Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Férfiak és nők véleménye is érdekel!

Az eddigi hozzászólások

2025. 03. 26. szerda 22:53  #16
Lurk3r Lurk3r
Exemnek hálistennek bejött. Rengetegszer élveztem a lábára, volt hogy ő volt hogy én is lenyaltam wink
2025. 03. 16. vasárnap 14:55  #15
AttilaGG AttilaGG VIP
Én is szeretem nagyon.Sajnos már régota nem élvezhettem ezt a dolgot nincs hozzá partner.
2025. 03. 16. vasárnap 07:22  #14
User 8888 User 8888
Valahogy engem is kis méret izgat nagyon is
2025. 03. 15. szombat 11:19  #13
Sopianae01 Sopianae01
Páromé 37-es.Jó kis puha talpakkal.
2025. 03. 15. szombat 11:18  #12
Sopianae01 Sopianae01
Páromé 37-es.Jó kis puba talpakkal.
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 03. 15. szombat 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 08:14
Nálunk olyan picik a talpak, hogy néha csodálom, hogy állni tudunk rajta nyes
2025. 03. 15. szombat 08:24  #11
Tamáskiss124 Tamáskiss124
Páromnak is 35-ös a lába, imádom nyes
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 03. 15. szombat 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 08:14
2025. 03. 15. szombat 08:14  #10
győriédes győriédes
2025. 03. 15. szombat 06:54  #9
Sopianae01 Sopianae01
Én is szeretem,pont a héten volt is benne részem ismét egy kis lábsexbe.Számomra jó érzés mikor a lábujjai között élvezek el.
2025. 03. 14. péntek 17:25  #8
Keksz Elek Keksz Elek
Ha egy nőnek szép lábfeje van szép ujjakkal, szép körmökkel, az valóban tud nagyon szexi lenni. Szerintem egyszerű okai vannak, hogy miért találhatja ezt szexinek egy férfi. A legfontosabb az, hogy a szép lábak, lábujjak arról árulkodnak, hogy a hölgy genetikailag egészséges, tehát ideális szaporodásra. Ez egyébként a kézre is igaz, egy szép kéz vonzó, és éppen ezért nézik meg a nők is a férfiak kezét. A másik ok meg az, hogy nekünk férfiaknak ritkábban van szerencsénk látni egy nő lábfejét, hiszen az idő legnagyobb részében csak a cipőket látjuk. Tehát valahol mindig egy kicsit izgalmas, ha egy nőből az arcán és a kezén kívül többet is láthatsz, például a lábfejét, ha éppen strandpapucsban van.
Tehát szerintem valahol minden férfi lábfetisiszta, legalábbis ha úgy értelmezzük a lábfetisizmust, hogy a férfi akár egy szép női lábfejben is megtalálja a nőies szépséget és ez kedves neki, sőt, izgatóan hat rá.
Persze vannak olyan férfiak is, akiknek mindegy, csak láb legyen, például akkor is gerjednek egy lábfejre, ha az úgymond kevésbé utal genetikai tökéletességre, avagy nem kimondottan esztétikus. Meg olyan is van, hogy valakinek extrémebb vágyai vannak a női lábakkal, pl. hogy az tapossa őt, vagy ilyesmi. Ezek a dolgok szerintem már kívül esnek az általam a fentiek szerint értelmezett lábfétisen, inkább valamiféle eltévelyedésnek gondolom őket.
Érdekesnek tartom megemlíteni, mivel bejártam már gyakorlatilag az egész világot, hogy a nők lábai nagyon eltérőek tudnak lenni. Számos olyan országban jártam már, ahol az embernek az volt az érzése, hogy itt minden nőnek gyárilag tökéletes még a lábfeje is, például ilyen volt Oroszország, hogy csak egyet említsek. A Fülöp-szigeteken viszont - bár ott is nagyon sok az egyébként gyönyörű lány - a legtöbb lánynak, hogy is mondjam, olyan karomszerű, európai szemnek nem igazán szép lábkörmei vannak.
Nem akarok vitát kavarni vagy bárkit megbántani, inkább csak érdekességképp említem meg ezt is, hogy az én személyes tapasztalatom az, hogy a magyar nők nem tartoznak a legszebb lábfejű népek közé sajnos. Nálunk eleve rengeteg a körömgombás ember annak ellenére, hogy a tévéből is a gomba elleni krém csöpög. De úgy általában se olyan dekoratívak a magyar hölgyek lábai, mint mondjuk a szláv hölgyeké. Talán úgy lehetne mondani, hogy kicsit tömpébbek. Kivétel persze mindig van.
Összegezve: hát persze, a láb is a hölgyek része, a hölgyek pedig a teremtés csodái, tehát ahogy bármely más testrészüket, úgy a lábukat is imádjuk. Ha szépnek találjuk.
2025. 03. 14. péntek 14:30  #7
User 8888 User 8888
Már több helyen kifejtettem, de nem tudom mindig újra úgy összeszedetten, szóval csak a lényeget írom.
Egyik oldalról mély érzelmi háttere is van. Kicsit az is kell hozzá, hogy a férfi (ha titokban is), alárendelt legyen valamennyire. Tehát azt akarja érezni, hogy a nő van fölötte valamilyen módon. Azt az alázatot, hogy lehajol a nő lábához, és minden kemény férfiasságát eldobva a nőt helyezi magasabb szintre, magasztalja, és ezt úgy szeretné kimutatni, hogy a lábait megcsókolja, kényezteti. A lábbal való kiverés is ide tartozik. A nő a legalsóbb testrészével elégíti ki a pasit. Gondolj csak bele, ha egy férfi orált kap, akkor a nő van alul, ő van alárendelt helyzetben. Ez lehet az oka valószínűleg, hogy én láb és kézfétisesként nem igénylem feltétlenül az orált. Nem tudom mi a különösebb oka, de egyszerűen ha lenne egy olyan nőm, aki azt mondaná, hogy márpedig kizárt, hogy ő engem szájjal kielégítsen, kicsit sem zavarna, ha a többi dologra nyitott lenne. Mert részemről nem elvárás, hogy ő legyen alárendelt, csak ha szeretne.
A másik meg a fizikai része, egyszerűen a talp, lábfej, meg esetleg térdtől lefelé a lábszár, vádli, ezek nagyon szexi, nőiesk testrészek. Maga a cuki lábujjak, meg az a sima talp felülete, mind látványra, mind érintésre, mind illatra, nagyon izgató egy lábfétises számára. Egyszerűen tudjuk mi azt legbelül, hogy azt a testrész nem arra lett eredetileg kitalálva, hogy szexuálisan izgasson, és ez a "szabálytalan használata egy testrésznek" érzés is fokozza az izgalmat.
Ezek olyan dolgok, amit egy normális lábfétises helyén kezel, ha van mellette egy normális nő, aki szintén nem csak az undort éli meg belőle. Mert való igaz, vannak undorító lábfétisessek, akik tényleg a retkes, ápolatlan talpakra gerjednek, és ez a probléma. Meg hogy csak erre gerjednek. De pl. én nem ilyen vagyok. Engem ugyanúgy érdekel, hogy milyen egy nő természete, hogy kedves, aranyos -e, hogy szimpatikus -e a hangja, mennyire ápolt úgy össz-vissz mindenütt, meg a legfontosabb, és általában véve legyen nőies és gyengéd, ne valami keménykedő. Kivétel a szex, ott megfordul ez az érzés, ott lehet kicsit ő a dominánsabb, az erőszakosabb, rámenősebb.
Nekem tetszik mezítláb, harisnyában (akkor inkább sötétebb színek), meg valami pihe-puha cuki zokniban is, ami lehetőleg ne fekete legyen, akkor inkább rózsaszín, lila, valami csíkos, vagy fehér. Mindez egy hosszú kék farmerrel kombinálni őrjítően jó, akár zokniban, akár mezítláb. Mezítláb extra érlvezetet, ad, ha olyan piros a talp, mert ezzel azt érezteti velem, hogy jól működik, egészséges.
2025. 03. 14. péntek 13:57  #6
Horváthtibor33 Horváthtibor33
Engem úgy minden comb vádli lábfej talp..
(Ez egy válasz RicoRex üzenetére (2025. 03. 14. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 13:02
Lábnak melyik része? Engem pl a combok, vádlik izgatnak, de a talpak meg feetjob pl egyáltalán nem hoz lázba
2025. 03. 14. péntek 13:57  #5
Szerencsés vagy akkor smile
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2025. 03. 14. péntek 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 13:04
Izgalmas téma, én is szeretem, és szerencsére kiélhetem a vágyaim a párom mellett worship .
2025. 03. 14. péntek 13:04  #4
érzéki pár érzéki pár
Izgalmas téma, én is szeretem, és szerencsére kiélhetem a vágyaim a párom mellett worship .
2025. 03. 14. péntek 13:02  #3
RicoRex RicoRex
Lábnak melyik része? Engem pl a combok, vádlik izgatnak, de a talpak meg feetjob pl egyáltalán nem hoz lázba
(Ez egy válasz Horváthtibor33 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 12:17
Érdekelne férfi és női vélemények is, engem nagyon izgat akca női lábak de sok embert taszit ez a téma sok negatívumot kaptam miatta... Sok fantáziám van amit szívessen meg élnek de sajnos nem volt rá alkalmam.
2025. 03. 14. péntek 12:54  #2
Péter685 Péter685
Pedig egy szép ápolt női láb isteni
(Ez egy válasz Horváthtibor33 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 12:17
Érdekelne férfi és női vélemények is, engem nagyon izgat akca női lábak de sok embert taszit ez a téma sok negatívumot kaptam miatta... Sok fantáziám van amit szívessen meg élnek de sajnos nem volt rá alkalmam.
2025. 03. 14. péntek 12:17  #1
/ 1