Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2025. 01. 07. kedd 12:46  #27
Chaba5X Chaba5X
Biztosan van akinek számít a vastagság is. Lásd a 2. hölgyet, ahova 2x is befértem volna. smile ....és mégis szeretett velem szexelni.
Most már tudom, hogy ez a "kicsi a pöcsöm" szindróma, csak azoknak a férfiaknak okoz problémát, akik azt hiszik, hogy a jó szex, csak arról szól, hogy minél nagyobb és vastagabb cerkával jó alaposan meg kell dugni egy nőt.
Szerintem ez egy nagy tévhit. Ugyanis szerintem már az előjátéknál el dől, hogy kitudsz e elégíteni egy nőt, vagy sem.
Hiába van nagy cerkád, ha nincs meg a megfelelő vágy és kémia, akkor nem érsz vele semmit. ....és nem utolsó sorban, fontos a türelem és az időzítés is.
(Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 11:23
Tényleg kiszámíthatatlan a dolog, hogy mekkora punci van a hölgyek alatt. Általában a hosszról beszélnek, de azért a vastagság is számít, sőt. Ezzel kapcsolatban a 4 hölgy hogyan állt hozzád?
2025. 01. 07. kedd 12:35  #26
Chaba5X Chaba5X
Köszönöm! smile
Valós tapasztalatokról írtam, nem csak fantazmagória.
Van még egy régi barátnőm, akit meg kellene "másznom" nyes Ő nő létére nagyon magas, 190 centi körül van. Videó híváson keresztül szoktunk rosszalkoni egymással, de sajnos élőben még nem sikerült összejönnünk.
Valószínű, hogy őt hagyományos aktussal nem tudnám kielégíteni. De pont az lenne a kíhívás és érdekes számora, hogy hogyan másképp? smile Szóval, ezzel a hölgyel méretileg nem passzolunk össze, de mégis úgy gondolom, hogy számtalan módja van annak, hogy egy ilyen szituban is örömöt tudjunk okozni egymásnak.
Ő többször célzott rá, hogy a bújós kényeztetés, a popsi és a kölcsönös orál a gyengéje.
Egy lájvozásunk alkalmával pl. ez a hölgy olyan szinten "begerjedt" smile hogy előttem magához nyúlt és a csúcsra jutatta magát. smile Na most innentől kezdve, nem hinném, hogy egy ilyen magas és nagy puncis hölgyet is nehéz feladat a kielégíteni. ...persze biztosan vérmérséklet függő is a dolog.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 05:06
Azt akartam írni, hogy a négy muskétás hölgyről, de kimaradt a négyes. Így viszont, remélem, a szójátékkal együtt, érthető.
2025. 01. 06. hétfő 14:26  #25
Paris07 Paris07
Ahogy látom kb mint a pénztálca elég vastag legyen de pont elférjen… hm, lehet ebből ered a “Férj”?!
2025. 01. 06. hétfő 14:13  #24
Pajtik Pajtik
Sziasztok! Hmm szerintem sem igazán a nagy nagy a jo! Nalunk a férjemnek 16cm kb 17 / de inkabb vastag kitölt és nagyobb élvezetet ad ezáltal! Pl a vibratorom 20cm de sosem szeretem tövig,fáj ha nagyon bent van!
2025. 01. 06. hétfő 11:23  #23
samsung2003 samsung2003
Tényleg kiszámíthatatlan a dolog, hogy mekkora punci van a hölgyek alatt. Általában a hosszról beszélnek, de azért a vastagság is számít, sőt. Ezzel kapcsolatban a 4 hölgy hogyan állt hozzád?
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 03:24
Igaz, a lányoktól kérdeztél, de én is hozzá szólnék smile
Szóval had meséljek egy kicsit a "kicsi a pöcsöm fóbiáról" smile Mert hogy nekem is volt.
Nem vagyok túl magas ember. 173 cm és a cerkám, ha formában van akkor 16 cm körül van, ami szerintem átlagos. És most figyelj! Van olyan, amikor nyugalmi állapotban csak 6-7 cm. És máris megérkeztünk a fóbia első részéhez. Ugyanis fiatalon, néha akaratlanul is ránéztem pl. a férfiöltözőkben más férfiak cerkájára és láttam, hogy van akinek nyugalmi állapotban akár 10-15 cm is lehet. Gondolhatod, hogy ezek után mit gondoltam a sajátomról? Pár évnek el kellett telni, amire megtudtam/rájöttem, hogy létezik hús és vér fütyi. Majd később azt is megtudtam, hogy a hús fütyi mérete (hossza) izgalmi állapotban alig változik. Ellenben a vérfütyivel, ami akár 2,5 szeresére is megnőhet. Mint pl. a sajátom.
És akkor most elérkeztem a fóbia 2. részéhez, amikor arról fogok mesélni, hogy mennyire kiszámíthatatlan, hogy egy nőnek mekkora puncija van, és mekkora szerszám illik bele. 4 barátnőmről fogok mesélni.
1. Pici, alacsony hölgyről van szó. kb 155 cm magas. átlagos alkat, se sovány, se kövér.
Nos... neki pl. olyan pici puncija volt, hogy félig tudtam csak betolni és már éreztem is a méhét. Amúgy ez is kellemes érzés volt, amikor azt éreztem, hogy a makkom hegyét izgatta.
2. Ez a hölgy totálisan az előző ellentéte volt. Szintén 155 cm magas, széles csípővel és nagy, kerek popsival megáldva. Na, neki meg akkora puncija volt, hogy kis túlzással 2x is elfértem volna benne. Ergó hozzá kicsi voltam, de mégis jellemzően ő hívott, hogy menjek hozzá, ő kezdeményezett.
3. hölgy 165 cm magas, sportosan vékony alkat, gyönyörű szép, húsos puncival. Amit nagyon szerettem még benne, az az volt, hogy pillanatok alatt tiszta lucskos lett a puncija. Nála pl. csak lovagló pózban tudtam megcsiklandozni a méhét. Viszont, mivel a cerkám merev állapotban felfelé ível (kifli alak), ezért jobban szerette, ha csak félig tolom be neki és úgy izgatom a G-pontját. Ő szinte mindig csak így tudott elévezni. ...hacsak nem a számmal kényeztettem. smile
4. hölgy. smile Számomra ö a legnagyobb meglepetés! 56 éves, 170(!) cm magas. A korához képest vékony, de rendkívül formás alkat, szép hosszú combokkal. És most figyelj! A férje 190 cm magas! Gondolhatod, hogy az első randinknál hogy előjött bennem megint a kicsi pénisz fóbia! nyes Na rögtön meg is nyugtatlak, hogy ez a hölgy törölte ki belőlem egy életre ezt a "betegséget". Igaz, hogy nála sem érek el a hüvelyéig, viszont 2 gyerek után is olyan szűk puncija van, hogy az első és óvatos behatolásoknál, mindig visszatart egy kicsit. Ami külön csoda benne, hogy az orgazmus után olyan szinten rácuppan a puncija a cerkámra, hogy néha azt érzem, mintha még meg is akarna fejni. Ilyenkor szorít és lüktet a puncija.
Ez a hölgy pár napja írta a másfél éve tartó viszonyunkra, hogy hálás a sorsnak, hogy összehozott bennünk. Minden percét élvezi és alig várja, hogy ismét találkozzunk! smile ....pedig csak 15-16 centi smile
2025. 01. 06. hétfő 07:28  #22
Molli81 Molli81
Ez pontosan így van
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 07:17
inkább vaskos legyen és kemény, na meg persze tudja is használni,ezalatt nem azt értem, hogy csak reszeljen vele , legyen fantáziája, enyhe perverzitás sem hátrány
2025. 01. 06. hétfő 07:17  #21
kerek popsi kerek popsi
inkább vaskos legyen és kemény, na meg persze tudja is használni,ezalatt nem azt értem, hogy csak reszeljen vele , legyen fantáziája, enyhe perverzitás sem hátrány
2025. 01. 06. hétfő 05:06  #20
kandurmarci kandurmarci
Azt akartam írni, hogy a négy muskétás hölgyről, de kimaradt a négyes. Így viszont, remélem, a szójátékkal együtt, érthető.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 05:04
Élvezettel olvastam az írásodat a muskétás hölgyről. Ezért mondom én mindig, hogy a pina nem öregszik, viszont egyre tapasztaltabb lesz.
2025. 01. 06. hétfő 05:04  #19
kandurmarci kandurmarci
Élvezettel olvastam az írásodat a muskétás hölgyről. Ezért mondom én mindig, hogy a pina nem öregszik, viszont egyre tapasztaltabb lesz.
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 03:24
Szóval had meséljek egy kicsit a "kicsi a pöcsöm fóbiáról" smile Mert hogy nekem is volt.
Nem vagyok túl magas ember. 173 cm és a cerkám, ha formában van akkor 16 cm körül van, ami szerintem átlagos. És most figyelj! Van olyan, amikor nyugalmi állapotban csak 6-7 cm. És máris megérkeztünk a fóbia első részéhez. Ugyanis fiatalon, néha akaratlanul is ránéztem pl. a férfiöltözőkben más férfiak cerkájára és láttam, hogy van akinek nyugalmi állapotban akár 10-15 cm is lehet. Gondolhatod, hogy ezek után mit gondoltam a sajátomról? Pár évnek el kellett telni, amire megtudtam/rájöttem, hogy létezik hús és vér fütyi. Majd később azt is megtudtam, hogy a hús fütyi mérete (hossza) izgalmi állapotban alig változik. Ellenben a vérfütyivel, ami akár 2,5 szeresére is megnőhet. Mint pl. a sajátom.
És akkor most elérkeztem a fóbia 2. részéhez, amikor arról fogok mesélni, hogy mennyire kiszámíthatatlan, hogy egy nőnek mekkora puncija van, és mekkora szerszám illik bele. 4 barátnőmről fogok mesélni.
1. Pici, alacsony hölgyről van szó. kb 155 cm magas. átlagos alkat, se sovány, se kövér.
Nos... neki pl. olyan pici puncija volt, hogy félig tudtam csak betolni és már éreztem is a méhét. Amúgy ez is kellemes érzés volt, amikor azt éreztem, hogy a makkom hegyét izgatta.
2. Ez a hölgy totálisan az előző ellentéte volt. Szintén 155 cm magas, széles csípővel és nagy, kerek popsival megáldva. Na, neki meg akkora puncija volt, hogy kis túlzással 2x is elfértem volna benne. Ergó hozzá kicsi voltam, de mégis jellemzően ő hívott, hogy menjek hozzá, ő kezdeményezett.
3. hölgy 165 cm magas, sportosan vékony alkat, gyönyörű szép, húsos puncival. Amit nagyon szerettem még benne, az az volt, hogy pillanatok alatt tiszta lucskos lett a puncija. Nála pl. csak lovagló pózban tudtam megcsiklandozni a méhét. Viszont, mivel a cerkám merev állapotban felfelé ível (kifli alak), ezért jobban szerette, ha csak félig tolom be neki és úgy izgatom a G-pontját. Ő szinte mindig csak így tudott elévezni. ...hacsak nem a számmal kényeztettem. smile
4. hölgy. smile Számomra ö a legnagyobb meglepetés! 56 éves, 170(!) cm magas. A korához képest vékony, de rendkívül formás alkat, szép hosszú combokkal. És most figyelj! A férje 190 cm magas! Gondolhatod, hogy az első randinknál hogy előjött bennem megint a kicsi pénisz fóbia! nyes Na rögtön meg is nyugtatlak, hogy ez a hölgy törölte ki belőlem egy életre ezt a "betegséget". Igaz, hogy nála sem érek el a hüvelyéig, viszont 2 gyerek után is olyan szűk puncija van, hogy az első és óvatos behatolásoknál, mindig visszatart egy kicsit. Ami külön csoda benne, hogy az orgazmus után olyan szinten rácuppan a puncija a cerkámra, hogy néha azt érzem, mintha még meg is akarna fejni. Ilyenkor szorít és lüktet a puncija.
Ez a hölgy pár napja írta a másfél éve tartó viszonyunkra, hogy hálás a sorsnak, hogy összehozott bennünk. Minden percét élvezi és alig várja, hogy ismét találkozzunk! smile ....pedig csak 15-16 centi smile
2025. 01. 06. hétfő 03:24  #18
Chaba5X Chaba5X
2025. 01. 05. vasárnap 22:15  #17
Paris07 Paris07
Ja ez igaz lehet saját tapasztalat smile
(Ez egy válasz kaposilaci üzenetére (2025. 01. 03. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 03. péntek 14:42
Én voltam egyszer egy házaspárral, ahol a férjnek 12 cm volt, hát ne tudjátok meg mit művelt az asszonya az én 18 centisemen. De a férjétől is eléélvezett. Csak a pasinak kb háromszor annyi ideig kellett hozzá dugni.
2025. 01. 04. szombat 14:29  #16
viking1988 viking1988
A páromnak kizárólag a nagy jön be. Az extrán nagy. Idáig egy fiúval tudott elmenni egész életében dugastol, az egyik exével. Azt mondja neki extrán nagy, és baromi vastag is
(Ez egy válasz pinokkio97 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 10:24
Van olyan tapasztalat, ahol a nőnek jobban bejött a nagyobb?
2025. 01. 04. szombat 10:26  #15
pinokkio97 pinokkio97
(Nők is megírhatják smile )
2025. 01. 04. szombat 10:24  #14
pinokkio97 pinokkio97
Van olyan tapasztalat, ahol a nőnek jobban bejött a nagyobb?
2025. 01. 03. péntek 14:57  #13
zoli most zoli most
Nem kell méregetni nem kell stresszelni.
2025. 01. 03. péntek 14:42  #12
kaposilaci kaposilaci
Én voltam egyszer egy házaspárral, ahol a férjnek 12 cm volt, hát ne tudjátok meg mit művelt az asszonya az én 18 centisemen. De a férjétől is eléélvezett. Csak a pasinak kb háromszor annyi ideig kellett hozzá dugni.
2025. 01. 03. péntek 14:35  #11
Kisbonyár Kisbonyár
Legokosabb vagy
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2025. 01. 01. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 01. szerda 12:50
Nagynak semmiképpen... Ha ügyesen nyalsz mellé és az ujjaidat jól használod, akkor biztosan nem lesz hiányérzet a végén... Szerintem ezek fontosak kiegészítőként.
2025. 01. 03. péntek 13:36  #10
hatvanvolt hatvanvolt
A kerületre gondolt, nem az átmérőre!
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2025. 01. 03. péntek 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 03. péntek 12:50
Egy 110 pvc cső van a lábad közt circling ?
2025. 01. 03. péntek 12:50  #9
1sexmániás 1sexmániás
Egy 110 pvc cső van a lábad közt circling ?
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2025. 01. 03. péntek 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 03. péntek 12:45
Nem!Szerintem az vastagnak számít ...nagyon is!!Nekem 11 centi vastag csak de minden nő hitetlenkedik ígyis amikor meglatja a vastagságát!
2025. 01. 03. péntek 12:45  #8
Hardgames12 Hardgames12 VIP
Nem!Szerintem az vastagnak számít ...nagyon is!!Nekem 11 centi vastag csak de minden nő hitetlenkedik ígyis amikor meglatja a vastagságát!
/ 2