Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

ma 03:00  #5
Szopós93 Szopós93
Én majdnem minden nap átmosom a rendszert, már már csak azért mert élvezem az érzést, de van, hogy azért mert használva lessz. Én úgy vettem észre hogy a meleg/langyos vizes beöntés az használ, kicsit mélyebben van egy záró izom ami mögött lehet még anyag, én úgy oldom azt meg hogy vagy a zuhany fejet szorítom a lukhoz hogy mélyebben tele töltsön és akkor át jut oda is, vagy egy vékonyabb valamivel közben játszok, akár egy fogkefe vége is lehet, vagy valami hasonló ami át megy ott és segít a vizet is át jutatni. Olvastam olyat is, hogy be öntés után egy 5-10 perc fekvés, és csak utána engeded ki.
tegnap 11:22  #4
preambulum preambulum VIP
A tisztálkodás része nagyon perfekt és részletes, ez sok kérdést megválaszolt.

Esetleg neked vannak olyan élményeid, amiket megosztaná? Pózok, izgatások akármi smile
tegnap 11:04  #3
Azta, ez ám egy komoly blog, nem sejtettem van ilyet nyes
(Ez egy válasz PETER 58O8 üzenetére (tegnap 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:43
Szia olvasdel a dildósfiú blogját a guglin,üdv Péter.
tegnap 09:43  #2
PETER 58O8 PETER 58O8
Szia olvasdel a dildósfiú blogját a guglin,üdv Péter.
(Ez egy válasz preambulum üzenetére (tegnap 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:02
Sziasztok! Tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék rutinosabb fiúktól anális témában smile

Szóval már évekkel ezelőtt volt jó pár alkalom, hogy élvezhettem más farkát, illetve én is próbálkoztam az aktív oldallal is. Viszont most úgy adódott a helyzet, hogy lenne egy rendszeres partnerem, akivel eleinte én csak passzívként élvezném a dolgot.

Kicsit ideges vagyok, nehogy valami baleset legyen szex közben. Hogyan érdemes előre készülni, mit érdemes és mit szabad? smile
tegnap 08:02  #1
Sziasztok! Tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék rutinosabb fiúktól anális témában smile

Szóval már évekkel ezelőtt volt jó pár alkalom, hogy élvezhettem más farkát, illetve én is próbálkoztam az aktív oldallal is. Viszont most úgy adódott a helyzet, hogy lenne egy rendszeres partnerem, akivel eleinte én csak passzívként élvezném a dolgot.

Kicsit ideges vagyok, nehogy valami baleset legyen szex közben. Hogyan érdemes előre készülni, mit érdemes és mit szabad? smile
/ 1