Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"A férfiaknak a legnagyobb élvezet,sokan még sem merik kipróbálni."
"Azt mondják,hogy ők nem b...ik,hogy a feneküket macerálják."
"Aki kipróbálta az tudja,és ezzel,nem változik meg a szexuális beállítottsága"
"Akkorát élveztem, mint még soha!"
"Egyszer kipróbálnám, hogy milyen érzés lehet."
"Nehezen vettem rá magam,de úgy voltam vele, új dolog,meg lány csinálja"
"Egyre jobban élvezi a pasim! Semmi buzis nincs benne."

Az eddigi hozzászólások

2025. 03. 16. vasárnap 07:42  #523
viking1988 viking1988
Rajta kívül nekem is csak egy csajom volt még fiatalabb koromban. 21 voltam, ő 31. Bomba csaj volt. Sok mindenre megtanított. Ő már az első együttlétünknél megujjazott szopás közben. Először kicsit ódzkodtam (buzisnak tartottam), de olyat élveztem hogy remegtem percekig. Második együttlétnél már előbukkant a vibrátora. Előjáték közben a fülembe súgta, hogy ma este a popsimat fogja kényeztetni vele (enyhén egyébként ilyen domina jelleme volt, de csak nagyon enyhén). Szóval elég határozott volt az ágyban. Tabu nélkül kimondta mit szeretne, illetve baromi önzetlen is volt. Rengeteg dolgot vele próbáltam ki. És igen, aznap este volt az első prosztata orgazmusom is smile a farkamhoz nem ért hozzá, összesen talán kétszer vegigpuszilgatta a zacsimtól a makkomig, miközben dugott a vibrátorával. Emlékszem, hogy annyira fel voltam izgulva, hogy folyamatosan rángott a farkam. Nem is bírtam túl sokáig, pedig prosztatán viszonylag hosszú idő alatt megyek el. Talán 5perc volt mire úgy elélveztem, hogy alig bírtam lábra állni utána. Aznap kaptam tőle életem első spermás csókját is. (Azóta más lánytól nem is kaptam :( ) miután elmentem, tisztára szopta a farkam, illetve a testem további részéről is begyűjtötte a rengeteg spermat, majd lágyan megcsókolt. Nagyon megalázva éreztem magam, de pont ez tetszett benne. Annyira kimerultem, hogy maradt energiam megdugni. Viszont úgy kinyalatta magát, egymás után 2x is, hogy az allkapcsom órákig zsibbadt utána smile Ráült az arcomra, és úgy nyalatta magát mint az állat smile izomból dorgolte az arcomhoz a punciját smile
(Ez egy válasz furcat üzenetére (2025. 03. 15. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 13:12
Persze, érthető smile De azért irigyellek így is, nekem eddig sosem volt olyan kapcsolatom aki egyáltalán nyitott lett volna ilyesmikre.
2025. 03. 15. szombat 13:12  #522
furcat furcat
Persze, érthető smile De azért irigyellek így is, nekem eddig sosem volt olyan kapcsolatom aki egyáltalán nyitott lett volna ilyesmikre.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 03. 15. szombat 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 07:48
Imádtam smile de az ilyen extrákat nem csináljuk minden nap. Csak alkalmanként, hogy megmaradjon a varázsa smile magamban azért sűrűbben használom a vibrijét smile
2025. 03. 15. szombat 07:48  #521
viking1988 viking1988
Imádtam smile de az ilyen extrákat nem csináljuk minden nap. Csak alkalmanként, hogy megmaradjon a varázsa smile magamban azért sűrűbben használom a vibrijét smile
(Ez egy válasz furcat üzenetére (2025. 03. 14. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 13:24
Ez olyan jó leírás volt, hogy a végére énis szusszantam egyet vigyor0
2025. 03. 14. péntek 13:24  #520
furcat furcat
Ez olyan jó leírás volt, hogy a végére énis szusszantam egyet vigyor0
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 03. 11. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 11. kedd 08:01
Felsikítottam, megremegett a testem, és ordítva élvezni kezdtem. Ő még jobban fokozta a tempót, közben a hatradomborodó zacsimat kezdte finoman paskolni... Gyerekek... Életem legdurvább orgazmusa volt... Majdnem két percen át élveztem folyamatosan. Egyébként is rengeteg spermam van, de ami most kijött belőlem, olyat még nem láttam... És nem akart abbamaradni az orgazmusom, a végén már ki kellett ugorjak a vibribol, mert egyrészt majdnem elájultam, másrészt a popsim ütemesen húzódott össze, és a végén már olyan szűk voltam, hogy kicsit fájt... Miután "megbaszott" magzatpozba húzódtak össze, akkor vettem észre hogy potyog a könnyem (a gyonyortol). A farkamból továbbra is csurgott a sperma egy ideig.... Hát én ilyet még nem éreztem smile
2025. 03. 11. kedd 08:01  #519
viking1988 viking1988
Felsikítottam, megremegett a testem, és ordítva élvezni kezdtem. Ő még jobban fokozta a tempót, közben a hatradomborodó zacsimat kezdte finoman paskolni... Gyerekek... Életem legdurvább orgazmusa volt... Majdnem két percen át élveztem folyamatosan. Egyébként is rengeteg spermam van, de ami most kijött belőlem, olyat még nem láttam... És nem akart abbamaradni az orgazmusom, a végén már ki kellett ugorjak a vibribol, mert egyrészt majdnem elájultam, másrészt a popsim ütemesen húzódott össze, és a végén már olyan szűk voltam, hogy kicsit fájt... Miután "megbaszott" magzatpozba húzódtak össze, akkor vettem észre hogy potyog a könnyem (a gyonyortol). A farkamból továbbra is csurgott a sperma egy ideig.... Hát én ilyet még nem éreztem smile
2025. 03. 11. kedd 07:55  #518
viking1988 viking1988
Viszonylag régen volt ilyen élményem, de tegnap este nagyon forró volt smile a párom tudja, hogy imádom ha prosztatám kényezteti, ezért szopás közben ma már minden alkalommal meg is ujjaz smile viszont most sokkal extrabb volt smile az anusomat ritkán borotválom le, kicsit macerás, de tegnap zuhany közben tükör simára borotváltam a popsim. Nem volt különösebb tervem vele, csak gondoltam itt az ideje. Előjáték közben ahogy a feleségem cirógatott, hamar kiszúrta, hogy mennyire selymesen csupasz. Nem mondott semmit, csak miközben ott cirógatott, egy "hmmmm" csúszott ki belőle. Nemsokára megkért, hogy feküdjek a hasamra, meg akar masszírozni. A vallaimmal kezdte, de hamar eljutott a derekamon át a popsimig. Nagyon élvezettel markolaszta. Hosszasan masszírozott, közben belül cirogatott. Nagyon kellemes volt. Nemsokára odahozott két nagy párnát és kérte hogy tegyem a koldokom alá, húzzam be a lábaim, toljam fel a fenekem. Így is tettem. Erre így reagált "hú de kurvasan pucsítasz" mindezt elismerésnek szánta. Oda húzódott, csókolgatni kezdte a popsim, majd nemsokára belém nyalt. Kicsit meglepődtem, mert ezelőtt összesen egyszer nyalt ki. Sokan rajonganak ezért, én megmondom őszintén nekem inkább semleges, de most valamiért jobban izgatott. Hosszasan nyalt, majd nemsokára az egyik ujját besíkosítózta, és belém tolta. Pfuu, nagyon élveztem ebben a pózban. Szépen hozzá adagolta még két ujját. Nagyon finom volt. A farkamat vissza hajtotta a fenekem irányába, a parnara feszülve agaskodott hátrafelé. Rohadtul felállt. Egyszercsak mondta, hogy maradjak így, ne mozduljak. Hallottam hogy kinyílik az éjjeli szekrény fiókja. Akkor már tudtam mi következik smile ott tartja a vibrátorát. Izgatottan vártam az eseményeket. Hallottam ahogy kenegeti sikositoval a hatalmas (24cm), vaskos vibrijèt. Nagyon durván fel voltam izgulvam és akkor végre oda illesztette. Fokozatosan, egyre erősebben nyomta. Nem akart besiklani. (Baromi vastag, és a makkja is hatalmas). Elkezdett lassú lökő mozdulatokat csinálni. Egyre erősebben. Kifujtam a levegőt, próbáltam ellazulni, és akkor végre! Egy nagyobb nyomásnal besiklott a vibrátor méretes makkja. Nagyon mélyet sóhajtottam. Csodás volt. Szépen lassan kicsit kijjebb húzta, majd kicsit mélyebbre tolta vissza. Minden betolasnal hatalmasat nyogtem. Innen már könnyebben haladtunk. Mikor már kicsit bentebb volt, ahogy atsiklott a prosztatámon, olyat nyogtem, hogy a szomszédok tuti meghallották. A farkam is hatalmasat randult, és némi elovaladek csurrant ki belőle. Innen már nem volt visszaút.... Nemsokára tövig bennem volt. És akkor bekapcsolta. A tempót is egyre fokozni kezdte. És akkor lepett meg igazán... Kérte hogy nyuljak hátra és húztam szét magamnak, és tartsam úgy, majd oda illesztette a vibri másik végét a pinájához, és a csípőjét mozgatja baszni kezdett... De olyan keményen, hogy szó szerint sikitoztam, mint egy lány... Annyira felizgatott, hogy megbasz (olyan volt, mintha felcsatolhatóval dugna), hogy nem bírtam tovább tartani... Folyt
2025. 03. 10. hétfő 19:27  #517
steps955 steps955
Ha jó szögben tartod és kellő állóképességed van, akár még jó is lehet!
Ha valaki segít, méh jobb, mivel nem kell azon ügyeskedj, hogy "jó" legyen!
Bár én esküszöm a jól bevált ujjacskákra...
(Ez egy válasz sonypc üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 10:53
prosztata masszásra alkalmas lehet ez eszköz, vagy van tőle alkalmasabb? https://shop.goldengate.hu/vibrator/loko-vibrator/you2toys-fuc- king-machine-akkus-tapadotalpas-loko-vibrator-fekete-25670
2025. 03. 10. hétfő 10:53  #516
sonypc sonypc
prosztata masszásra alkalmas lehet ez eszköz, vagy van tőle alkalmasabb? https://shop.goldengate.hu/vibrator/loko-vibrator/you2toys-fuc- king-machine-akkus-tapadotalpas-loko-vibrator-fekete-25670
2024. 11. 05. kedd 19:45  #515
twostrokeguy twostrokeguy
Én urológus nőnél voltam. A vetkőzés nem volt gond, de amikor elkezdte síkosítani a fenekem meg finoman betolni az ujját, akkor felmerült bennem, hogy mennyire lesz ciki, ha feláll a farkam smile Aztán persze jó erősen kezdte el nyomogatni a prosztatám, onnan inkább már csak arra tudtam koncentrálni, hogy el ne kezdjek pisilni, mert teli hólyaggal kellett menni és erősen nyomogatott.
(Ez egy válasz ferko60 üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 03. vasárnap 09:39
Elmentem prosztataszűrésre. Azt gondoltam, nem nagy ügy, féltem hogy feláll a farkam ha vetkőzni kell. Aztán a doki el vette a jó kedvem. Nem vacakolt, úgy benyomta a vastag ujját, hogy nem volt kedvem élvezni. De egy finom masszázst azért kipróbálnák...
2024. 11. 05. kedd 19:30  #514
pellekmisi pellekmisi
Az urológusom nagyon erősen tapintja ki a prosztatám, ha pár évente megyek hozzá szűrésre. Egy pár pillanat, de nagyon erős a vizelési inger és elindul az előnedv
2024. 11. 05. kedd 17:00  #513
Paris07 Paris07
Wow!
(Ez egy válasz pellekmisi üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 03. vasárnap 22:59
Az urológustól más a prosztata érintése az biztos, az nem az élvezetekről szól
2024. 11. 04. hétfő 00:05  #512
Milfina06 Milfina06 VIP
Az első pasi akinek prosztata masszázst csináltam még kezdő volt velem együtt. Az élményt szerette volna, de nem tudott belelazulni, volt benne egy nagy adag zavar. Elsőre nem is sikerült neki elélveznie. Rá egy hétre már a következő találkozásunkkor fejben és testben is rá tudott lazulni és átengedte magát nekem, onnantól nyert ügyem volt. Én ujjal szeretem izgatni a prosztatát, úgy ki tudom jól tapintani, hogy hol kell keresgélnem. A következő alkalommal mikor egy pasinak prosztata masszázst adtam már egy rutinos játékossal volt dolgom. Ő gyakorlott volt, nem egyszer kapott már ilyet. Meglepő módon hatalmasat élvezett, azt mondta, hogy mennyire sosem sikerült átélnie és ennyire sosem lett nagy az élmény. Ő volt az a partnerem, akivel nagyon szerettem tanulni is, mert nem csupán szeretett szexelni, de a tudása gyakorlatban és elméletben is nagy volt a témában. Az egyik leghosszabban tartó Gg-s kapcsolatom volt még a kezdetekben. Mint egy e heti levelezésből kiderült, mindketten vágyunk még a másikra, így sanszos, hogy lesz még folytatás, ha a körülmények ismét kedvezően alakulnak...
2024. 11. 03. vasárnap 22:59  #511
pellekmisi pellekmisi
Az urológustól más a prosztata érintése az biztos, az nem az élvezetekről szól
(Ez egy válasz ferko60 üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 03. vasárnap 09:39
Elmentem prosztataszűrésre. Azt gondoltam, nem nagy ügy, féltem hogy feláll a farkam ha vetkőzni kell. Aztán a doki el vette a jó kedvem. Nem vacakolt, úgy benyomta a vastag ujját, hogy nem volt kedvem élvezni. De egy finom masszázst azért kipróbálnák...
2024. 11. 03. vasárnap 09:39  #510
ferko60 ferko60
2024. 11. 01. péntek 19:59  #509
Paris07 Paris07
Közben akár időszerűvé is válhatott egy ilyen jellegű vizsgálat és akár kezelés is mert egy balatontekeréssel felérő gigakörtől alig tudok ülni...
(Ez egy válasz pellekmisi üzenetére (2024. 10. 30. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 30. szerda 21:53
Ugye? Amúgy teljesen ideális a négykézláb helyzetre, a felső részre rá tudja rakni a fejét és belemerül a kéjbe
2024. 11. 01. péntek 17:03  #508
Törölt felhasználó (4587122)
Eddig egyszer sikerűlt egy dildóval át élni,nagyon jó volt,ki próbálnám egy igazival is.
2024. 10. 30. szerda 21:53  #507
pellekmisi pellekmisi
Ugye? Amúgy teljesen ideális a négykézláb helyzetre, a felső részre rá tudja rakni a fejét és belemerül a kéjbe
(Ez egy válasz Paris07 üzenetére (2024. 10. 30. szerda 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 30. szerda 21:38
Hm, pont egy orvos - páciens helyzetben tudom elképzelni a dolgot vizsgálat és kezelés smile
2024. 10. 30. szerda 21:38  #506
Paris07 Paris07
Hm, pont egy orvos - páciens helyzetben tudom elképzelni a dolgot vizsgálat és kezelés smile
(Ez egy válasz pellekmisi üzenetére (2024. 10. 30. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 30. szerda 21:14
Szuper élmény! Én szeretem adni is. Ma éppen egy fogorvosi székben térdelt a srác, aki már többször kért tőlem prosztata masszázst, ott volt hely. Vittem zselés dildót és prosztata masszírozót is, mert nagyon sokáig bírja, de mindig az ujjam kellett neki. Szeretne elélvezni a farka érintése nélkül, de egyelőre be kell még segíteni a végén. Alakul majd
2024. 10. 30. szerda 21:14  #505
pellekmisi pellekmisi
Szuper élmény! Én szeretem adni is. Ma éppen egy fogorvosi székben térdelt a srác, aki már többször kért tőlem prosztata masszázst, ott volt hely. Vittem zselés dildót és prosztata masszírozót is, mert nagyon sokáig bírja, de mindig az ujjam kellett neki. Szeretne elélvezni a farka érintése nélkül, de egyelőre be kell még segíteni a végén. Alakul majd
2024. 10. 26. szombat 19:19  #504
argon1234 argon1234
Sziasztok! Valaki esetleg nem vezetne be a prosztata masszázs gyönyöreibe most ? Ki szeretném próbálni milyen úgy élvezni egy nagyot!
/ 27