Nagy szállodában szerettem dolgozni,mindíg volt személyzeti szoba, Általában osztott műszak, 14-18 szabad. Akkor elég sok alkalmat kihasználtunk a Mézes Mackós lányokkal. Vagy a bálok alatt hajnal felé , mikor már alig volt munka.
(Ez egy válasz TheMiz üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 19:11
En szakács voltam, azokban az időkben volt egy 2 évvel fiatalabb haverom. Nálunk folyamatosan voltak tanulok 20as éveinek elején voltunk, viszont mi már teljes szakács titulusban iranyitottuk a tanulokat, mindig voltak 18 éves kis tanuló csajok is, és hát kifaggatuk mindet mennyire vevők a dolgokra, ránk vagy épp a másikunkra, aztán mindig megbeszéltünk kinek ki tetszik stb és megvolt egy bizonyos raktár az épületen kivülről lehetett oda bejutni, aztán szépen vittük fel a csajokat, mikor mire vágytak ők, vagy mi. Megvolt a mondat, tudtuk, hogy megy az akció, fedtük egymást. Okosan csináltuk, soha senki nem sérült, mindig mindenkinek jó volt. Persze néha a pincér csajok vagy épp pincér tanuló csajok voltak terítéken :P
En szakács voltam, azokban az időkben volt egy 2 évvel fiatalabb haverom. Nálunk folyamatosan voltak tanulok 20as éveinek elején voltunk, viszont mi már teljes szakács titulusban iranyitottuk a tanulokat, mindig voltak 18 éves kis tanuló csajok is, és hát kifaggatuk mindet mennyire vevők a dolgokra, ránk vagy épp a másikunkra, aztán mindig megbeszéltünk kinek ki tetszik stb és megvolt egy bizonyos raktár az épületen kivülről lehetett oda bejutni, aztán szépen vittük fel a csajokat, mikor mire vágytak ők, vagy mi. Megvolt a mondat, tudtuk, hogy megy az akció, fedtük egymást. Okosan csináltuk, soha senki nem sérült, mindig mindenkinek jó volt. Persze néha a pincér csajok vagy épp pincér tanuló csajok voltak terítéken :P
Élni tudni kell.
(Ez egy válasz nogradisrac üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 01. 26. vasárnap 11:28
Munkahelyemen, éjszakás műszakban forr a fiatal lányok vére.
Tapasztalat szerint nem számít friss házasság sem...gyűrűvel a kezükön verik a farkam a lánykák.

picérként dolgoztam pár éve egy hotelben ott többször is keveredtem kolleganövel titkos kalandokba
Ilyen a "munka alapú állam"
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 06:44
Persze , mert munka közben lehet flörtölgetni, ha olyan a munka akkor egy- egy gyors menetet is lelehet csavarni.
Munkahelyemen, éjszakás műszakban forr a fiatal lányok vére.
Tapasztalat szerint nem számít friss házasság sem...gyűrűvel a kezükön verik a farkam a lánykák.

Ez igy van
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 06:44
Persze , mert munka közben lehet flörtölgetni, ha olyan a munka akkor egy- egy gyors menetet is lelehet csavarni.
(Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Legtöbb nő a munkahelyén találja meg szeretőjét
Úgy 15 éve volt egy üzletem, a könyvelő hoozám járt a vállalkozást könyvelni. Egy idő után a szeretőm lett, Az irodában nagyon sokat dugtunk.
Vagy nem szaladunk sehova mert van a munkahelyen lehetőség.
(Ez egy válasz Onlinekaland85uj üzenetére (2025. 01. 23. csütörtök 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 23. csütörtök 08:07
Na ezt teljesen átérzem. 3 gyerek melletti/körülötti világban nem biztos, hogy egy este 10-11 órára sikerült altatás után bújunk össze. De ilyenkor jönnek a kissé felvillanyozó együttlétek, mint az ebédidőben hazaszaladunk

Azt szokták mondani,hogy ami a munkahelyen történik az ott is marad.ha ezt így fel tudja fogni az ember,akkor abból nagyon izgalmas napok kerekedhetnek ki néha
Az én munkahelyem a lehetőségek tárháza lenne, naponta tucatnyi bókot kapok és ajánlatokban, lehetőségekben is bőven van részem. Pedig ott pont az arcomat látják, a többi részem ruhával takart
De már az is elég, hogy bezsongjanak. Mivel tudom a munkahelyem titkait, az üvegfalon hol lehet belátni, a kameráknak hol van holttere, így van kedvenc sarok a munkahelyemen, ami párszor látott már izgalmas jeleneteket. Lettek hónapokig tartó viszonyok 3x is, de aztán átszoktam ide és igyekszem nem onnan választani, mert ott az érzelmek is belebonyolódtak. Itt meg csak szex és más semmi... Így kevésbé zavaros a játékszabály.

Na ezt teljesen átérzem. 3 gyerek melletti/körülötti világban nem biztos, hogy egy este 10-11 órára sikerült altatás után bújunk össze. De ilyenkor jönnek a kissé felvillanyozó együttlétek, mint az ebédidőben hazaszaladunk
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 01. 22. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Otthon is jó , de munkaidőbed a tíltott gyümölcs sokkal nagyobb élvezet.
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 01. 22. szerda 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos igen
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2025. 01. 22. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 23:40
Ismerős. A mókuskerékben egy idő utár ráébredsz, hogy a legoptimálisabb idő a vágyak megélésére nem az éjszaka egy átgürcölt nap után.
Ismerős. A mókuskerékben egy idő utár ráébredsz, hogy a legoptimálisabb idő a vágyak megélésére nem az éjszaka egy átgürcölt nap után.
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 01. 22. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Pontosan
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 01. 22. szerda 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemest a hasznossal.
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 01. 21. kedd 21:39
Nem tudom, ki, hogy van vele. De nekem ad egy kis pluszt, ha munkaidőben van sex.... végülis, így fizetik azt is