Az èn felesègemet dugta feka srác,1,többször2-esbe és 3-an is voltunk de nem volt nagy farka,csak az új ami felizgatta és, amikor ráunt azt monta hogy ennyi se én se a srác nem akartuk elhinni.....
Jó régen, még csak a menyasszonyom volt, egyszer elment egy néger pasival, amerikai zenésszel, egyszeri alkalom volt. Azt mondta, akkor érezte először, hogy teljesen ki van töltve a pinája. Szállodában töltötték az éjszakát, én koradélelőtt hívtam, hogy mi újság. Azt mondta, mindjár jön, de csak nem jött. Dél is elmúlt, mire megjött, azt mondta, lezavartak még egy menetet. Soha olyan kemény nem volt a faszom, mint akkor, majd szét durrantam, egyből benyomtam neki s csak utána mesélte el, hogy s mint volt.
Klubban futottunk össze egyszer egy fekete fickóval, a feleségem szerint nem volt nagy durranás. Nem is magának nézte ki, csak én kattantam a partnerével és "bevállalta a csapatért".
A hátomból kettő klubban volt, Szentkirályon. Az állandó barátunk pedig nem hatalmazott fel rá, hogy bárkinek elérhetőségét kiadjuk. Sajnáljuk!
(Ez egy válasz pacsi7 üzenetére (ma 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Én próbálok "vadászni" a szeretőmnek egyet meglepiként, megnézném ahogy telerakja.
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (ma 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (ma 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Összesen, más-más alkalomkor.
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (ma 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én volt feleségemnek még előttem volt három pasija is. Persze nem egy időben.
Egyszerre, vagy összesen?
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (ma 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
nálunk egyszer volt
Nálunk két néger fiú volt eddig.
Mielőtt összejöttünk volt egy néger pasija. Imádta a méretét
Mi az itt tanulo Nigériai orvoshalagtokbol találtunk anno 3 at
Nem tudsz véletlenül elérhetőséget hozzájuk?
(Ez egy válasz miki966 üzenetére (tegnap 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz miki966 üzenetére (tegnap 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:40
A páromat három srác tette eddig magáévá, ebből az egyikkel többször is voltunk már hármasban vagy még nagyobb többesben. Kettőjüknek átlagon felüli mérete volt, míg akivel többször is sikerült együtt lennie, átlagos méretű, de nagyon szenvedélyes. Mindegyikükkel fantasztikusan élvezte az aktusokat.
A páromat három srác tette eddig magáévá, ebből az egyikkel többször is voltunk már hármasban vagy még nagyobb többesben. Kettőjüknek átlagon felüli mérete volt, míg akivel többször is sikerült együtt lennie, átlagos méretű, de nagyon szenvedélyes. Mindegyikükkel fantasztikusan élvezte az aktusokat.
(Ez egy válasz Norbert 0975 üzenetére (tegnap 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségem még nem volt néger sráccal, de azt mondta, ha egy alkalommal úgy adódna, hogy szimpatikus neki és minden csillag egybe áll, nem kérné ki a véleményemet, habozás nélkül magára húzná. Mondtam, hogy ezt el is várom, én is így tennék egy néger lánnyal.
Én is keresek a nejemnek.....de semmi!
(Ez egy válasz Norbert 0975 üzenetére (tegnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon nehéz. Írtam privátban.
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (tegnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyet is nehéz találni
A szeretöm 3 x . de azota is azt halgatom
(Ez egy válasz Norbert 0975 üzenetére (tegnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségemnek keresünk!