Nálunk hat éve működik a többesezés, pontos szám nincs, de valószínűleg száz felett van.
A legtöbb egyszerre nyolc kan volt velem együtt.
A legtöbb egyszerre nyolc kan volt velem együtt.
Szerinte csak te hiszed!mi nyitott házasságban élünk immár 35 éve és meg igy sem tudom a pontos sőt a pontatlan számot sem de egy bisztos hogy EGY-nel tőbb!
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (tegnap 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:54
Az én párom is 15-évesen lett kilyukaaztva ! De....most 51-éves és én vagyok az életében a 4.- férfi !
17 évesen vesztette el a szüzességét, azóta folyamatosan dugják. Már a kapcsolatunk kezdetén is kefélték egy páran és utána is. Én a 13. voltam neki. Összesen kb. 60-an élveztük a bujaságát. 38-an fizettek érte nem keveset.
11 éve .100 felett
12 éve csináljuk, rengeteg volt, nem íjuk le a számot, mert sokan nem hinnék el. Egyszerre is sok volt, sokszor, az is egy elég nagy szám.
Több, mint 50 férfival volt, ebből legalább 20, amióta együtt vagyunk. Megismerkedésünkkor is lehetett neki pasija, de kb két hónap sem kellett az első "bizonyított"--nak.
Kb négy éve cuckoldozunk. Ez idő alatt 15 pasi
Mi 22 évesen jöttünk össze és most közel 40 évesek vagyunk. Elöttem kb. 4 férfival volt és mióta együtt vagyunk még hárommal. Nyitottan állunk a témához.
Az én párom is 15-évesen lett kilyukaaztva ! De....most 51-éves és én vagyok az életében a 4.- férfi !
15 éves korában dugták meg először, saját bevallása szerint 8 an előttem egy alkalommal egyszerre 2 pasival volt és 20 évse korában a koleszba a szobatárs csajjal is volt!
Remélem sok választ kapok!