Nálunk is ez a kedvenc....
(Ez egy válasz miki966 üzenetére (2025. 01. 31. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 15:00
Kedveljük, mikor a Hölgy tagunk puncijában egy farok, és a szájában egy másik.
Hogy ez aztán kutyusban, vagy misszionáriusban, vagy épp oldalról, netán lovaglás közben történik, az már mellékes.
Hogy ez aztán kutyusban, vagy misszionáriusban, vagy épp oldalról, netán lovaglás közben történik, az már mellékes.
Maximálisan egyetértek veled, nekem is az a legnagyobb kedvencem,pont úgy ahogy leírtad.
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 02. 10. hétfő 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Hátulról a legjobb és temposan ,de nem vadul
69
Szeretem hátulról,de az amazon pózt is.
Nekünk a dupla punci a kedvenc!
Szia! Ezt a párom is írhatta volna
tökéletesen úgy írtad le ahogy ő is kedveli.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 01. 31. péntek 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 01. 31. péntek 19:47
Kényelmesen a hasamra fekszem, a férfi pedig finoman rám fekve belém hatol, aztán ami belefér...

Én imádom kiskifli - nagykifliben . Egyrészt ilyenkor imádom ahogy a párom kerek popsija nekem feszül, másrészt ahogy össze van zárva a lába, még szűkebb a puncija. Illetve tudom az egyik kezemmel a hatalmas cickóit markolászni, vagy a csiklóját masszírozni
Fordított paci az nagyon adja. Vagy amikor a hölgy hason fekve felpuccsít! Istenien lehet döngetni!
Nálam az egymással szemben ülve egy széken póz a number1. Arcom előtt a cickók, a két kezemmel pedig bárhova elérek :P
Aranyos, de olyankor talán nem arra vágynék a legjobban
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2025. 02. 01. szombat 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Lány háton az asztalon , térdei a fülem melett, én állva az asztal mellett.
Én ilyen póznál még masszírozni is szoktam...
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 01. 31. péntek 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 01. 31. péntek 19:47
Kényelmesen a hasamra fekszem, a férfi pedig finoman rám fekve belém hatol, aztán ami belefér...

Türelmes előkészítés után anál hátulról.
Kedveljük, mikor a Hölgy tagunk puncijában egy farok, és a szájában egy másik.
Sziasztok!
Nektek mi a kedvenc szexpózotok? Kíváncsi lennék női, férfi, vagy akár hármas szexre vonatkozóan is.
Nektek mi a kedvenc szexpózotok? Kíváncsi lennék női, férfi, vagy akár hármas szexre vonatkozóan is.