Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

ma 12:19  #322
abc39 abc39
Ez,így igaz! circling
(Ez egy válasz kiskíváncsi95 üzenetére (tegnap 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:44
Ha olyan hangulatom van, azt szoktam felvenni strandon. Erősen vonzza a férfi tekinteteket. smile
tegnap 19:14  #321
Rosberg1982 Rosberg1982
Feleségem is szereti a tangás bikinit
tegnap 09:14  #320
biboots biboots VIP
A tanga a legszebb viselet. Imádom a feleségem abban látni és azt meg jobban ha más is nézi… nagyon izgat.
tegnap 08:44  #319
kiskíváncsi95 kiskíváncsi95
Ha olyan hangulatom van, azt szoktam felvenni strandon. Erősen vonzza a férfi tekinteteket. smile
2025. 02. 17. hétfő 19:12  #318
baloghkati01 baloghkati01
Nekem csak tanga bikinijeim vannak. Els em tudnám képzelni már magamat másban. circling wave
2025. 02. 16. vasárnap 07:55  #317
viking1988 viking1988
Szerencsére a tanga nálunk nagyon bejött smile mindkettőnket nagyon felizgatott. Sőt, annyira, hogy úgy néz ki, idén szintet is lépünk smile tegnap kicsit iszogattunk, és szex előtt, az előjáték közben felhozta, hogy arra gondolt, hogy szeretne egységesen lebarnulni, és ha megengedem neki, szívesen monokinizne, de csak ha nekem nem gond. Mindezt olyan felénken adta elő... Hát mit ne mondjak, nekem egyből kalapálni kezdett a szívem, még a hangom is elszorult, a farkam kb egy rándulással felállt mint az állat nyes ezt észre is vette, mert épp ott matatott... Rá is kérdezett, hogy akkor ezt veheti e igennek smile természetesen rábólintottam, mert régóta fantazialok róla... Annyira beleéltem magam már előre is, hogy a tegnapi szex kb végig a cickoirol szólt. Egy alapos mell masszázs/markolászással kezdem, közben a méretes mellbimbóit morzsolgattam (ezt imádja) , majd hosszasan szopogattam őket, közben elvezésig ujjaztam. Miután elment, kérte hogy dugjam meg. Én most annyira rákattantam a cickoira, hogy megkértem, hogy inkább vegye közéjük a farkam, és verje ki velük smile így is történt... Nem is bírtam sokáig, kb 3 perc masszázs után a cickói közé élveztem smile tudni kell, hogy hatalmas, D kosaras kannái vannak, eredeti cickók, gyönyörű, feszesek, nem lógnak. 10/10es wink
2025. 02. 13. csütörtök 10:35  #316
Törölt felhasználó (4770618)
Szerencsére az a trend terjedt el az elmúlt néhány évben, hogy szinte minden fiatal húsz év körüli lány abban van, de már a tizenöt-tizenhat éveseken is azt látni, ha szingli, ha nem.
Ami a kedvencem, hogy elterjedt az oldaán nagyon extrémen felvágott tanga alsó, amiből szinte a Nagy ajkak ki kandikálnak. Tavaly nyáron már rengeteg ilyet láttam. Külön pikantéria, amikor frissen borotválkoznak a lányok előtte és a víztől kiperseg a punci környéke...Az igazán felizgat vagy amikor az intim tetkó is már kivillan.
2025. 02. 04. kedd 10:41  #315
danieltomka16 danieltomka16
Hamarosan szerintem beszerzünk neki valamit, mert bevallotta hogy izgatja, ha nézik őt, engem meg különösen nyes
2025. 02. 04. kedd 10:07  #314
kivancsiskodok kivancsiskodok
Régen engem is izgatott nagyon de csak ritkán vett fel az exem tangás bikinit. Most már lebeszélném róla inkább mert már nem néz ki jól rajta. Formás , feszes, szép bőrű popsin mutat jól de arra szinte kötelező viselet! smile Múlt nyáron a fiatal lányok többségén már tangás bikini volt mindenki örömére! nyes
2025. 02. 04. kedd 09:35  #313
danieltomka16 danieltomka16
Én próbálom jelenleg meggyőzni páromat, hogy idén már tanga legyen rajta. Tudom, hogy izgatja a helyzet, mert tavaly is próbáltam úgy igazítani rajta, hogy kevesebbet takarjon és utána iszonyat nedves volt. Néha segítettem rajta és a melleit is kivettem a felsőből imádtam, ahogy szabadon voltak. Annyira jó lenne látni, hogy a fiatal fenekére éheznek a férfiak.
2024. 08. 06. kedd 20:13  #312
fiatal_pár_00 fiatal_pár_00
Én is imádom ha abban van. Szó szerint szinte cérna vékony. Mintha nem is lenne rajta. Ahogy sétál és táncol a popsija. Vagy amikor sorban áll és mögötte lese veszik a szemüket a pasik a fenekéről, nagyon izgató neki is, nekem is.
2024. 08. 03. szombat 12:25  #311
Törölt felhasználó (4744630)
Hmm. Nálunk a szomszédasszony és a tinédzser lányai szoktak tangás bikiniben napozni. Egyszer sikerült kilesnem őket, de beleégett az emlékezetembe a fenekük. Azóta lopva figyelek ha hallom őket, hátha ismét kint napoznak. Kíváncsi lettem a feleséged popsijára, már a gondolat is felizgat.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 08. 03. szombat 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 08:59
Ma pedig egy haverhoz megyünk bicskére, medencés bulira smile 4pár lesz velünk együtt smile természetesen tangás bikiniben jön smile
2024. 08. 03. szombat 08:59  #310
viking1988 viking1988
Ma pedig egy haverhoz megyünk bicskére, medencés bulira smile 4pár lesz velünk együtt smile természetesen tangás bikiniben jön smile
2024. 07. 22. hétfő 07:24  #309
viking1988 viking1988
Tegnap végre nagyközönség előtt is felavatta a feleségem az új bikiniét smile pfuuu akár merre ment, a tangás popsiját bámulták smile nagyon izgi volt. Hazafelé beszélgettünk róla, kérdeztem hogy észrevette e hogy kb megdugták a szemükkel a pasik smile mondta, hogy persze, volt aki pofátlanul bámulta, volt aki állandóan ment utána. Azt mondja nagyon felizgatta hogy ennyire megbámulták. Mondtam neki hogy biztos nagyon megdugták volna. Erre annyit mondott, hogy "hmmmmm". Vissza kérdeztem hogy ez mit is jelent smile azt mondta, hogy "semmike, csak kicsit fantaziáltam". Kérdeztem hogy miről is, de azt sajnos nem árulta el :( szóval nekünk nagyon pozitív volt , engem is baromira felizgatott, meg a páromat is. Megkérdezte, hogy engem tuti nem zavart e hogy utána fordulnak, bámulják stb... Mondtam neki, hogy rohadtul felizgultam smile
2024. 07. 21. vasárnap 07:58  #308
Albert8310 Albert8310
Minden hölgynek jól áll a tangás fürdőruha, kortól alkattól függetlenül,
viszont a hállószobám szőnyegén állna a leg jobban. smile
“Ha értik” smile smile smile
2024. 07. 21. vasárnap 07:49  #307
viking1988 viking1988
Ma kimegyünk a Palatinusra, és a tangás fürdőruháját készítette elő
2024. 07. 15. hétfő 20:39  #306
Coolpityu1749 Coolpityu1749
A fotóid láttán bizton állíthatom, ez a tökéletes válasz! wink
(Ez egy válasz Hedopár üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 14:50
Kizárólag csak tangát hordok ha olyan helyen vagyok, de inkább naturista strandon vagyok.
2024. 07. 15. hétfő 14:50  #305
Hedopár Hedopár
Kizárólag csak tangát hordok ha olyan helyen vagyok, de inkább naturista strandon vagyok.
2024. 07. 15. hétfő 06:15  #304
biboots biboots VIP
Szerintem a tangas fürdőruha popsi méret független. Egyszerűen ha szépen all, akkor nagyon izgalmas tud lenni. Sokkal inkább a forma határozza meg, mintsem a méret. Láttam (sőt otthon és a nyaralások alkalmával is látok ) már pró és kontra helyzeteket vagyis hiába a szép popsi, ha nem all jól rajta egyszerűen. Hála istennek otthon a pró érv van, pedig nem pici a popo smile
2024. 07. 15. hétfő 01:10  #303
kivancsiskodok kivancsiskodok
Imádom hogy újra divatba jött, mindenki örömére szinte! Viszon csak az vegyen fel akinek tökéletes a feneke és a bőre is!!! Nagyon kiábrándító ha egy lapos fenekű vagy túlsúlyos hord ilyet, esetleg pattanásos a feneke.
/ 17