Sok lett ott az ellenőrzés
(Ez egy válasz hegeda üzenetére (tegnap 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyi úti parkoló már kiment a divatból?
Sziasztok
Szegeden van olyan hely ahol jol lehet szabadban szexelni vagy lanyok parok jarnak oda?
Szegeden van olyan hely ahol jol lehet szabadban szexelni vagy lanyok parok jarnak oda?
Ma este lesz valaki a reptéren?
Ezt meg köllene ismételni...
(Ez egy válasz ZiOiZ üzenetére (2026. 07. 25. szombat 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 25. szombat 07:22
sziasztok két éve szerveztek egy összejövetelt M5 melletti erdős területen, autóval meg lehet jól közelíteni majd úgy 200 méter gyalog az erdőben egy tisztás volt a cél piknik szerű találka napozással tollasozással stb a lényeg az volt,hogy mindenki azt csinálta amit akart voltak exhibiciionisták voltak akik csak kukkolni jöttek persze kevesebben jöttek mint akik igértték nyolcan voltunk.Az elején nagyon félénk voltam de nagyon élveztem meztelenre vetkőzni mások előtt majd megkérdezte egy pár hogy kiverném e előttük a faszomat igent mondtam mikor csináltam jöttek még nézők
Sziasztok. Nagykanizsán keresek szabadtéri helyet szex-hez / autós kalandhoz. Valaki tud ilyen helyet??
Zala megyében van ilyen?
sziasztok két éve szerveztek egy összejövetelt M5 melletti erdős területen, autóval meg lehet jól közelíteni majd úgy 200 méter gyalog az erdőben egy tisztás volt a cél piknik szerű találka napozással tollasozással stb a lényeg az volt,hogy mindenki azt csinálta amit akart voltak exhibiciionisták voltak akik csak kukkolni jöttek persze kevesebben jöttek mint akik igértték nyolcan voltunk.Az elején nagyon félénk voltam de nagyon élveztem meztelenre vetkőzni mások előtt majd megkérdezte egy pár hogy kiverném e előttük a faszomat igent mondtam mikor csináltam jöttek még nézők
Holnapra keresek nagykanizsa környèkèn helyszínt tud valaki valamit?
Paks, Ürgemező, eldugott helyen már voltam egy jót szopni. Akit leszoptam tetszett neki a helyszín. Igencsak takarásban voltunk.
Sziasztok, Miskolc környékén vagy Borsodban van olyan hely ahova járnak párok?
Ez engem is érdekelne...
(Ez egy válasz egymaselott01234 üzenetére (2026. 07. 24. péntek 04:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 24. péntek 04:17
Esztergom -dunaalmás környéken tud valaki jó helyeket? Esetleg valakinem élmény arra felé?
Esztergom -dunaalmás környéken tud valaki jó helyeket? Esetleg valakinem élmény arra felé?
Mi nem vágyunk közönségre, ahol megkívánjuk egymást ott keresünk félreeső zugot és mehet a mehet! Lehet az bárhol!
Hajógyári sziget,mondjuk csak sötétedés után,de lehet a parkolóban,vagy pléden a fák között!
))
))
Duna Komárom és Győr között imádom a kavicsos parton lóbálni a kolbászt
Engem/minket is érdekelne! Néha járunk arra, jó lenne egy nagyot élvezni valahol a 4/M4 mentén…
(Ez egy válasz baden07 üzenetére (2026. 07. 20. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Ezt már èn is kiírtam,de nem válaszolt senki.
(Ez egy válasz fiatalsrac028 üzenetére (2026. 07. 20. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hajdú-Biharban valami hely? Debrecen ?
Szia! Abban tudnál segíteni mi a jellemző helyszín? A híd alatt, vagy attól északra,
esetleg délre a második öböl? (Ez egy válasz ss69cum üzenetére (2026. 07. 17. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
esetleg délre a második öböl? (Ez egy válasz ss69cum üzenetére (2026. 07. 17. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 17. péntek 08:25
Péntek délután, szombat délelőtt és vasárnap. Ezek forgalmasabb időpontok, de szinte mindig van lent valaki. Hétköznap is futottam már bele kellemes meglepetésbe.