Nekem is van barátom nekem sem állt szándékomban ismerkedni csak felvetettem Játék az élet,csak nehogy egyszer rossz kártyát húzz..
nocika nem ismerkedek egydarabig még De nem csalódnál bennem hisz tényleg tök barom vagyok de játék az élet miért komolyodjak meg?
hát akkor asszem elkéne kezdenünk ismizni
Nahát én asszem bennem nem csalódnál én olyan hülye vagyok az életben is mint itt de nem randizom D evolt már aki látott innen ő sem csalódott q.more.d egy igazi barom
Nem biztos hogy a csodára kell várnod.....ugye tudod mire gondolok pajtika !!!!!
Én szurkolok te kis te!!!!!!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Én szurkolok te kis te!!!!!!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hát én nemtudom még anno a játszós korszakomban mikor kisebb vtam másik chaten én kb 40fiuval találkoztam volt egy kettő akivel lehetett "valamit kezdeni" de a legtöbb selejt volt vagy egy nagy kamugép..nem érdemes ilyesmibe beleélni magad mert ha össze is jön hamar vége lesz én még ilyen chates hosszutáú mókáról nem hallottam persze rá lehet cáfolni hajrá crazy baby max lesz belőle egy jo kis sex ehehe már bocsi;DD ja és ha össze is jönne netán és egyszer vége lesz chaten mindneki ezen fog rágódni és központi téma lesz/tapasztalat/ persze ez 2emberen múlik..
hátha én randizok innen valakivel az késsz csoda lesz............ A negatív hősöket nem szereti senki
tehát én ide nem irok..........
tehát én ide nem irok..........
Ha már valaki randizott innen a chatről valakivel mesélje el milyen volt!!!!
Képzeljétek el én tegnap találkoztam innen a chatről egy kedves sráccal,......egész délután vele voltam,sajna az idő hamar eltelt,...de nagyon jól éreztem magam....és szerintem ő is!!!!!Szimpatikusak lettünk egymásnak nagyon.......terveink vannak egymással ami reméljük mind a ketten meg fog valósulni!
Rengeteg mindenben hasonlitunk egymásban,pl:gondolkodás,szexuális beálitottság,szexuális vágyak,...stb.....sorolhatnám még....de a legfontosabbakat leirtam!!!!
Remélem ebből az egészből kisül valami jó..........majd ha lesz miről akkor majd irok!!!!!
Képzeljétek el én tegnap találkoztam innen a chatről egy kedves sráccal,......egész délután vele voltam,sajna az idő hamar eltelt,...de nagyon jól éreztem magam....és szerintem ő is!!!!!Szimpatikusak lettünk egymásnak nagyon.......terveink vannak egymással ami reméljük mind a ketten meg fog valósulni!
Rengeteg mindenben hasonlitunk egymásban,pl:gondolkodás,szexuális beálitottság,szexuális vágyak,...stb.....sorolhatnám még....de a legfontosabbakat leirtam!!!!
Remélem ebből az egészből kisül valami jó..........majd ha lesz miről akkor majd irok!!!!!