nos ennek igazan orulok....
Megbeszeltunk valamit...nem tartottad be.
Nekem azert a baratnom vagy....Ha elerhetetlen is...
Megbeszeltunk valamit...nem tartottad be.
Nekem azert a baratnom vagy....Ha elerhetetlen is...
e mailt kérek legközelebb
nehéz át látni a forum témákat egyszerre az összest napra készen.
nehéz át látni a forum témákat egyszerre az összest napra készen.
pszt mindenki
Hagyjátok egymást.
Veted a lapot cseszegetőnek és tudja hogy ezzel a Véred szivja és most már fogja is
Hagyd rá.
igazbarat ha nem álsz le akkor 4 nap tiltás
intézd emailben happybaby-msn-sel
Aragorn666 happybaby-msn meg védi magát nem kell ide hős lovag ezel csak az elenkezőét éred el nála.
Hagyjátok egymást.
Veted a lapot cseszegetőnek és tudja hogy ezzel a Véred szivja és most már fogja is
Hagyd rá.
igazbarat ha nem álsz le akkor 4 nap tiltás
intézd emailben happybaby-msn-sel
Aragorn666 happybaby-msn meg védi magát nem kell ide hős lovag ezel csak az elenkezőét éred el nála.
OFF: hosszú éveken át csaltam a "szerelmemet". volt aki falazott is, asszem' igaz barátnak hívtam, vagy valami ilyesmi. gondold át, srác.
ITT IS EL SZERETNEM MONDANI NEKED....HA NEM HAGYOD BEKEN A BARATNOMET EN MEGFOGLAK...HIDD EL SIKERULNI FOG...DE NEM KOSZONOD MEG...
Sajnalomk ami itt tortenik veled...velunk.Kideritem ki az es eled teszem a fejet talcan...
Koszonom draga!!
Gyerekek ...
Mindnkivel tudatom,hogy a Happybaby a baratnom es addig senki nem emelheti ra a hangjat amig velem nem beszelt.Azutan pedig mondja a szemembe ha valami baja van...koszonom...
(Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 12. 30. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyerekek ...
Mindnkivel tudatom,hogy a Happybaby a baratnom es addig senki nem emelheti ra a hangjat amig velem nem beszelt.Azutan pedig mondja a szemembe ha valami baja van...koszonom...
(Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 12. 30. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 30. péntek 20:23
De jó értesült vagy ezekben a dolgokban vagy talán neked is volt hozá dolgod .Mert én mind kettöt jól ismerem és egyik sem csalta meg a másikat söt dul köztük a szerelem nem tudom honnan veszed ezt a badarságot
De jó értesült vagy ezekben a dolgokban vagy talán neked is volt hozá dolgod .Mert én mind kettöt jól ismerem és egyik sem csalta meg a másikat söt dul köztük a szerelem nem tudom honnan veszed ezt a badarságot
Katicika #267 | 2005.05.21
"A nök nemis azért teremtödtek, hogy megértsük öket(ez lehetetlen),hanem hogy szeressük."
(xxxjani) Idézetek topic.
Már megmondam okoska, még akkor amikor azt sem tudtad, hogy létezem.
....dajíng!!!
Hogy az eredeti címnél maradjunk a szerelemben pici kegyes hazugság megengedett, de sexben nem éppen szerencsés dolog.
"A nök nemis azért teremtödtek, hogy megértsük öket(ez lehetetlen),hanem hogy szeressük."
(xxxjani) Idézetek topic.
Már megmondam okoska, még akkor amikor azt sem tudtad, hogy létezem.
....dajíng!!!
Hogy az eredeti címnél maradjunk a szerelemben pici kegyes hazugság megengedett, de sexben nem éppen szerencsés dolog.
tiszta igaság nincs tiszta hazugság nincs
milene a világbol ha mindenki igazat mondana
ha nem lenne kegyes hazugság.. (értelme nem lenne)
szerelembe és sexben is..
milene a világbol ha mindenki igazat mondana
ha nem lenne kegyes hazugság.. (értelme nem lenne)
szerelembe és sexben is..