Én urológus nőnél voltam. A vetkőzés nem volt gond, de amikor elkezdte síkosítani a fenekem meg finoman betolni az ujját, akkor felmerült bennem, hogy mennyire lesz ciki, ha feláll a farkam Aztán persze jó erősen kezdte el nyomogatni a prosztatám, onnan inkább már csak arra tudtam koncentrálni, hogy el ne kezdjek pisilni, mert teli hólyaggal kellett menni és erősen nyomogatott.
(Ez egy válasz ferko60 üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 03. vasárnap 09:39
Elmentem prosztataszűrésre. Azt gondoltam, nem nagy ügy, féltem hogy feláll a farkam ha vetkőzni kell. Aztán a doki el vette a jó kedvem. Nem vacakolt, úgy benyomta a vastag ujját, hogy nem volt kedvem élvezni. De egy finom masszázst azért kipróbálnák...
Az urológusom nagyon erősen tapintja ki a prosztatám, ha pár évente megyek hozzá szűrésre. Egy pár pillanat, de nagyon erős a vizelési inger és elindul az előnedv
Wow!
(Ez egy válasz pellekmisi üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 03. vasárnap 22:59
Az urológustól más a prosztata érintése az biztos, az nem az élvezetekről szól
Az első pasi akinek prosztata masszázst csináltam még kezdő volt velem együtt. Az élményt szerette volna, de nem tudott belelazulni, volt benne egy nagy adag zavar. Elsőre nem is sikerült neki elélveznie. Rá egy hétre már a következő találkozásunkkor fejben és testben is rá tudott lazulni és átengedte magát nekem, onnantól nyert ügyem volt. Én ujjal szeretem izgatni a prosztatát, úgy ki tudom jól tapintani, hogy hol kell keresgélnem. A következő alkalommal mikor egy pasinak prosztata masszázst adtam már egy rutinos játékossal volt dolgom. Ő gyakorlott volt, nem egyszer kapott már ilyet. Meglepő módon hatalmasat élvezett, azt mondta, hogy mennyire sosem sikerült átélnie és ennyire sosem lett nagy az élmény. Ő volt az a partnerem, akivel nagyon szerettem tanulni is, mert nem csupán szeretett szexelni, de a tudása gyakorlatban és elméletben is nagy volt a témában. Az egyik leghosszabban tartó Gg-s kapcsolatom volt még a kezdetekben. Mint egy e heti levelezésből kiderült, mindketten vágyunk még a másikra, így sanszos, hogy lesz még folytatás, ha a körülmények ismét kedvezően alakulnak...
Az urológustól más a prosztata érintése az biztos, az nem az élvezetekről szól
(Ez egy válasz ferko60 üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 03. vasárnap 09:39
Elmentem prosztataszűrésre. Azt gondoltam, nem nagy ügy, féltem hogy feláll a farkam ha vetkőzni kell. Aztán a doki el vette a jó kedvem. Nem vacakolt, úgy benyomta a vastag ujját, hogy nem volt kedvem élvezni. De egy finom masszázst azért kipróbálnák...
Közben akár időszerűvé is válhatott egy ilyen jellegű vizsgálat és akár kezelés is mert egy balatontekeréssel felérő gigakörtől alig tudok ülni...
(Ez egy válasz pellekmisi üzenetére (2024. 10. 30. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 30. szerda 21:53
Ugye? Amúgy teljesen ideális a négykézláb helyzetre, a felső részre rá tudja rakni a fejét és belemerül a kéjbe
Eddig egyszer sikerűlt egy dildóval át élni,nagyon jó volt,ki próbálnám egy igazival is.
Ugye? Amúgy teljesen ideális a négykézláb helyzetre, a felső részre rá tudja rakni a fejét és belemerül a kéjbe
(Ez egy válasz Paris07 üzenetére (2024. 10. 30. szerda 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 30. szerda 21:38
Hm, pont egy orvos - páciens helyzetben tudom elképzelni a dolgot vizsgálat és kezelés
Hm, pont egy orvos - páciens helyzetben tudom elképzelni a dolgot vizsgálat és kezelés
(Ez egy válasz pellekmisi üzenetére (2024. 10. 30. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 30. szerda 21:14
Szuper élmény! Én szeretem adni is. Ma éppen egy fogorvosi székben térdelt a srác, aki már többször kért tőlem prosztata masszázst, ott volt hely. Vittem zselés dildót és prosztata masszírozót is, mert nagyon sokáig bírja, de mindig az ujjam kellett neki. Szeretne elélvezni a farka érintése nélkül, de egyelőre be kell még segíteni a végén. Alakul majd
Szuper élmény! Én szeretem adni is. Ma éppen egy fogorvosi székben térdelt a srác, aki már többször kért tőlem prosztata masszázst, ott volt hely. Vittem zselés dildót és prosztata masszírozót is, mert nagyon sokáig bírja, de mindig az ujjam kellett neki. Szeretne elélvezni a farka érintése nélkül, de egyelőre be kell még segíteni a végén. Alakul majd
Sziasztok! Valaki esetleg nem vezetne be a prosztata masszázs gyönyöreibe most ? Ki szeretném próbálni milyen úgy élvezni egy nagyot!
Ez nálam is pont így van.
Én is sokszor élvezek el így és nekem sem áll fel a farkam közben, de egy adagban hatalmasat lövell. (Ez egy válasz pajzy üzenetére (2024. 08. 30. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is sokszor élvezek el így és nekem sem áll fel a farkam közben, de egy adagban hatalmasat lövell. (Ez egy válasz pajzy üzenetére (2024. 08. 30. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 09:10
Eleggé gyakran elégítem ki magam análisan. Egy tapadokorongos dildom van, amit a padlóra teszek es bele ülok, mozgok rajta, meglovagolom. Kb 5 percen belul elélvezek, úgy, hogy hozzá sem érek a farkamhoz, nem is kemeny. Csak jön a finom geci ls istenien jóóó érzés.
Eleggé gyakran elégítem ki magam análisan. Egy tapadokorongos dildom van, amit a padlóra teszek es bele ülok, mozgok rajta, meglovagolom. Kb 5 percen belul elélvezek, úgy, hogy hozzá sem érek a farkamhoz, nem is kemeny. Csak jön a finom geci ls istenien jóóó érzés.
Mert nem magadnak csináltad! Volt bizalom és átengedted magad a hölgynek!
(Ez egy válasz tamas350101 üzenetére (2024. 07. 09. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 17:53
Egyetlen egyszer kaptam egy hölgytől ilyen kényeztetést, csak úgy belekezdett, én meg hagytam magam, verte közben a farkam, nagyon élvezetes volt végig, de a vége volt a legélvezetesebb, soha életemben nem élveztem akkorát, mint akkor, és hosszan tartott, nagy mennyiségű spermával, ami szintén több volt az átlagos mennyiségnél, spricceltem minden felé! Összességében csodálatos volt, bármikor szívesen átélném újra!
Ha valakit érdekel tettem fel videókat intenzív prosztata masszázsrol.
Türelem kell, ki kell tapasztalni a megfelelő pózt, méretet. Eleinte nekem sem jött össze egyedül, aztán egyszer találtam egy pózt, amiben nagyon jó volt, és összejött azóta mindig el tudok élvezni. Imádom. Én a nagyot szeretem van egy kis prosztata izgatom, kb 15 cm, de a párom vibrievel sokkal intenzívebben tudom ingerelni (26 cm). Általában a kicsivel bemelegítek, utána rakom be a nagyot... Hát az brutál <3
(Ez egy válasz Sbeela üzenetére (2024. 07. 09. kedd 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 10:43
Sziasztok!
Sokszor probaltam már prosztata vibratorral izgatni magam de nem éreztem azt hogy sokkal jobb lenne.Jó érzés ahogy rezeg bennem de lehet nem jó helyen csinalom?Anélkül hogy verném a faszom nem tudok elélvezni
Sokszor probaltam már prosztata vibratorral izgatni magam de nem éreztem azt hogy sokkal jobb lenne.Jó érzés ahogy rezeg bennem de lehet nem jó helyen csinalom?Anélkül hogy verném a faszom nem tudok elélvezni
Wow!
(Ez egy válasz tamas350101 üzenetére (2024. 07. 09. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 17:53
Egyetlen egyszer kaptam egy hölgytől ilyen kényeztetést, csak úgy belekezdett, én meg hagytam magam, verte közben a farkam, nagyon élvezetes volt végig, de a vége volt a legélvezetesebb, soha életemben nem élveztem akkorát, mint akkor, és hosszan tartott, nagy mennyiségű spermával, ami szintén több volt az átlagos mennyiségnél, spricceltem minden felé! Összességében csodálatos volt, bármikor szívesen átélném újra!
Attól tartok nem gördül le a listán a biztosítónál. Lehet Prémium Analytics Plusz csomag kéne...
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)