy hogyan állt hozzád?
Köszönöm!
Valós tapasztalatokról írtam, nem csak fantazmagória.
Van még egy régi barátnőm, akit meg kellene "másznom"
Ő nő létére nagyon magas, 190 centi körül van. Videó híváson keresztül szoktunk rosszalkoni egymással, de sajnos élőben még nem sikerült összejönnünk.
Valószínű, hogy őt hagyományos aktussal nem tudnám kielégíteni. De pont az lenne a kíhívás és érdekes számora, hogy hogyan másképp?
Szóval, ezzel a hölgyel méretileg nem passzolunk össze, de mégis úgy gondolom, hogy számtalan módja van annak, hogy egy ilyen szituban is örömöt tudjunk okozni egymásnak.
Ő többször célzott rá, hogy a bújós kényeztetés, a popsi és a kölcsönös orál a gyengéje.
Egy lájvozásunk alkalmával pl. ez a hölgy olyan szinten "begerjedt"
hogy előttem magához nyúlt és a csúcsra jutatta magát.
Na most innentől kezdve, nem hinném, hogy egy ilyen magas és nagy puncis hölgyet is nehéz feladat a kielégíteni. ...persze biztosan vérmérséklet függő is a dolog.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Valós tapasztalatokról írtam, nem csak fantazmagória.
Van még egy régi barátnőm, akit meg kellene "másznom"

Valószínű, hogy őt hagyományos aktussal nem tudnám kielégíteni. De pont az lenne a kíhívás és érdekes számora, hogy hogyan másképp?

Ő többször célzott rá, hogy a bújós kényeztetés, a popsi és a kölcsönös orál a gyengéje.
Egy lájvozásunk alkalmával pl. ez a hölgy olyan szinten "begerjedt"

2025. 01. 06. hétfő 05:06
Azt akartam írni, hogy a négy muskétás hölgyről, de kimaradt a négyes. Így viszont, remélem, a szójátékkal együtt, érthető.